Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler

volkov_19 -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (30 Eylül 2006; 20:16:36)

abi hiç bir fanı saymazsam sol tarafta 2 tane 120lik fan var sıcaklık kablolar falan sorun deyil ama yer bulamadım tek sorun bu

nicaleus -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (1 Ekim 2006; 3:11:24)

volki 3.5 yuvalara dik olarak sıgar belki psu bi dene istersen
ama yine de benim görüşüm kasanın içine direk olarak 220volt sokma dışardan bi kablo ile kasanın içine al 12voltu[:'(]

volkov_19 -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (1 Ekim 2006; 3:14:18)

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

volki 3.5 yuvalara dik olarak sıgar belki psu bi dene istersen
ama yine de benim görüşüm kasanın içine direk olarak 220volt sokma dışardan bi kablo ile kasanın içine al 12voltu[:'(]

abi onuda denedim girmiyor ama aklıma birşey geliyor bunun kasasını çıkarttığımda yüksekliyide azalacaktır bu sayade tv kartının altına sokabilirim

volkov_19 -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (1 Ekim 2006; 19:48:52)

abi bizim ufak teminatör yarım saat önce kasanın önünü parçalamış taksi yapmış düdüt diyerek oynuyordu elinden zor aldım valla beyse allaftan fazla parçalamamış takrarbirleştirebilirim sanırım bu sayede paneli yeniden elime almış olacam resimleri 2 güne kadar gönderirim

nicaleus -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (1 Ekim 2006; 20:18:32)

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

abi bizim ufak teminatör yarım saat önce kasanın önünü parçalamış taksi yapmış düdüt diyerek oynuyordu elinden zor aldım valla beyse allaftan fazla parçalamamış takrarbirleştirebilirim sanırım bu sayede paneli yeniden elime almış olacam resimleri 2 güne kadar gönderirim

aaaaaaaaaa volkan olm şuna 2 tane 7lik dambıl bağla biraz yavaşlar[;)]
bu ney yaw[;)] allah sabır versin[:D]

volkov_19 -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (1 Ekim 2006; 20:32:52)

quote:

quote:

aaaaaaaaaa volkan olm şuna 2 tane 7lik dambıl bağla biraz yavaşlar[;)]
bu ney yaw[;)] allah sabır versin[:D]

abi zaten 2 kat ben yavaşladım oda bebi 4kat daha yavaşlatıyor ama kardeşim abi sonuçta nekadar terminatörde olsa allah düşmanımın başına vermesin bölesin bu arada bir tane eski resmini koyum 2 tane on/off tuşu eklemiştim biri fanları kapatıyordu diyeride lendlerini ama allah rahmet eylesin kazada vefat ettiler o parmaklada lendin üzerini kapatıyorum görüntü alabilmk için yanlış anlamatın parçalanmadan dolayı elime hazır almışken on/off tuşları yerine sviçlermi kullanmalıyım sizce nasıl olur sadece bunları deyiştirmeyi düşünmüyorum daha fazla deyişiklikte olacak bekleyin ve görün

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/242196/7C4A738988644E1D9280D180E404FE53.jpg[/image]

volkov_19 -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (2 Ekim 2006; 0:58:45)

neyse parçaları tekrar birleştirmeyi başardım birde fan kotronör sitemi yaptım ama boyayı kazırken dikkat ettim boyadaki bozukluk boyadan deyilmiş plasikler bozulmuş erimiş zımparalammış pürüzsüz yüzey fil derisi gibi kırış kırış olmuş nasıl boya kullanmalı yada atmalıyım bilgi verirseniz ii olacak ve bunlarda şimdiki fotolar elime ıskarpileyi kaçırmasaydım dahada devam edecektim

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/242196/B146AD94D2804AC699F0E14D8C23460D.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/242196/77420E60EF6047929B8ED1C8E4712A84.jpg[/image]

mc.kork -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (2 Ekim 2006; 1:00:59)

volki fan kont işine falanda girmissin süper olmus adamım bide metal baslıklar buldunmu tam olur[:(]

volkov_19 -> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? (2 Ekim 2006; 1:01:19)

geri kalan resimler;

