volki 3.5 yuvalara dik olarak sıgar belki psu bi dene istersen ama yine de benim görüşüm kasanın içine direk olarak 220volt sokma dışardan bi kablo ile kasanın içine al 12voltu
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
volki 3.5 yuvalara dik olarak sıgar belki psu bi dene istersen ama yine de benim görüşüm kasanın içine direk olarak 220volt sokma dışardan bi kablo ile kasanın içine al 12voltu
abi onuda denedim girmiyor ama aklıma birşey geliyor bunun kasasını çıkarttığımda yüksekliyide azalacaktır bu sayade tv kartının altına sokabilirim
abi bizim ufak teminatör yarım saat önce kasanın önünü parçalamış taksi yapmış düdüt diyerek oynuyordu elinden zor aldım valla beyse allaftan fazla parçalamamış takrarbirleştirebilirim sanırım bu sayede paneli yeniden elime almış olacam resimleri 2 güne kadar gönderirim
abi bizim ufak teminatör yarım saat önce kasanın önünü parçalamış taksi yapmış düdüt diyerek oynuyordu elinden zor aldım valla beyse allaftan fazla parçalamamış takrarbirleştirebilirim sanırım bu sayede paneli yeniden elime almış olacam resimleri 2 güne kadar gönderirim
aaaaaaaaaa volkan olm şuna 2 tane 7lik dambıl bağla biraz yavaşlar bu ney yaw allah sabır versin
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
aaaaaaaaaa volkan olm şuna 2 tane 7lik dambıl bağla biraz yavaşlar bu ney yaw allah sabır versin
abi zaten 2 kat ben yavaşladım oda bebi 4kat daha yavaşlatıyor ama kardeşim abi sonuçta nekadar terminatörde olsa allah düşmanımın başına vermesin bölesin bu arada bir tane eski resmini koyum 2 tane on/off tuşu eklemiştim biri fanları kapatıyordu diyeride lendlerini ama allah rahmet eylesin kazada vefat ettiler o parmaklada lendin üzerini kapatıyorum görüntü alabilmk için yanlış anlamatın parçalanmadan dolayı elime hazır almışken on/off tuşları yerine sviçlermi kullanmalıyım sizce nasıl olur sadece bunları deyiştirmeyi düşünmüyorum daha fazla deyişiklikte olacak bekleyin ve görün
neyse parçaları tekrar birleştirmeyi başardım birde fan kotronör sitemi yaptım ama boyayı kazırken dikkat ettim boyadaki bozukluk boyadan deyilmiş plasikler bozulmuş erimiş zımparalammış pürüzsüz yüzey fil derisi gibi kırış kırış olmuş nasıl boya kullanmalı yada atmalıyım bilgi verirseniz ii olacak ve bunlarda şimdiki fotolar elime ıskarpileyi kaçırmasaydım dahada devam edecektim
abiler on\off tuşları uf olmuş şimdi sayıları artacak fanları kapamak için fanların lendlerini kapamak için neonları kapamak için ve 2. psuyu kapamak için 4 tane tuş olacak ama bunları nerelere monte etmeliyin ? on\off mu yoksa svic mi kullanmalıyım karar veremedim
bendeki bildiyiniz şu pro bilmemne marka kasanın içine taşıycam sistemi ve modluycağım kasayı parçalayıp baştan yaratacam yapabildiyim kadar farklılık yapacam ama nasıl ne yaparım henüz karar veremedim ama parçalamaya başladım
abi benim odamda modlanmadık bişey kalmayıncaya dek moda devam ama para bende çok büyük sıkıntı 9 gündür biriktirdiyim 9 lira fazlası deyil o derece yani ona rağmen hızım ii
abiler burda ortalık fena karıştı ben gidiyorum cehenneme kadar yolum var şimdi uzun uzun ne olduğunu açıklaymam size ama vasıyetimdir ölürsem bu kasa yusufundur yusuf kendi malınmış gibi modla onu neyse yol uzun ben yola koyuluyum byy