Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: mod işinin acemisiyim yardım ederseniz sevininirim Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Eylül 2006; 23:10:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

valla kac defa yoldan dönderdim elemanı kasasını bile alacaktım yani o derece bunalmıstı valla satsaydı ne güzel urasırdım ama volkinin beceri bizde yok tabi adam yapıyor yani . valla ben bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum
quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

ellerine sağlık epey emek vermişsin yalnız şu beyaz cdromdan bi kurtul ya

devilucifer85

21 Eylül 2006; 23:16:07 

evet bitsin de bakalım nsasıl olacak ama baya uğraştıracak gene kesilecek biçilecek falan filan uzun sürer... Benim ki de para ve zaman olsa da ne güzel olur valla...

FSB BLUESTORM V2 500W PSU . tt BIG TYPHOON . tt NORTHBRIDGE COOLER . tt 12'' FAN . tt BLUE NEON . AMD 3700 (939) . Asus A8N-E NF4 . 1Gb KINGSTON . 256MB SAPPHIRE x1800xl . ASUS DVD-RW 160P2 . PHILIPS CD-WRITER . 500GB SAMSUNG SATA 7200 . FEEL HURRICANE 25 CM FAN . 19 SAMSUNG 997 MB CRT. Creative Inspire 5200 5+1 . MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 . LOGITECH MEDIA PLAY . POWERCOM 1000A UPS 6630
volkov_19

21 Eylül 2006; 23:32:01 

quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

evet bitsin de bakalım nsasıl olacak ama baya uğraştıracak gene kesilecek biçilecek falan filan uzun sürer... Benim ki de para ve zaman olsa da ne güzel olur valla...

kesecek pek bir yer kalmadı kafanı yorma ama modun bittiyi anlamına gelmiyor asıl mod şimdi başlıyor

volkov_19

21 Eylül 2006; 23:34:02 

quote:

Orjinalden alıntı: tda 1562q

Kardeş bu fanları nereden ve kaç ytl ye aldın banada sölermisin manyak görünüyo pc yaa!!!

bu fanlar her yerde bulunur tanesini 6 liradan aldım ön panele gelince mukavva deyil ön tarafı 4 mm mdf diyer yerlerde kontraplak

TuRk_OyUnCu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Eylül 2006; 23:53:02 

ellerine sağlık kardeşim çok güzel gidiyorsun şu önü çok iyi düşünmüşsün bendede feel2 kasa var bende mi böyle birşey yapsam acaba çok hoşuma gitti...

XTremeGamer
Hayat kısa,yaşananlar hiç olmadığı kadar gerçekken kim olduğumu sahaya indiğim zaman anladım ve oyuna başladığımda ise gerçekler canımı hiç olmadığı kadar çok yaktı...
İnandığım değer verdiğim herkes ve herşey aslında sadece yalandan ibaretmiş...
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
volkov_19

22 Eylül 2006; 0:03:25 

quote:

Orjinalden alıntı: free_dj

ellerine sağlık kardeşim çok güzel gidiyorsun şu önü çok iyi düşünmüşsün bendede feel2 kasa var bende mi böyle birşey yapsam acaba çok hoşuma gitti...

elinde madem feel gibi güzel bir kasa var hiç bozma derim bunu ön tarafı dandikti böyle birşey yaptım sonragan görme yani ama seninki doguştan mükemmel

volkov_19

22 Eylül 2006; 1:52:39 

ya arkadaşla bir tane ekran kartı fanı gördüm çok güzel bir şekli vardı sanki alev gibiydi onu kuzey köprüsünün üstündeki metal parçanın yerine takma şansımız varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkov_19 -- 22 Eylül 2006; 1:58:32 >

NakkaSss

Sisteme Gözat

22 Eylül 2006; 2:08:09 

silencer bacakları uyuyorsa takabilirsin

İntel core2duo e4300@3300mhz(3750mhz max) ((tt bigtyphoon))
((load ta 45 C)) ||Hİ-LEVEL 1 gb ddr2 667@850mhz ram||Palit 7600gt||asus p5b||520 GB SEAGATE Barracuda 7200 rpm 16MB CACHE SATA2||us Robotics 9107||Creative Audigy2 7+1||FSP 400 watt psu||Logitech Drive Force Pro (DFP) Direksiyon seti
SUPER Pİ 1M:17 sn

volkov_19

23 Eylül 2006; 13:34:13 

bacaklar uydu ama bağlayacak bir yer bulamadım

TuGhAn

23 Eylül 2006; 15:16:19 

Çok güzel gidiyo vallahi eline sağlık. Bu arada bir sorum olacak. Bazı yerlerdeki plastik eksiğini gidermek için kullandığınız (polyester'di sanırım) malzeme nerede bulunur ve fiyatı nedir?

Guild Destination
Rouse - Warlock / Masy - Mage/ Kâbus - Warrior
Intel® Core� 2 Duo E6300 @ 1.86GHz | Asus P5LD2 SE Rev 2.0 | Palit 7600GT 256Mb | Kingston 1GB DDR2 667MHz X 2 | 80Gb Samsung Sata2 | Hyundai N91W 19" LCD | Asus AAM6000UG ADSL | Feel Hurricane | Asus 52x Cd-Rom | Samsung DVD-RW | Lc-Power 550W | Powercom IMD-625AP UPS
volkov_19

23 Eylül 2006; 20:30:22 

quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Çok güzel gidiyo vallahi eline sağlık. Bu arada bir sorum olacak. Bazı yerlerdeki plastik eksiğini gidermek için kullandığınız (polyester'di sanırım) malzeme nerede bulunur ve fiyatı nedir?

bu malzeme mobilya atelyelerine yakın yerlerdeki hırdavatçılarda bulunduğu gibi sanayideki hırdavatçılardada bulunur sokak aralarındakilere ve buna benzer yerlerdeki hırdavatçılar bana buraları önerdi bende buralardan hiç zorlanmadan buldum 5 liraya aldım ve çokta kullanışlı bir malzeme

mc.kork

24 Eylül 2006; 1:32:53 

hani hocam nükleer bomba ? yeni resimleri göndermeyimi unuttun yoksa

volkov_19

24 Eylül 2006; 1:49:31 

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

hani hocam nükleer bomba ? yeni resimleri göndermeyimi unuttun yoksa

unutmadım sadece hazır deyil yarı hayırlısıyla hazır olacak ve nükleer patlayacak

mc.kork

24 Eylül 2006; 1:51:09 

ii bakalım kolay gelsin o zaman

volkov_19

24 Eylül 2006; 22:50:05 

size bu eski resimi göndermek istedim çok canavarımsı birşey olacak bittiyinde

Ekteki dosya (1)

volkov_19

25 Eylül 2006; 0:10:20 

bilgisayarıma birtane nokia şarj cihazını modlayıp koydum bu sadece fanlara ait oldu ön tarafa 2 tane düyme koydum arkadaşlar soldaki tüm ışıkları kapatıp açıyor sorun yok ama sağdaki tüm fanları açıp kapatıyor açtığımda birkaç saniye bazı fanlar dönmeyi başarıyor diyerlerinde oda yok ve sonra kapanıyor birden hepsi düymeyi kapatıp açtığımda yeniden aynı şeyler oluyor

mc.kork

25 Eylül 2006; 1:12:48