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/242196/DC2A15F0C55D45F48AED98085AE60688.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/242196/012A804AAD79473C839424CC5C0166E8.jpg[/image]

volkov_19 -> Cevap: onun adı artık volkov_19 yakında ekranlarda (2 Ekim 2006; 2:56:23)

abiler on\off tuşları uf olmuş şimdi sayıları artacak fanları kapamak için fanların lendlerini kapamak için neonları kapamak için ve 2. psuyu kapamak için 4 tane tuş olacak ama bunları nerelere monte etmeliyin ? on\off mu yoksa svic mi kullanmalıyım karar veremedim

volkov_19 -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (2 Ekim 2006; 14:59:14)

bendeki bildiyiniz şu pro bilmemne marka kasanın içine taşıycam sistemi ve modluycağım kasayı parçalayıp baştan yaratacam yapabildiyim kadar farklılık yapacam ama nasıl ne yaparım henüz karar veremedim ama parçalamaya başladım

mc.kork -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 2:45:05)

basşaldınmı moda volki[:)] bari sen agır takılma[sm=s15.gif]

volkov_19 -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 2:58:29)

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

abi napim bildiğin gibi para sıkıntısı var yoksa şimdiye 1000 defa bitmişti

mc.kork -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 3:01:45)

hehe ne zaman asacaz bu sıkıntıları yauv[sm=s19.gif] abi psuyu alınca artık ii bi modlarsın onu dimi[8D]
quote:

quote:

abi napim bildiğin gibi para sıkıntısı var yoksa şimdiye 1000 defa bitmişti

volkov_19 -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 3:08:40)

abi benim odamda modlanmadık bişey kalmayıncaya dek moda devam ama para bende çok büyük sıkıntı 9 gündür biriktirdiyim 9 lira fazlası deyil o derece yani ona rağmen hızım ii

volkov_19 -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 3:34:11)

abiler burda ortalık fena karıştı ben gidiyorum cehenneme kadar yolum var şimdi uzun uzun ne olduğunu açıklaymam size ama vasıyetimdir ölürsem bu kasa yusufundur yusuf kendi malınmış gibi modla onu neyse yol uzun ben yola koyuluyum byy

nicaleus -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 19:22:27)

quote:

abiler burda ortalık fena karıştı ben gidiyorum cehenneme kadar yolum var şimdi uzun uzun ne olduğunu açıklaymam size ama vasıyetimdir ölürsem bu kasa yusufundur yusuf kendi malınmış gibi modla onu neyse yol uzun ben yola koyuluyum byy

noluyoz yaw[sm=s19.gif]

mc.kork -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 19:31:06)

olm volki salak salak davranma bi sacmalık yaparsan hakkımı helal etmem ona göre [>:] şimdi otur düşün taşın ani kararlar kesinlikle verme[sm=s19.gif] seni her zaman aramızda görmek istiyorum ona göre[:o]
quote:

quote:

noluyoz yaw[sm=s19.gif]

nicaleus -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 20:40:09)

öfff volkan yapma yaa yine ne var aynı şeyler hep[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s19.gif][X(]

volkov_19 -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 21:47:30)

quote:

öfff volkan yapma yaa yine ne var aynı şeyler hep[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s19.gif][X(]

aynı şeyler deyil abi eski sevgilim ta bilmem nereden benim için geleceyini söyledi ama şimdiki sevgilimede bugün buluşma sözü verdim saat gecenin üçü kızlar habire msj atınca kafayı yedim azdaha intihar bile edecektim o derece burdaki hastalanmış hiç bukara sevinmemiştim eskiside oyuna getirdi beni buseferde burdakine fene üzüldüm hastalandı diye yani anlayın artık evden kaçacaktım birkaçgün gelmiycektim ama sevinmeyin risk hala geçmiş deyil

mc.kork -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 22:04:42)

