Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik

serji -> Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (18 Ağustos 2006; 14:39:58)

Arkadaslar Microsoft Generic Host Process For Win32 Service hatasini duzelten yeni bir yamayi bugun yayinladi. Fakat yama tek basina ise yaramiyor bu yuzden bende bu hata sirasinda 139 ve 445 numarali portlarda hatalar oldugunu farkettim. Bu yuzden bu portlari devre disi birakmaniz gerekiyor. Kodlari elle yazdigim icin bi yanlislik olabilir eger oyleyse buraya yazin duzelteyim. Iste bu hatadan kurtulmak icin yapmaniz gerekenler:

1. Oncelikle bu adresteki http://lnk.in/64ge SP2 programlarini indirin. Microsofttan indiremezsiniz cnku dogrulama gerekiyor bu yuzden ben sizin ciin buraya upload ettim.
2. Programi kurduktan sonra baslat - calistir - asagidakini yazin entera basin.
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Inbound TCP 139 Rule" -f *=0:139:TCP -n BLOCK -x
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Inbound TCP 445 Rule" -f *=0:445:TCP -n BLOCK -x
3. tekrar baslat - calistir:
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Outbound TCP 139 Rule" -f 0=*:139:TCP -n BLOCK
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Outbound TCP 445 Rule" -f 0=*:445:TCP -n BLOCK
3. Eger bu islemler olmadiysa firewall yardimi ile 139 ve 445 numarali portlari engelleyin.
4. tekrar dogrulama gerektigi icin**** upload ettim bunu indirin ve uygulayin:
http://lnk.in/64gf
5. baslat - calistir - Dcomcnfg.exe yazip entera basin.
Konsol Koku altinda Bilesen Hizmetleri tiklayin. Bilgisayarlar klasorunu acin. Bilgisayarim'i sag tiklayin ve sonra ozellikler'i tiklayin. Varsayilan ozellikler sekmesini tiklatin. Bu bilgisayar uzerinde dagitilmis COM'u etkinlestir isaretini kaldirin. Uygulayin ve yeniden baslayin.
6. Alternatif 445. port kapatma yolu:
baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run sag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin. ve bilgisayarinizda msblast.exe aratin bulundugu yerde silin.
8. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin.

Arkadaslar insallah bunlar isinize yarar[:'(]

Hazan -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (18 Ağustos 2006; 15:34:33)

HELAL OLSUN BU SEFERKİ İŞE YARIYO GERÇEKTEN EMEĞİNE SAĞLIK[:'(]

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (18 Ağustos 2006; 15:37:09)

quote:

Orjinalden alıntı: flyy
HELAL OLSUN BU SEFERKİ İŞE YARIYO GERÇEKTEN EMEĞİNE SAĞLIK[:'(]

rica ederim dostum nihayet ise yaradi bu cozum baskasindada [sm=s17.gif][sm=s18.gif][:'(]

liamthebloody -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (18 Ağustos 2006; 18:48:58)

Hepsini yapacağım arkadaşım bende o sorun yok ama yine de tedbir iyidir :) Ellerine sağlık

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (18 Ağustos 2006; 20:27:25)

quote:

Orjinalden alıntı: liamthebloody
Hepsini yapacağım arkadaşım bende o sorun yok ama yine de tedbir iyidir :) Ellerine sağlık

rica ederimdostum tabiki onlem almak iyidir [sm=s18.gif]

ZEUS__ -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (18 Ağustos 2006; 20:35:20)

ne işe tarıyo bu olay.nooluyo da hata veriyo ki?hangi durumda işimize yarar

adizman -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (18 Ağustos 2006; 20:56:06)

arkadaşım link çalışmıyor galiba,

sotr -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19 Ağustos 2006; 6:06:29)

hangisi işe yarıyor 1. mi 2. mi?
deneme fırsatım olmadı .

zekk -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19 Ağustos 2006; 6:24:39)

quote:

