Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: bilgisayarıma prf şeytan girdi ne olacak şimdi? Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
volkov_19

30 Eylül 2006; 20:16:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

abi hiç bir fanı saymazsam sol tarafta 2 tane 120lik fan var sıcaklık kablolar falan sorun deyil ama yer bulamadım tek sorun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkov_19 -- 30 Eylül 2006; 21:20:14 >

nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Ekim 2006; 3:11:24 

volki 3.5 yuvalara dik olarak sıgar belki psu bi dene istersen
ama yine de benim görüşüm kasanın içine direk olarak 220volt sokma dışardan bi kablo ile kasanın içine al 12voltu

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W

volkov_19

1 Ekim 2006; 3:14:18 

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

volki 3.5 yuvalara dik olarak sıgar belki psu bi dene istersen
ama yine de benim görüşüm kasanın içine direk olarak 220volt sokma dışardan bi kablo ile kasanın içine al 12voltu

abi onuda denedim girmiyor ama aklıma birşey geliyor bunun kasasını çıkarttığımda yüksekliyide azalacaktır bu sayade tv kartının altına sokabilirim

volkov_19

1 Ekim 2006; 19:48:52 

abi bizim ufak teminatör yarım saat önce kasanın önünü parçalamış taksi yapmış düdüt diyerek oynuyordu elinden zor aldım valla beyse allaftan fazla parçalamamış takrarbirleştirebilirim sanırım bu sayede paneli yeniden elime almış olacam resimleri 2 güne kadar gönderirim

nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Ekim 2006; 20:18:32 

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

abi bizim ufak teminatör yarım saat önce kasanın önünü parçalamış taksi yapmış düdüt diyerek oynuyordu elinden zor aldım valla beyse allaftan fazla parçalamamış takrarbirleştirebilirim sanırım bu sayede paneli yeniden elime almış olacam resimleri 2 güne kadar gönderirim

aaaaaaaaaa volkan olm şuna 2 tane 7lik dambıl bağla biraz yavaşlar
bu ney yaw allah sabır versin

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W

volkov_19

1 Ekim 2006; 20:32:52 

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

aaaaaaaaaa volkan olm şuna 2 tane 7lik dambıl bağla biraz yavaşlar
bu ney yaw allah sabır versin

abi zaten 2 kat ben yavaşladım oda bebi 4kat daha yavaşlatıyor ama kardeşim abi sonuçta nekadar terminatörde olsa allah düşmanımın başına vermesin bölesin bu arada bir tane eski resmini koyum 2 tane on/off tuşu eklemiştim biri fanları kapatıyordu diyeride lendlerini ama allah rahmet eylesin kazada vefat ettiler o parmaklada lendin üzerini kapatıyorum görüntü alabilmk için yanlış anlamatın parçalanmadan dolayı elime hazır almışken on/off tuşları yerine sviçlermi kullanmalıyım sizce nasıl olur sadece bunları deyiştirmeyi düşünmüyorum daha fazla deyişiklikte olacak bekleyin ve görün

Ekteki dosya (1)

volkov_19

2 Ekim 2006; 0:58:45 

neyse parçaları tekrar birleştirmeyi başardım birde fan kotronör sitemi yaptım ama boyayı kazırken dikkat ettim boyadaki bozukluk boyadan deyilmiş plasikler bozulmuş erimiş zımparalammış pürüzsüz yüzey fil derisi gibi kırış kırış olmuş nasıl boya kullanmalı yada atmalıyım bilgi verirseniz ii olacak ve bunlarda şimdiki fotolar elime ıskarpileyi kaçırmasaydım dahada devam edecektim

Ekteki dosya (2)

mc.kork

2 Ekim 2006; 1:00:59 

volki fan kont işine falanda girmissin süper olmus adamım bide metal baslıklar buldunmu tam olur

volkov_19

2 Ekim 2006; 1:01:19 

geri kalan resimler;

Ekteki dosya (2)

volkov_19

2 Ekim 2006; 2:56:23 

abiler on\off tuşları uf olmuş şimdi sayıları artacak fanları kapamak için fanların lendlerini kapamak için neonları kapamak için ve 2. psuyu kapamak için 4 tane tuş olacak ama bunları nerelere monte etmeliyin ? on\off mu yoksa svic mi kullanmalıyım karar veremedim

volkov_19

2 Ekim 2006; 14:59:14 

bendeki bildiyiniz şu pro bilmemne marka kasanın içine taşıycam sistemi ve modluycağım kasayı parçalayıp baştan yaratacam yapabildiyim kadar farklılık yapacam ama nasıl ne yaparım henüz karar veremedim ama parçalamaya başladım

mc.kork

3 Ekim 2006; 2:45:05 

basşaldınmı moda volki bari sen agır takılma

volkov_19

3 Ekim 2006; 2:58:29 

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

basşaldınmı moda volki bari sen agır takılma

abi napim bildiğin gibi para sıkıntısı var yoksa şimdiye 1000 defa bitmişti

mc.kork