olm nelerle urasıyorsun ya[8D][8D][8D] aşık olmayacaksın abi yoksa hayatta yasamazsın hizmet edersin[;)]
quote:

quote:

aynı şeyler deyil abi eski sevgilim ta bilmem nereden benim için geleceyini söyledi ama şimdiki sevgilimede bugün buluşma sözü verdim saat gecenin üçü kızlar habire msj atınca kafayı yedim azdaha intihar bile edecektim o derece burdaki hastalanmış hiç bukara sevinmemiştim eskiside oyuna getirdi beni buseferde burdakine fene üzüldüm hastalandı diye yani anlayın artık evden kaçacaktım birkaçgün gelmiycektim ama sevinmeyin risk hala geçmiş deyil

nicaleus -> Cevap: onu yeniden yaratıcam şimdi parçalarına ayırıyorum (3 Ekim 2006; 22:45:33)

quote:

olm nelerle urasıyorsun ya[8D][8D][8D] aşık olmayacaksın abi yoksa hayatta yasamazsın hizmet edersin[;)]
quote:

quote:

yusuf en güzel cevabı vermiş ehehe bekarlık sultanıktır dimi leyn yusuf[8D]

giyimime ıvırıma zıvırıma karışan yok en azından eskisi gibi ayda 1000+ kontör harcamıorum[;)]

ohh be itiraf güzel şey takma volki kafaya
ama sana önerim hangisini GERÇEKTEN seviyorsan onunla devam et ve diğerini uzatma açık açık söyle ama kırıcı olma

bunu otur biraz karanlık biyerde düşün bak birini daha çok sevdiğini farkedecen işte o senin[:@]

volkov_19 -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (3 Ekim 2006; 23:35:15)

abiler benim ön paneli bilirsiniz nasıl bir plastik kullanmışlarsa anlamadım boyayı atınca altta plastık eriyip krış krış oluyor e buda boyaya yansıyor anladığım kadarıyla boyanın içindeki tinerden etkilenerek eriyor acaba nasıl boyayabiliim ön tarafı ???? acele yardımınıza ihtiyacım var mod yarım kaldı

nicaleus -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 0:07:44)

quote:

abiler benim ön paneli bilirsiniz nasıl bir plastik kullanmışlarsa anlamadım boyayı atınca altta plastık eriyip krış krış oluyor e buda boyaya yansıyor anladığım kadarıyla boyanın içindeki tinerden etkilenerek eriyor acaba nasıl boyayabiliim ön tarafı ???? acele yardımınıza ihtiyacım var mod yarım kaldı

ön tarafa boyadan önce iyi zımapara üstüne astar sprey şeklinde var sanırsam onun üstüne boya olursa çok güzel sonuç alınır die düşünüyorum[:@]

seventyseven -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 0:17:12)

adam para yok dıyo sen masraf ustune masraf çıkar[8D]

volkov_19 -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 0:23:14)

abi şu ana kadar 10 lira biriktirebildim ona göre düşünün

volkov_19 -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 3:10:11)

quote:

quote:

ön tarafa boyadan önce iyi zımapara üstüne astar sprey şeklinde var sanırsam onun üstüne boya olursa çok güzel sonuç alınır die düşünüyorum[:@]

kesin garantili sonucu verecekse alıyım abi deneyim ama kesin sonucu verecekse kesin sonuç ihtimaline ne diyosun %100'mü?

mc.kork -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 5:03:54)

abicim ben sunfix aldım metal plastik karısımı bi macunmus kurudugu zaman iki arabayı bile ceker diyorlar onu kullanayım eger işe yararsa sanada tavsiye ederim 6 ytl gibi bi fiyatı var[&:] kuruduktan sonra boyayı cok güzel tutoyr diyorlar ama denemek lazım su ön panele dalacagım zamana saklıyorum o zamana kadar beklersen bekle beklemem diyorsan sende git bi sun fixi arastır derim[:'(]

volkov_19 -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 14:26:40)

abi başlıktada belirttiyim gibi bana acele bir çözüm lazım

mc.kork -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 16:19:00)

sunfix dedik ya olm[&o]

