Şimdi Ara

Almanyada üniversite okumak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi almanya okumayı düşünüyorum almanya da doğdu şu an kimlikde türkiye doğumlu olduğum yazıyo fakat gerekli belgeler var mahkemeyle değiştire biliyom.Şu an Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 1 sınıf gıda mühendisliği okumaktayım amacım yurtdısında eğitim görmek araştıdımda almanyadaki üni fazla bi masrafı yok forumlarda okuduğuma göre aylık 500 -600 euro arası rahat geçinebileceği yazılmış az çok almanca var 11 yaşımda geldim türkiye dil konusunda zorlanacağımı düşünmüyom şu an çoğunu unutmama rağmen ama illaki bi sertifika istiyolar bu arada ordaki kilisedekilerde baya yardımcı olurlar yani yardıma açıklar.
    Soru
    1)almanya üni istediği sertifika programları vb. ne kadar halolur vede nerelerde eğitim alabilirim?
    2)üniversite önerileriniz gıda muh olan 5 üni?
    3)Kiliselerden ne şekilde yararlanabilirim?
    4)Burs imkanları var mı?
    5)ortama bi maaliyetleri yazar mısınız?
    6)yurt dısı okuyanlardan tavsiyeler veya önerileri

biraz uzun oldu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerry smith -- 13 Şubat 2014; 0:24:36 >

2-) Tek bildiğim(onuda ziyaret ettiğim için) Münih teknik üniversitesinde gıda mühendisliği ile ilgili bir bölüm vardı

3-) Bu konuda bir bilgim yok

4-) Var ama şartlar çok ağır diye biliyorum.Ama azimle yapmaya çalısırsan hallolur

5-) Bi arkadasım duisburg-essende 'okuyor aylık 1200 euroya yakın harcadıgını söylemişti

6-) Öncelikle eminmisin bu çok zor bir iş
  • Almanya diye okunur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.