Orjinalden alıntı: adizman

arkadaşım link çalışmıyor galiba,

linki kullanmayı mı bilmiyorsun acaba..[>:]

SerhaTTTR -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19 Ağustos 2006; 8:01:09)

demmeeki zone alarm i silicem [sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif][:(][:(][:(][:(]

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19 Ağustos 2006; 12:14:25)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

sotr -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19 Ağustos 2006; 17:05:58)

http://img147.imageshack.us/my.php?image=ads305zgj0.png

Yukarıdaki Kasperksy yardımı ile bu portları engelleyebilir miyim?
Engellersem bundan sonra başka bir işlem yapmama gerek kalır mı??

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19 Ağustos 2006; 17:17:45)

evet kaspersky ile engelleyebilirsin. buyuk ihtimalle sorun cozulur ama diger yollarida denemenin bi zarari olmaz bence hepsini yap. [:'(]

adizman -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (19 Ağustos 2006; 19:27:33)

quote:

[linki kullanmayı mı bilmiyorsun acaba.
quote:

evet galiba bilmiyorum, bir açıklama yapsanız?

DeepKarizma -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 17:06:41)

suan elimde bi makine var, surekli generic host hatası veriyor ve bu hatayı verince agdan kimse erisemiyor makinaya aynı zamanda makina uzerinde paylasimda olan hp2600 series yazıcıya fakay makina bu durumda nete cikabiliyor... simdi makineye yeniden sistem kurdum sp2, dediklerini yaptım fakat 139 ve 445 portları halen acik, nod32 av kullanıyorum kaspersky kurmal istemiyorum hangi program ile bu portları bloke ederim acil yardım

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 17:17:09)

bitdefender antivirus 9.0 pro ile yapabilirsin komple bir sistem koruma yailimi.

DeepKarizma -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 17:20:47)

nod32 yi degistirmeden yada yeni bi av kurmadan nasıl bu isi yapabilirim. zoom 4 port adsl modem kullanıyor makıneler ordan bloke yapsam olur mu ? olmazsa bi firewall programını onerebilir misin avsiz

Peçito -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 18:33:53)

Hocam Sağol. Klavyene Sağlık...[:'(]

©em -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 21:33:23)

dostum daha denemedim ama dediklerini yapıcam,ben bu sorunum için bir konu açmıştım,bir arkadaş yardımcı olmaya calışmıştı ama halledememiştim,inşallah bu dediklerin işe yarar,ancak ilginç bişey söyliyim ben sorunu daha basit bir şekilde çözdüm,windows güvenlik duvarını acarak[:)]belki sadece ben de işe yarıyordur ama güvenlik duvarını actım acalı pc hata vermedi.

bu da açtığım konu

http://forum.donanimhaber.com/m_8678894/mpage_1/key_//tm.htm#8680468

GUNDAM -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 21:43:39)

bende tam böyle bir hata veriyor diye topic açacaktım

[image]http://img245.imageshack.us/img245/3255/ads305zud0.jpg[/image]

kelebek28 -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 22:01:08)

arkadaslar verdiginiz link calısmıyor lutfen bana yardım edın kafayı yemek uzereyım

©em -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 22:06:48)

quote:

Orjinalden alıntı: kelebek28

arkadaslar verdiginiz link calısmıyor lutfen bana yardım edın kafayı yemek uzereyım

linklerdeki yıldızlı yerlere r.apidshare yazıyomusun arkadaşım(r ile a arasındaki noktayı kaldır)

greenflash -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (20 Ağustos 2006; 23:50:09)

peki orjinal windows kullanıcıları için microsoft linkini de yazabilir misin[&:]

adizman -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 1:13:36)

arkadaşlar ben de kaspersky 5.0 kullanıyom ama sizin dediğiniz ayarları göremedim yani port ayarlarını bir yardımcı ollursanız sevinirim

