|
volkov_19 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (21 Ağustos 2006; 18:51:31)
|
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR quote:
Orjinalden alıntı: gokhantoros Öndeki Pro bilmemne yazan yerin altını yuvarlak biçimde kes. Oraya 12-8 lik bi fan tak. BENİMDE AKILAM GELMİŞTİ GÜZEL OLUR.BOŞUNA YENİ KASA ALMA.İLK BAŞTA BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORDUM.BENİM KASAYA MOD OLMAZ DİYE FAKAT,MODİFİKASYON BÖLÜMÜNÜ DİKKATLİCE GEZDİKTEN SONRA NASIL Bİ MOD YAPABİLECEĞİN KESİNLEŞİR [:'(] BOŞUNA EXTRA MASRAFA GEREK YOK.YENİ ALACAĞIN KASAYA HARCAYACAĞIN PARAYLA ŞİMDİKİ KASANA ÇOK GÜZEL MOD YAPABİLİRSİN [:'(] ama rw lwrın üçüde kalacak onlar kalınca kart okuyucu, fankontronurü gibi eklentiler yapmam için pek müsait olduğu söylenemez alt taraftaki pro bilmemne kısmı düzgün bir yüzey olmadıgı gibi o şey extra bir parca onu söküp yapsam ondan geriye izler kalır sökmeden yapmamda nerdeyse imkansız birkaç gün içinde eyer bir aksilik olmazsa 300ytl alıcagım var modlamaya başlamadan önce zaten onu bekliyorum makul bir fiyata rengi önemli deyil ikinci el bana uygun bir kasa bulabilirsem almayı düşünüyorum ama bu kasa içinde farklı çözümler bulabilirim belki pekiya sizce...
|
|
|
|