volkov_19 -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (4 Ekim 2006; 22:09:24)

abi sunfixi denedinmi sen olumlu sonuç veriyormu belki senin şu fan gibi olacak

volkov_19 -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (6 Ekim 2006; 16:13:46)

sabır sabır sabır artık biyere kadar zaten wındowsta etkinleştirilemiyor 30 gün sonra kapanacak bilgisayar eyer 30gün içinde bi çözüm bulamazsam birdaha format atıpda açmıycamda öle kalacak paketleyip kaldıracam belki ilerde bigün yeni bir xp drıveri alıp yeniden format atarım ama xp 120$ ve bende günlük 1 lira biriktirebiliyorum siz hesap edin nezaman olur bu şimdi bilgisayarı orjinal kasasının içine koydum ful orjinal hale getirdim ve şimdide bu modladığım kasayı parçalıycem yoksa o beni parçalıycak pisikopat etti beni en ufak parçasına kadar bölecem şimdi

ToffieBoi -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (6 Ekim 2006; 16:22:30)

hocam parçalama yazıktır günahtır.

Ben sana adresimi pm le gönderiyim. Sen kasayı bana kargola. Ben devam etmeye çalışırım [sm=s17.gif][sm=s18.gif]

Ama geri göndermem şimdiden söyliyim =)))

volkov_19 -> Cevap: boya yapmanın püf noktaları acele lazım (6 Ekim 2006; 16:33:04)

quote:

Orjinalden alıntı: gokhantoros

hocam parçalama yazıktır günahtır.

Ben sana adresimi pm le gönderiyim. Sen kasayı bana kargola. Ben devam etmeye çalışırım [sm=s17.gif][sm=s18.gif]

Ama geri göndermem şimdiden söyliyim =)))

abicim bu kasanın ölüsüde diriside banimdir kimseye yollamam
yolasam bile geç kaldın şimdiden 4 parça oldu
ve belki ilerde (1-2yılkadar)yeniden modlamaya başlarım
ama busefer sadece ön panel evrim geçirmeyecek alıcam elime dremeli komple baştan yaratacam kimbilir belki wındows güncelleştirmeyi yaparsam dremelide 1-2 ay içinde alırsam aldığım gün başlarım ama dediyim gibi komple başta yaratacam herbir parçasını ve belki bantaboyunki gibi bile olabilirki kaçınılmaz son bu olacak
ama moda yeniden devam edersem etmeyedebilirim

volkov_19 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (6 Ekim 2006; 17:50:14)

ve nekadar parcası varsa hepsini acımadan böldüm ve parçalarken baya bi hasarda verdim ama parçalarken yeni yapacağım mod çalışması içinde parlak fikirler edindim yeniden geldiyinde modifikasyonda 1 numaralı kasa olacak ve bunlarda parçaları şimdi güzelce itifleyip kaldıracam

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/242196/E4BD1BD53AEB47248E922BAA20ED541E.jpg[/image]

muho06 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (6 Ekim 2006; 19:11:07)

başımız sağolsun[sm=s17.gif]

volkov_19 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (6 Ekim 2006; 19:18:07)

quote:

Orjinalden alıntı: muho06

abi hemen helvasını yemeyin bekleyin biraz sadece komaya girdi

seventyseven -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (6 Ekim 2006; 21:03:03)

quote:

quote:

koma mı [:D] dostum sen bunu uyandır ayakta duramaz 500 promil gıbı duruyor[8D] neyse her bitiş bir başlangiçdır zaten kasa kendını çok kasmıstı son zamanlar...[8D]

volkov_19 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (6 Ekim 2006; 21:07:20)

abi komadan çıkacak ama bu biraz paraya ve wındowsun atitive işlemine bakıyor bu ikisi gerçekleştigi zaman komadan yeni doğmuş bi bebek gibi farklı bir halde çıkacak eskiden olduğu gibi olmayacak 80li yılların ihtiyarı yeniden canlandığında bammaşka olacak
quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

quote:

quote:

