Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
scarab

8 Ağustos 2007; 20:49:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hadı hayırlısı azkalmış bu sefer bitiyor galiba

Zırhli Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Ankara-Etimesgut

88/2
ToffieBoi

8 Ağustos 2007; 20:56:54 

içimden bi ses
hemde çok derinden
Öyle böyle değil

BİTMEEEZ diyo böyle uzatarak

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2997MHz @ 1.50v Gunluk [Hyper212 with 2Fans]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 428MHz 5-5-5-15@ 2.0V Gunluk [Stock]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk [ZeroTherm HC92]
[ThermalTake Armor] _ GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO

Iriver X20 8Gb _ Creative Zen Stone+ 2Gb Black _ Sennheiser Cx300 White _ Sennheiser OMX50 VC _ Sennheiser PX100 White

SonyEricsson W910i Black _ HP IPAQ 6915
volkov_19

8 Ağustos 2007; 20:58:03 

quote:

Orjinalden alıntı: scarab

hadı hayırlısı azkalmış bu sefer bitiyor galiba

abi bu kasayı bilmiyormuş gibi konuşma lütfen bu kasa bitmeeeeeez bugün hayırlısıyla ayağa kaldırmayı başardım bazı şeyler test edilmedi henüz hiç tahmin etmiyceğim yerlerden proplemler çıktı düzeltebileceğimi sanmıyorum şuan deloreandan yazıyorum ve sıcaklıklar inanılmıyacak şekilde yüksek olmakla birlikte traktör gibi ötüyor sistemde bir sorun çıkması şuanda kaçınılmaz gibi duruyor ama bir sorun çıkmazsa süzeltilemeyecek sorunların olduğu yerleri kesip atıp yenilerini yapıcam geriside fazla zor değil en az 2 aylık işi var

volkov_19

8 Ağustos 2007; 21:02:33 

quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

içimden bi ses
hemde çok derinden
Öyle böyle değil

BİTMEEEZ diyo böyle uzatarak

abi banada çoook derinden bir ses aynı vurguyla aynı şeyi diy aa bakalım sonu ne olucak busefer hiçbişi değiştirmeden sona doğru gidicem eğer bilgisayar infilak etmezse

Blackblue

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2007; 23:04:41 

Arkadaşlar modumun şuan ki hali (Cep tel kamerasıyla çekildi) resimdeki gibi;

http://img502.imageshack.us/img502/5120/mod14lu7.jpg

Ben bunda modu ilerletirim aslında ama kararsızım.Sizce feel kasaların yeni çıkanları var onlardan mı alıp onlar üzerin de mi çalışsam yksa server kasa alıp server kasa mı modlasam ve yoksa bu resimdeki kasa üzerinde mi uğraşsam?? Siz nedersiniz? Modu ilerletmek derken mesela lcd ekran işiyle başlayabilirim...

Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim

Asabi coder

volkov_19

8 Ağustos 2007; 23:20:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Arkadaşlar modumun şuan ki hali (Cep tel kamerasıyla çekildi) resimdeki gibi;

http://img502.imageshack.us/img502/5120/mod14lu7.jpg

Ben bunda modu ilerletirim aslında ama kararsızım.Sizce feel kasaların yeni çıkanları var onlardan mı alıp onlar üzerin de mi çalışsam yksa server kasa alıp server kasa mı modlasam ve yoksa bu resimdeki kasa üzerinde mi uğraşsam?? Siz nedersiniz? Modu ilerletmek derken mesela lcd ekran işiyle başlayabilirim...

Karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim

abi benim konumu en başından incelediysen kullandığım bu kasanın nekadar dandik apta bir kasa olduğunu görmüşsündür ve şuanki hali birde bitince bakmanı tavsiye ederim yani demek istediğim şuki o tip kasalar herkezde var modun asıl amacıda güzel bir görüntü ve farklı bir kasa değilmi ? ozaman elindekini kullanmalısın ben buna benzer bir kasayı bu formda daha önce görmedim biraz hayal gücünü ve el becerini kullanman gerekiyor sen ne yapmak istediğine karar ver sadece ben bizzat yardımcı olurum vormdaki dğer herkez gibi takıldığın ,yapamadığın yerler için

mach-lll@hotmail.com online olduğum sürece herzaman yardım ederim

Blackblue

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2007; 23:36:03 

teşekkürler haklısınız aslında çünkü feel kasalar zaten modlanmş kasalar.