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 1:39:06)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

papatyaa -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 2:02:03)

slm vede iyi geceler bende port ayarlarını bulamamştım ve serji dedigini yaptım komutları denedim olmadı şimdi kaspersky 5.0 programıyla o portları nasıl engelleyeceğim ya yardımcı olursan çok sevincem

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 2:27:48)

arkadaslar ilk mesajimi guncelledim oradan bakabilirsiniz [:'(]

papatyaa -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 20:51:00)

mrb arkadaşlar evet bende bu generic host muzdaribiydim [X(]bir zamanlar ama artık kurtuldum yupppiiiii[:)][:(]gerçekten bu işlem işe yaradı bu bilgi için serji çok saol ve tabi tabii adizman sana çok teşekkür ettim [:@]sen olmasan bunun altından kalkamazdım heralde ya ADİZMAN YARDIMLARIN İÇİN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK THANKSSSSS[:'(]
[:o]ıf you didnt help me of course I didnt succeed thnaks for your helps ADİZMAN[:'(]

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 20:54:59)

quote:

Orjinalden alıntı: papatyaa
mrb arkadaşlar evet bende bu generic host muzdaribiydim [X(]bir zamanlar ama artık kurtuldum yupppiiiii[:)][:(]gerçekten bu işlem işe yaradı bu bilgi için serji çok saol ve tabi tabii adizman sana çok teşekkür ettim [:@]sen olmasan bunun altından kalkamazdım heralde ya ADİZMAN YARDIMLARIN İÇİN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK THANKSSSSS[:'(]
[:o]ıf you didnt help me of course I didnt succeed thnaks for your helps ADİZMAN[:'(]

ya rica ederim sorunun cozuldugune sevindim de ... her neyse ins bi daha sorunla karsilasmazsiniz [sm=s18.gif][sm=s18.gif]

papatyaa -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 21:30:41)

[sm=s18.gif]SERJİ umarım yanlış anlaşılmadım[X(].senin emegini asla es geçemem.bu problemin çözümde payın ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKK büyük [:)] herşey için yeniden saol çokkkk thankss.SERJİ SAOL[:'(]

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 21:33:28)

quote:

Orjinalden alıntı: papatyaa
[sm=s18.gif]SERJİ umarım yanlış anlaşılmadım[X(].senin emegini asla es geçemem.bu problemin çözümde payın ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKK büyük [:)] herşey için yeniden saol çokkkk thankss.SERJİ SAOL[:'(]

yok estag. ne yanlis anlamasi sasirdim sadece. [:)] snde saol tekrar sevindigimi belirtmek isterim [&:]

adizman -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 21:46:34)

quote:

serji Tarih 21 Ağustos 2006; 21:33:28
quote:

yok estag. ne yanlis anlamasi sasirdim sadece. snde saol tekrar sevindigimi belirtmek isterim

serji bu başarı sana ait, şaşırmana gerek yok, ben sadece senin söylediklerini arkadaşıma daha açık bir şekilde anlattım, emeğin için sağol.[:'(]

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 21:56:46)

quote:

Orjinalden alıntı: adizman
serji bu başarı sana ait, şaşırmana gerek yok, ben sadece senin söylediklerini arkadaşıma daha açık bir şekilde anlattım, emeğin için sağol.[:'(]

estag. dostum. sonucta sen anlatmasaydin ark. anlamicakti ve dolayisiyla bu bir ise yaramayacakti. sonucta seninde emegin var iste yinede tskler [:'(]

armatez -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 22:34:12)

bu bir devrim yoksa evrimmi desek neyse serji bu büyük kamu hizmetinden dolayı seni kutlarım hepimizi bir lanetten kurtardın teşekkürler

serji -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (21 Ağustos 2006; 22:40:26)

quote:

Orjinalden alıntı: armatez
bu bir devrim yoksa evrimmi desek neyse serji bu büyük kamu hizmetinden dolayı seni kutlarım hepimizi bir lanetten kurtardın teşekkürler

rica ederim dostum saolasin [:'(]

jass -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (25 Ağustos 2006; 1:10:13)

Herkese merhaba,
ben de 3 gündür aynı sorunla karşılaşıyorum. Aynı pencere bende de aılıyor ve internet bağlantısı donup kalıyor, kapatamıyorum bile. Restart sonrası ilk başta herşey normalken giderek sıklaşan aralıklarla bu pencere gelmeye başlıyor.