koma mı [:D] dostum sen bunu uyandır ayakta duramaz 500 promil gıbı duruyor[8D] neyse her bitiş bir başlangiçdır zaten kasa kendını çok kasmıstı son zamanlar...[8D]

ozee2505 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (6 Ekim 2006; 23:23:36)

helal valla
millet toplar sen dağıtırsın!!![sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif]

volkov_19 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (6 Ekim 2006; 23:49:36)

quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

helal valla

dikkat ette bu fırtına öncesi sessizliyi olmasın

ozee2505 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (7 Ekim 2006; 0:11:47)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

helal valla

dikkat ette bu fırtına öncesi sessizliyi olmasın

inşallah!!!
fırtına olsunda güzel olsun!!![:(][:(][:(]

volkov_19 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (7 Ekim 2006; 1:01:33)

abi kasanın içinde modlanmadık toz tanesi kalmayacak tabi önce aşmam gerekn sorunlar var

volkov_19 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (7 Ekim 2006; 2:07:18)

okuldan artan zamanda çalışmaya karar verdim arkadaçlar park tıme iş aranıyor ve biraz para biiktirdiyimde formun 1 numaralı kasasını yapacam daha önce görmediyiiz şeyler var mod olayına farklı bir boyut getirecem

volkov_19 -> Cevap: allah rahmet eylesin o artıl ölü (7 Ekim 2006; 19:30:39)

okuldan artan zamandada çalışırsam ortalıkta zombi gibi gecerim artık zaten ikinci öğretimdeyim okula gece gidiyorum ama yaptığım hesaplarda sapma olmazsa 6 ay sonra devam etmem için yeterli para geçecek elime ozamanı bekleyin hiç görmediyiniz şeyler var ama o zamana dek kasanın yer kaplamaması için bu şekilde istifledim

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/242196/0D5AA645DF4A45BC878A8FC169724B87.jpg[/image]

hewalugur -> Cevap: komple baştan bir mod (8 Ekim 2006; 3:20:51)

ya abi süpersin ya nasıl yaptın bu kasayı bizide bilgilendir biraz ya nasıl yaptın yawww

crank54 -> Cevap: komple baştan bir mod (8 Ekim 2006; 8:45:01)

konuyu baştan sona okudum zaten kafayı yiycem ogame de vurulduk 10000 puan geri attı bide bunu okuyunca iyice fena oldum[X(]

IeIIXIIoI -> Cevap: komple baştan bir mod (8 Ekim 2006; 10:26:38)

abi uyuz ettin beni[:D] editleyip durma şu başlığı yeni bir konu aç artık[:-]

mc.kork -> Cevap: komple baştan bir mod (8 Ekim 2006; 10:56:13)

quote:

Orjinalden alıntı: crank54

konuyu baştan sona okudum zaten kafayı yiycem ogame de vurulduk 10000 puan geri attı bide bunu okuyunca iyice fena oldum[X(]

[8D][8D][8D][8D] hacı sen bu kasayı ne zaman geri toplamayı düşünüyorsun yada çalışacaksın[;)]

volkov_19 -> Cevap: komple baştan bir mod (8 Ekim 2006; 11:12:46)

beyler yorumlarınınz için teşekkürler çalışmayacam zaten geceleri okula gidiyorum birde gundüzleri çalışırsam komple zombi olurum ve hesaplarımda bir yanlışlık olmazsa 6 ay sonra öyle bir giriş yapacamki iş ozaman yeni bi topiç açarım

volume81 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (19 Kasım 2006; 12:08:25)

quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

yaptığın fan yuvasının kenarlarını kırsan daha güzel olur düşüncesindeyim..yani yuvarlatsan diyorum[:'(]

aynen biraz kaba durmuş onun yerine daha egimli ve güsel bişi yaparsan daha iii olur

gt40_ditroit -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (22 Kasım 2006; 14:42:07)

quote:

