sen bence hiç arama git en yakın bayiye bana bir adet w810i verir misiniz de hepsi var
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.(Mustafa Kemal Atatürk) Türkiye halkı asırlardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklali bir lazıme-i hayatiye etmiş bir kavmin kahraman evlatlarıdır. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır.(Mustafa Kemal Atatürk)
Walkman serisinde telefonu açarken soruyor Yalnızca müzik/telefonu başlat die yalnızca müzik dersen uçuş moduna girmiş oluyosn böyle bi havalanıyosn iyi olluyo yani
hemen git sen bitane wolkman olan turuncu bi telefon varmış de ismide w 800i imiş de cep shop sana versin hem kaliteli müzik dinle hemde uçuş modunu kullan hadi eyvallah s.e gibi kullanıcı yı düşünen bir tel al nokia gibi cebini düşünen değil HADİ EYVALLAH
Uçuş modu nokianıın son modellerinin cogunda var ve offline ( hatsız) olarak geciyor . Fakat ucuş modunun türkiyede bi işe yaramadıgını farkındayız hepimiz. Ucakta telefonu acsam hatsız olarak linç ederler yani türkiye burası insanlar bilinçlendirilmeli ve ucaklarda bu ucus modu kullanılmalı hava yollarından ilk basta destek gelmesi lazım broşür falan .. yani sacma olabilir ama millet anca bilinçlenir bizde rahat rahat ucakta, otobüste takılırız tel. leriimze
s65 var benim cep aynı zamanda gelmiş geçmiş en karizma telefondur..tek kusuru ekranın içine biraz toz girdi. (bu arada benim postu okuyan biri varsa bu sorunu nasıl aşabilirim??