Win Xp Home edition tr yüklü bir laptopum var.Daha önce sistem onarımı için sp2 li bir winxp cd si ile repair yapmıştım, ama daha sonra güncelleştirme yapmadım. Yazıcım yok (daha önce de olmadı), avast antivirüs kullanıyorum, ve internete telsim üzerinden cep telefonumla gprsden bağlantım var.

Dün öğlen(24.08.2006) hata mesajları sıklaşınca önce sistem geri yüklemeyi denedim, sistemimi geri yükledikten sonra epey bir süre hata vermedi, ama ardından yine başladı hatalara akşamüstü saat 19 gibi. Forumları tararken microsoftun sitesindeki eski tarihli bir yamanın işe yaradığı belirtiliyordu bir mesajda. O yamayı indirip (WindowsXP-KB823980-x86-TRK) kurdum. Bu arada bilgisayarımda ad-ware SE, spy boat ve power tools jv16 da yüklü ve hepsi güncel, onlarla da taradım. Laptopu kapatıp açtım (saat 22.30 civarındaydı), o saatten beri hata mesajı çıkmadı tekrar. Bu arada avast sürekli bişeyleri engellemeye başladı, boyuna altta mesajlar geliyor ekrana. Bakalım böyle devam edecekmi.

Yani sorunun pekçok arkadaşta olan usb adsl modem yada hp yazıcı ile bağlantısının olduğunu sanmıyorum. Avastla da ilgili değil sanırım çünkü başka arkadaşlarımda da var aynı sorun ve virus yazılımları farklı. Umarım tekrarlamaz.

rowy -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (26 Ağustos 2006; 11:39:49)

Arkadaşlar bu berbat sorundan ben kurtuldum, nasılmı ? Güvenlik Duvarını Açarak! evet biraz komik ama güvenlik duvarını açınca sorun ortadan kalkıyor :) cafede bi kaç pc de güvenlik duvarını kapattım ve bir süre sonra bu hata meydana geldi. Microsoft bile bu sorunun kaynağını çözememişmi [8|] microsoft.com.tr den bi operatör ile görüşüp söylemeyi deniycem.

Saygılar..

Osiris Quidam -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (26 Ağustos 2006; 11:56:18)

Güzel bir çalışma Ellerine sağLık.

Emeğe Saygı[:'(][:'(]

OnuR -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (29 Ağustos 2006; 1:34:54)

çok saol dostum günlerdir bir bu hatayla boğuşuyodum ve galiba sonunda çözdüm teşekkürler [:'(][:'(][:'(]

myazgan -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (29 Ağustos 2006; 9:24:20)

hata bildirimini kapatın gitsin.[:'(]

sahinuslu -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (1 Eylül 2006; 22:10:43)

quote:

Orjinalden alıntı: myazgan

hata bildirimini kapatın gitsin.[:'(]

nasıl kapatılıyor

kayip_ -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (2 Eylül 2006; 14:56:37)

emeğine sağlık güzel kardeşim. siz de olmasanız what olacak this milleketin hali? [:D]

MeTaLiTY -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (2 Eylül 2006; 16:49:16)

windows güvenlik duvarını açık bırakıp çözmüştüm sorunu[&:]

xf -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (5 Eylül 2006; 17:45:45)

süpersin ya ... süpersin...

halloldu.. modemde bişi var diye düşünmüştüm ama halloldu şükür...