Orjinalden alıntı: volume81

quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

yaptığın fan yuvasının kenarlarını kırsan daha güzel olur düşüncesindeyim..yani yuvarlatsan diyorum[:'(]

aynen biraz kaba durmuş onun yerine daha egimli ve güsel bişi yaparsan daha iii olur

abi konunun sahibi banlanmış daha ne yorum yapıyorsunuz ortada kasa yok

kinggokhan007 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (6 Ocak 2007; 21:12:20)

yawww kasa nereye gitti yoksa maliyeciler mi götürdü

brk18 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (7 Ocak 2007; 15:43:39)

quote:

Orjinalden alıntı: kinggokhan007

yawww kasa nereye gitti yoksa maliyeciler mi götürdü

[sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif]

gt40_ditroit -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (8 Ocak 2007; 13:20:30)

yok maliyeciler götürmadi ben götürdüm çok yavaştanda olsa sona doğru ilerliyorum fazla vakit ayıramıyorum bi ara yeni resimlerini çeker gönderirim

http://forum.donanimhaber.com/m_10544155/tm.htm

volkov_19 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (17 Temmuz 2007; 17:38:02)

bu konu unutuldu galiba yeniden diriltmek lazım

2-3 gündür bu kasanın üstünde çalışıyorum kısmen tamamlandı yani en azından zor kısmı bitti sayılır hiçbir aksilikle karşılaşmazsam en kısa zamanda biticek gibi saolsun benim kuşta orasını burasını birgüzel kemirmiş neyse onlarıda hallettik ön panelde birkaç yer baya derinlere kadar çatlamış zaten büyük bir kısmınıda daha önceden beceremeyip üzerini kaplamıştımşimdi hasarlı yerleri birgüzel kazıdım boyadan sonra çatlarsa fazla belli olmuyorda önce çatlarsa ben burdayım die bağırıyor

bunlar çürümeye terk edildigi yerden ilk alındığındaki fotolar ;

[img]http://img159.imageshack.us/img159/5641/1507072126la2.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/210/1507072127ua8.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/333/1507072128uk1.jpg[/img]

[img]http://img509.imageshack.us/img509/9792/1507072129nt0.jpg[/img]

volkov_19 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (17 Temmuz 2007; 17:42:06)

bunlarda moda başlamak için uygun hale getirilmiş gereksiz parçaların çıkartılmış halinin fotoları

[img]http://img159.imageshack.us/img159/3422/1507072130cs5.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/42/1507072131rw2.jpg[/img]

önce temirden başlayarak artık moda devam ediyoruz

[img]http://img159.imageshack.us/img159/6498/1607072248am7.jpg[/img]

[img]http://img509.imageshack.us/img509/9987/1607072249vc9.jpg[/img]

[img]http://img159.imageshack.us/img159/1807/1607072251he9.jpg[/img]

[img]http://img509.imageshack.us/img509/2986/1607072252bm9.jpg[/img]

bunlarda sürücü yuvalarım mavi ledle aydınlatıldılar ledler sadece kenarlardan yansısın die üzerleri kapatıldı

[img]http://img249.imageshack.us/img249/2397/1607072253wn8.jpg[/img]

[img]http://img159.imageshack.us/img159/8974/1607072254ec1.jpg[/img]

volkov_19 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (17 Temmuz 2007; 17:45:42)

ön panel el atmadan önce ;

[img]http://img249.imageshack.us/img249/3056/1607072255jl8.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/5636/1607072256sz2.jpg[/img]

daha çok resim

[img]http://img509.imageshack.us/img509/7104/1707071347fd0.jpg[/img]

[img]http://img509.imageshack.us/img509/3255/1707071547tw2.jpg[/img]

[img]http://img509.imageshack.us/img509/57/1707071548fr3.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/8734/1707071549ej4.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/7035/1707071550ms8.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/4784/1707071551nf9.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/6016/1707071552it9.jpg[/img]

[img]http://img119.imageshack.us/img119/452/1707071553fm1.jpg[/img]

[img]http://img249.imageshack.us/img249/1249/1707071554xf1.jpg[/img]

[img]http://img119.imageshack.us/img119/7580/1707071556zp2.jpg[/img]

