Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
4
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttubaa -- 11 Şubat 2014; 17:55:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ttubaa

Size ilginç bir konuyla geldim :D Şuan kiloluyum ve ünlü bir diyetisyene gidiyorum. Kime göre neye göre ünlü diyeceksiniz :D ama doktorumun adını vermeyi doğru bulmadığım için söylemeyeceğim. Son klinik görüşmemde Klinik danışmanım bana '' sen bizim özel hastamız olacaksın sana imtiyazlar tanıyacağız sıkı takibe alacağız ve doktorla çok daha sık görüşeceksin'' tarzı şeyler söyledi. Ama bunun karşılığında seni Televizyona çıkaracağız dedi. sabah kuşağı programlarına çıkacağım yani. işte şu kadar kilo verdi falan filan olayları. ben o an büyük bi heyecanla tamam dedim ama şimdi aklımda şu düşünce var. '' Bu kız önceden kiloluymuş yaa '' gözüyle bakarlarmı bana daha sonra ? hayatımda büyük bir değişikliğe neden olurmu önceden kilolu olduğumu herkesin bilmesi ? mesela siz ne düşünürdünüz ? Sarışın mavi gözlü ( göçmenim zaten ) uzun boylu bir kız. ama bu kız önceden bayaa bayaa kiloluymuş. sizin düşüncelerinizi kötü yönde etkilermi bu durum ? neler hissedersiniz ?

Farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam,

+okumadım

• Hata yapmışsın
  • Hayır aksine kendinde olduğunu düşündüğü bir kusuru düzeltmeye çalıştığı için takdir ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake hospital mı izledin
  • No ss no güven

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaporta-cila ve benzin
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmmm şöyle düşün zaten sevgilin olacak kişi o eski halini illaki görecek ha önceden görmüş ha sonradan görmüş fark etmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Hata yapmışsın

Ne gibi bi hata ?
  • rezil olmak da var işin ucunda uzak dur
  • quote:

Size ilginç bir konuyla geldim :D Şuan kiloluyum ve ünlü bir diyetisyene gidiyorum. Kime göre neye göre ünlü diyeceksiniz :D ama doktorumun adını vermeyi doğru bulmadığım için söylemeyeceğim. Son klinik görüşmemde Klinik danışmanım bana '' sen bizim özel hastamız olacaksın sana imtiyazlar tanıyacağız sıkı takibe alacağız ve doktorla çok daha sık görüşeceksin'' tarzı şeyler söyledi. Ama bunun karşılığında seni Televizyona çıkaracağız dedi. sabah kuşağı programlarına çıkacağım yani. işte şu kadar kilo verdi falan filan olayları. ben o an büyük bi heyecanla tamam dedim ama şimdi aklımda şu düşünce var. '' Bu kız önceden kiloluymuş yaa '' gözüyle bakarlarmı bana daha sonra ? hayatımda büyük bir değişikliğe neden olurmu önceden kilolu olduğumu herkesin bilmesi ? mesela siz ne düşünürdünüz ? Sarışın mavi gözlü ( göçmenim zaten ) uzun boylu bir kız. ama bu kız önceden bayaa bayaa kiloluymuş. sizin düşüncelerinizi kötü yönde etkilermi bu durum ? neler hissedersiniz ?

Sazan.avi
    Umut.avi

Zayifladiktan sonra tanisalim.avi
    Hukuk okuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Hata yapmışsın

Ne gibi bi hata ?

Televizyona çıkmak gibi bir hata.
  • kiloyu veremezsen bana gelebilirsin sorun olmaz

• "Yüzüm çok güzel. Çok dikkat çekici."

buna kendin mi karar verdin?
  • Yüzüm çok güzel ve ilgi çekici

Ego tatminine bak kadındaki

7 den 70 e aynılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 10 Şubat 2014; 3:16:21 >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Anlamadım ? arkadaşlar size ciddi bi konu sordum , dalga geçme hakkını vermedim. Lütfen seviyeli olacaksanız cevap verin yoksa bilmeden ileri geri boş boş konuşmayın.
  • Deney faresi gibi programa çıkmak istiyorsan çık, ben açıkçası geçmişte ne olduğuna bakmam geçmişte herkesin kötü özellikleri vardır önemli olan bunları düzeltmek ama benim dışımdakiler aynı fikre sahip olmayabilir.
  • O sabah programlarını ev kadınları dışında kim izler ki??

Hem ben seni her halinle kabul ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Ego tatminine bak kadındaki
    7 den 70 e aynılar

ya şuraya gelirken donanım haber lan bu , adam gibi ciddi cevap verenler olur dedim de geldim pişman ettiniz.
  • Meslek olarak medyatik bir meslek secerseniz mesleginizin onune gecebilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.