Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
RealGangsta

Sisteme Gözat

15 Ekim 2007; 3:55:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çok güzel olmuş tebrik ederim. bende heveslendim resimlere bakınca

Crea White Pearl Kasa, MSI 945GM3, E6300 C2D, Artic Cooling Freezer 7, HIS HD4870 1gb, 2*1 Kingston 677 CL5, Seagate 250gb, WD My Book Essential 640gb,
X-SPICE KIRA 530W 80+, 24" HP LP2475w H-IPS Panel, 17" Crea White Mva Panel, tPanasonic & Jaguar 5.1 Home Theater

Toshiba Satalite A300

Nokia 5320

mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Ekim 2007; 7:19:20 

bu sefer durum her zamankinden dahada vahim volkan sistemi yakmış :(((( geçmiş olsun volkancım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
volkov_19

15 Ekim 2007; 13:37:10 

yok sistem falan yanmadı sadece öndeki potansiyometreler falan yandı bide alt komşunun kızı kasayı yere düşürünce olan oldu zaten yere yakın ayak altında duruyordu kasada bişi yok ama ön panelin heryeri gene çatladı ( busefer tamir etmicem yeter artık )

lastchaos

15 Ekim 2007; 15:06:19 

ah ah birde bana parayla mod yapabilicek varmıki ankarada yaptırıcamda uğraşacak vakit yok
eğer varsa lütfen pm

volkov_19

15 Ekim 2007; 15:41:07 

bana yaptıracağını sanmıyorum yerinde olsam zaten yanımdan bile geçmem bendeki sürücü yuvaları içlerine mavi led yerleştirilimiş plexi glass yuvalardı çalışırken resimlerini çekmedim kablosu çıkmıştı 1-2 gün önce

az önce muskeetere bağlayıp çalıştırdım proplemsiz çalıştı sonra parti başladı bi cızırtı sesleri sarı renkli yanlış görmediysem psunun oralarda biyerde tabi o anda sağ taraftaydım ışıklar güçlü bir patttt sesi yükselen dumanlar arkasından mavi ledlerin rengi sarılaştı acayip bir ritimle ve sarı renkle bikaç saniye yandı bikaç küçük pat sesi daha duyar gibi oldum fişi çeksemmi çekmesemmi diyene kadarda zaten 1 led dışında tüm ledler söndü o ledde az önce söndü henüz bilgisayarı kapatmadım içimden bir his kapatırsam tekrar açamayacağımı söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkov_19 -- 15 Ekim 2007; 15:43:09 >

mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Ekim 2007; 17:28:28 

volkan heralde bi süre moda ara veriyorsun kafanı dagıt biraz yaza beraber bi canavar yaratırız

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
missed approach

15 Ekim 2007; 20:41:16 

Geçmiş Olsun Volkan Ya Birşey Olmaz Olmadı Birdakine Dahada Başarırsın

volkov_19

15 Ekim 2007; 23:55:00 

valla oldu galiba bilgisayarı açana kadar canım çıkıyo açılmaya başlayıncada herşey çok hızlı sesler yazılar sayfa atlamalar hatta saat yazılar büyüyo bişiler küçülüyo video ve sesleri çok hızlı yürütüyo şimdi açarkende bayağı uğraştım sanırım yine ekran kartı bozuldu dedim ekran kartını söktüm omboard taktım yine görüntü yok ram'ı kontrol ettim bişi yok şimdide kendiliğinden açıldı vadesini doldurdu içinde dışında ne varsa komple kaldırıp atmak lazım bunların hepsi bu sabahki yanmada oldu sanırım bitirebilirsem sadece görüntü şeklinde yarışma için bitirip sonrada kurtulmaya çalışıcam yusuf bi el atta şunu bi bitirelim seneyede canavarları yaparız artık şuan için eksikleri ışıklandırma plexi ve cpu bloğu başka bir eksiği yok birde kabloları falan topladımı bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkov_19 -- 16 Ekim 2007; 0:01:30 >

Devoure

18 Ekim 2007; 19:01:53 

bence o kadar güzel deil ya sadece arkadan ışık veriyo (gerçi ben görüntüden başka bişeye dikkat etmem)

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB
jerilyas

Sisteme Gözat

21 Ekim 2007; 20:41:58 

Teşekkür ederim.

NayirNolamaz

Sisteme Gözat

21 Ekim 2007; 23:30:20 

quote:

Orjinalden alıntı: jerilyas

Teşekkür ederim.

Arkadas sorun mu var sende ?

tek kullandigin cevaplar

-Teşekkür ederim.

-

-Hayirli Satislar

Amac nedir post kasmak mi ?

missed approach

22 Ekim 2007; 11:24:22 

Volkan Mrk Etme Biraz Dağıt Kafanı Sizin Komşunun Veleti Gelmiş Kasayı Düşürmüş Veleti Yakalarsam Bende Düşürecem Takma Kafana Yaparsın Sen

mc.kork

22 Ekim 2007; 12:07:19 

önemli değil
quote:

Teşekkür ederim.

ne şimdi bu

volkov_19

22 Ekim 2007; 13:08:34 

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

önemli değil
quote:

Teşekkür ederim.

ne şimdi bu

hakkaten nedir bu?

volkov_19

22 Ekim 2007; 13:18:40 

kasa bikaç gün içinde biticek gibi elimdeki cpu blogunu hem tamir edip hem yeniden şekillendirmeyi denedim baktım olacak gibi değil dün yeni bir cpu blogu ve bikaç bişey aldım sökülmesi gerekenlerin tümünü söküp yeniden toplamaya başladım sıvı soğutma sistemide şuan aktif aydınlatması henüz yok ama buşekilde bile oldukça aydınlık acaba buşekildemi bıraksam kırılan ön panele gelince yeniden tamir etmek için parçalarına ayrılıp temizlenip tekrar birleştirilip sırasıyla macun zımpara ve boya yapmak gerekicek bu panel artık canımı oldukça sıktı kırıldı ama parçalanmadığı için bu şekilde kalmasına karar verdim sol altındaki patlak ve sol tünelin altındaki derin çizik dışında göze batan bişyde yok zaten sanırım 2. kat işinden tamamen vazcaydım ve altınada tekerlekler ilave ettim

bu resmide şimdi çektim daha yapılacak çok iş var

bu arada sürücü yuvaları dahil öndeki tüm herşey alev aldı sürücü yuvalarını bu sabah yeniden aktif hale getirdim umarım muskeeterlerde sorun çıkmamıştır fan kotrolcülerin elimde fazlası olduğu için değiştirmek sorun olmayacak birde grafik lcd ve fanlara bakınca bitti