[img]http://img386.imageshack.us/img386/1302/1707071558xt3.jpg[/img]

missed approach -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (17 Temmuz 2007; 23:52:33)

Güzel Gidiyor Başarıların Dewamını Diliyorum Bende Girecemde Mdo işine

volkov_19 -> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim (8 Ağustos 2007; 20:41:33)

bu resimler sadece bugün yaptıklarım bu kasanın orjinal halinden bir görüntü

[img]http://img508.imageshack.us/img508/6250/0708071611fy6.jpg[/img]

suç aletlerimiz elimizde ve katliam yaparken

[img]http://img508.imageshack.us/img508/8089/0708071623ar9.jpg[/img]

şuan tek eksik boya yakında onuda atacaz inşallah

[img]http://img444.imageshack.us/img444/7342/0808071658ed7.jpg[/img]

buda kasanın hafifletilmiş yerleri

[img]http://img508.imageshack.us/img508/8035/0808071705dv9.jpg[/img]

bunlarda ölüm mahkülmarı

[img]http://img508.imageshack.us/img508/2536/0808071706fd6.jpg[/img]

delorean 5 litreyle psu için baya güreş tuttum ama delorean 5 litra kazandı psu yamuk duruyor sanırım orayı kesip atıcam ve başka bir kasadan kesilmiş bir psu yeri monte edicem tabi öyle bir parça bulabilirsem

[img]http://img442.imageshack.us/img442/8702/0808071717kn6.jpg[/img]

[img]http://img444.imageshack.us/img444/5020/0808071718cy5.jpg[/img]

[img]http://img508.imageshack.us/img508/2784/0808071725wg6.jpg[/img]

buda anakartın takılmasına engel oldu yani o arkadaki tenekeyide takınca enge oldu 2 mm kadar anakartı aşşağı çeketi vidalamayı engelledi bende aldım elime dremelimi kestim orayı oturttum anakartı

[img]http://img508.imageshack.us/img508/2784/0808071725wg6.jpg[/img]

bu resimde biraz bulanık ama idare edin ana kart yerine takıldı

[img]http://img508.imageshack.us/img508/7718/0808071737gb2.jpg[/img]

kasa henüz sabit olmadığı için nekadar dengesiz bir görüntü

[img]http://img444.imageshack.us/img444/5558/0808071738nj4.jpg[/img]

işte alüminyum iskelet (esas oğlan) da gözüktü ama üzerinde hatalar görmeniz normal görmemeniz ise anormal bir durum olur çünki işi henüz bitmedi kasa boyandıktan ve plexler takıldıktan sonra bitmiş olacak

[img]http://img442.imageshack.us/img442/4940/0808071739im9.jpg[/img]

bozuk bir resim daha sağ yandan bir poz

[img]http://img130.imageshack.us/img130/5241/0808071841tv3.jpg[/img]

önden bir resim daha ben zımpara gerektiğini söylemiştim bukadar boş durduğuna bakmayın power resetler bile takılı değil şuanda

[img]http://img130.imageshack.us/img130/3085/0808071843nm9.jpg[/img]

buda farklı bir açıdan bir poz o ön üstteki şeyde kapağın üst kısmına bağlanıp kapakla birlikte hareket edicek kapagın nasıl hareket ettiğini biliyorsunuz ama önce zımpara ve boya lazım ondan sonra montaj

[img]http://img130.imageshack.us/img130/930/0808071908hs4.jpg[/img]

buda profiller üzerindeyken üstten bir görünüş

[img]http://img238.imageshack.us/img238/1510/0808071909vg1.jpg[/img]

buda günün son resmi kartları takmasına takabileceğim bir çözüm yolu buldum ama vidalamak mümkün olmuyordu bende 8 mm karelik kare şeklinde tornavide yuvaları açtım baya zor oldu ama açtım sanırım görüntü açısından güzelde oldu resim biraz bulanık ama idare edin

[img]http://img238.imageshack.us/img238/6624/0808071910rw3.jpg[/img]

Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.390625