FaTaLL -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (6 Eylül 2006; 20:00:02)

walla bizdede vardı teşekkürler düzeldi dlink dsl-200 modem net baglantısı gidiyordu

HoLiGaN! -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (6 Eylül 2006; 21:35:30)

bu hata banada geldi ama hata raporuunu gönderdim sonra bişi olmadı daha çıkmadı formattan sonra başıma geldi bu olay

HoLiGaN! -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (6 Eylül 2006; 22:01:52)

niye çıkar bu ve niye gideR [;)]

Apocaliptica -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (6 Eylül 2006; 23:51:08)

Arkadaşlar Bende Yeni üye Oldum donanım Habere herkese Selamlar Arkadaşlar Bende generik Host Procces Win32 den çok çektim Ben Bunu bir Trojen Olarak biliyordum ama Ne kadar format atsamda düzeltemedim bu trojenlik bişe değil çünkü ama sonunda Çözümünü buldum arkaşdalar çok basit bir çözümü var eğer Bu sorunu Yaşayan Arkadaşlar Varsa BU söylediklerimi yapmaları onlara büyük yarar Sağlıyacaktır arkadaşlar bilindiği gibi Bu sorun genelde USB Modemlerden kaynaklanıyor bende modemden kaynaklandığnıı düşünüyordum ama modemle alakası yok bu Sp2 kaynaklanan bi sorun Çözümü Basit Xp Sp2 Bundle Kurun bilg Yeniden Fomat atın Sonra Bütün güncelleştirmeleri yaptırın Sorun Kalmayacak emin olabilirsiniz bende 2 ay kadar Bu sorunu yaşadım 2 ay boyunca denemediğim şey kalmadı sonunda düzelttim Generik Hatasını alan arkadaşlar varsa Kesinlikle dediğim uygulamayı Yapsınlar iyi günler...

QueenDeViL -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (7 Eylül 2006; 21:56:50)

kaç aydir halledemedim ben bunu format attim fdisk attim olmuyor bana birebir yardim edebilecek biri varmi bu uygulamayi yapamadim ben ve 5 dakika bile acik kalamıyor pc :(

Hoca -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (8 Eylül 2006; 14:31:48)

Sorun
İnternetten zırt pırt anlamsız kopmalar

Nerelerde oluyor

1. Bu sorun Zoom marka Adsl modemlerde görülür. (büyük oranda
2. Bu sorun sp2 yüklü bilgisayarlarda görülür

Çözüm
1-http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=a87b44b9-7a6a-49b6-bd89-afad4e049c48&displayLang=tr&oRef=http%3a%2f%2fwww.windocs.org%2fmodules.php%3fname%3dNews%26file%3darticle%26sid%3d1812&Hash=SDCRPBD
2-Windows güvenlik duvarınız açık olmalı
3-Güncellemelr açık olmalı

Boşuna denemeyin İşe Yaramaz
1-Format
2-Zoom modem driver güncellemesi
3-Deep freeze

Dip Not: Yukarıdaki link sayesinde kopya windowslarda update yapabilirsiniz. Yeni birşeyler öğrenirsem eklerim. Meraklısına

whatshee -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (9 Eylül 2006; 1:53:59)

ya arkadaslar ben 1. bolumde yapılanı denıorum ama ole bı uzantı cıkmıor
IPSeccmd.exe bılgısayarda bulunamadı dıor 2. yı yaptım ama olmadı hala hata gelıor napcam yaw ben wındows fıre wall kullanıorm ama kapatmam gerekıyor kapattıımda bu hata cıkıor bır sure sora..