Asabi coder

volkov_19

9 Eylül 2007; 19:10:23 

ön panelde birsürü kontrol zımbırtısı vardı şimdi neyapsam yoksa böyle sademi kalsa bilmiyorum

bunlarda eski çizimlerimdi

bu ve bunun gibi parçalarla artık sağlam oldu güven veriyor

bu yaratıkların devir ayarlarını iyi seçmeniz gerekiyor yoksa azıyorlar

acaba diyorum hazır başlamışken monitörüdemi modlasam

buda busabahki hali ön panel siyah diye işi yok demeyin boyasız bekleyince havanın etkesiyle hertarafı çatlamış çatlakların tümü yüzeysel onlara bir el atıp tekrar beklerken bozulmasın diye fırçayla boyamıştım

iskelet boyandı

ardınlatma olarak böyle bişi düşündüm ama bu halleriyle üzerlerinde ledleri yok bana yetersiz gelicek gibi geliyor ama bakalım ne olacak

hata yapmadan sürücü yuvalarını yerleştirmeye çalışıyorum

kasa yavaş yavaş şeklini almaya başladı gibi sanki

ama henüz dışıyla içini birleştirmediğim için dengesiz görünüyor resimde

bu resmin hepsini makineye sığdırabilmek için yapmadığım şaklabanlık kalmadı ahtapot gibi bişi oldu bu açılınca kocaman bişi oluyor

bu kasanın arkasında eğzoz yeri yok ,yoktu ,olmayacak radyatörün fortumlarını ve gerekirse başka şeyleri geçirmek için bir boşluk bıraktım kesmemesi içinde bir kablo kullanarak kenarları kapattım

birde cenaze falan vardı yatılı misafirlerimiz falan geldi heralde bugün kabasını bitirirdim ama artık sonraya kaldı

..Balbes!..

Sisteme Gözat

9 Eylül 2007; 20:37:07 

Süper gidiyor eline sağlık.

Blackblue

Sisteme Gözat

9 Eylül 2007; 20:38:04 

wayyyy

Asabi coder

Şeffaf Kasa

10 Eylül 2007; 6:53:14 

yaklaşık 3 ay önce kaldığı bir yerde okumuştum bu topiği... ve şimdi bir kez daha baştan sona kadar okuyunca, hem tüylerim ürperdi hemde gaza geldim diyebilirim. bu azim, bu istek, bu inat sende oldukça bu kasa biter ve daha neler neler çıkar karşımıza. dizi program bile yapılır discovery'e.

fikir güzel, işçilik güzel, anladığım kadarıyla renkler de güzel olacak gibi görünüyor. amerikan otomobili havası olacak gibi geldi bana biraz. hani kaput falan gibi açılan yan kapak... bence kenarlara veya uygun yerlere nikelaj görüntüsü vermelisin. boya veya sticker veya gerçekten nikelaj kaplı parçalar veya aliminyum parçalardan şık bir çerçeve olabilir. veya klasik bir amerikan otomobili deseni de olabilir. mesela beyaz şerit gibi. (dodge viper hesabı )

ayrıca bittiğinde önünde duracak olan bu metal yığınına hayranlıkla bakacağını ve onu bir metal yığınından çok sanat eseri gibi göreceğin de kesin. çünkü bu kadar emek, hastalıklar, pişmanlıklar pes etmeler ve geri dönmelerden sonra bu kasa senin için bir evlat. artık onu kendi ayakları üstünde durabilecek hale getirmelisin.

kolay gelsin.

Joe Satriani
The Greatest Guitar Virtuos On The World
I'll Be The Next......
Blackblue

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 12:40:04 

Ellerine sağlık.Müthiş oluyo.Hakikaten komple baştan bir mod olmuş.1 plexy 2 neonla iş bitmiyo demek ki

Asabi coder

volkov_19

10 Eylül 2007; 21:09:41 

şeffaf kasa yine sen haklısın kasayı bugünki koşuşturmaların arasında bitirdim denilebilecek kadar bitirdim tam birazda keyfime bakıyım derken hdd de sorun çıktı yarım saat onunla uğraştım şimdi sorunsuz çalışıyor birazdan resimleri upload ederim

Blackblue

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 21:11:11 

Heyecanla bekliyoruz hocam
quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

şeffaf kasa yine sen haklısın kasayı bugünki koşuşturmaların arasında bitirdim denilebilecek kadar bitirdim tam birazda keyfime bakıyım derken hdd de sorun çıktı yarım saat onunla uğraştım şimdi sorunsuz çalışıyor birazdan resimleri upload ederim

Asabi coder

volkov_19

10 Eylül 2007; 22:18:37 

beklemeyin beklemeyin daha yeni çıktı tazecik resimler

bu kasayı üzeri olmadanki son görüşünüz sanırım artık istesemde üstünü çıkartamıycam

birleştirmeye başladım hiç üşenmeden kasayı perçin manyağına çevirdim tabi arada parmaklarıma falanda perçin atmaya çalıştığım oldu

resimde fazla belli olmuyor ama biraz ölçüyü kaçırıp fazla bastırınca mdf teneke kasa bi baktım boyu kısalıyo oraya buraya doğru psu yuvası falan bükülmüş neyse sorun değil rahat büküldüğü gibi rahat düzeltili