Oben54 -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (9 Eylül 2006; 11:02:34)

quote:

Orjinalden alıntı: Hoca

Sorun
İnternetten zırt pırt anlamsız kopmalar

Nerelerde oluyor

1. Bu sorun Zoom marka Adsl modemlerde görülür. (büyük oranda
2. Bu sorun sp2 yüklü bilgisayarlarda görülür

Çözüm
1-http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=a87b44b9-7a6a-49b6-bd89-afad4e049c48&displayLang=tr&oRef=http%3a%2f%2fwww.windocs.org%2fmodules.php%3fname%3dNews%26file%3darticle%26sid%3d1812&Hash=SDCRPBD
2-Windows güvenlik duvarınız açık olmalı
3-Güncellemelr açık olmalı

Boşuna denemeyin İşe Yaramaz
1-Format
2-Zoom modem driver güncellemesi
3-Deep freeze

Dip Not: Yukarıdaki link sayesinde kopya windowslarda update yapabilirsiniz. Yeni birşeyler öğrenirsem eklerim. Meraklısına

Sevgili hoca çözümdeki linki exlorer sayfasına yapıltırıp entere basınca yüklenmiş oluyormu ? yoksa başka bir şey daha yapacağız mı ?

Hoca -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (10 Eylül 2006; 2:52:10)

Çözümdeki linki exlorer sayfasına yapıştırıp entere basınca seçenek çıkar.

Çıkan seçeneğe evet de ki blgisayarına kopyalansın.

Kopyalama btince kopyaladığın programı bilgisayarında kur.

[sm=s18.gif] Restart .

aristo1530 -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (10 Eylül 2006; 5:06:58)

saol işe yaradı teşekür ederim emeğine sağlık

Oben54 -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (10 Eylül 2006; 11:20:46)

quote:

Orjinalden alıntı: Hoca

Çözümdeki linki exlorer sayfasına yapıştırıp entere basınca seçenek çıkar.

Çıkan seçeneğe evet de ki blgisayarına kopyalansın.

Kopyalama btince kopyaladığın programı bilgisayarında kur.

[sm=s18.gif] Restart .

saol ama dediğini yüklemeden önce windows güvenlik duvarını aktif hale gitirdim ve problem çözüldü. en azında 5 saat kadar başındaydım pc nin hata vermedi, güvenlik duvarını açmadan önce 2 dk bile durmdan hata veriodu

çok tşkler yinede hoca [:'(]

Hoca -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (10 Eylül 2006; 15:28:56)

evet gerçekten de işe yarıyor.

Bende forumlardan çok yardım almıştım zamanında.

Sizlerinde katkılarını bekliyorum. Her kim demişse doğru söylemiş. "Bilgi paylaştıkça büyür" diye.

Bu bilgilerin çoğu yabancı forumlarda bile yok.

Apocaliptica -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (11 Eylül 2006; 14:02:21)

S.a Arkadaşlar Bende zyxel 630c serisi bi modem var tek portlu modem fazla ceyran yakıyor arkadaşlar int bağlandığımdan beri şimdiye kadar 3gb aşamadım bu aralar aşmaya başladım int girince acip çekiyor dosyaları msn fazla değil ama normal bir int sayfasını açtığımda 2m 3m 15 m çıkıyor. Böyle değildi önce yardım ederseniz sevirim[:(] cvp Msn rap_greenday@hotmail.com beni eklerseniz çok sevinirim veya forumlara yassasında olur iyi günler

skynet478 -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (11 Eylül 2006; 15:55:53)

IPSeccmd.exe diye bir dosya yok bu konuyu ilk defa açan arkadaş bu dosyayı nereden bulmuş şaşırdım doğrusu üstelik verdiği ilk linkteki dosyayıda indirdim ama nafile

Sorunun başlıca sebeplerine gelince;

1- USB ADSL modem kullanıyorsanız onların firewall gibi bir sıkıntısı yok onun için Firewall kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim

2- Eğer bilgisayarınızla ADSL modeminiz arasında DMZ (Demilitarized Zone) bağlantısı varsa yine Firewalla kullanmanızı şiddetle tavsite ederim. (DMZ genellikle port açma zahmetinde bulunmamak için kökten çözümdür ama her zaman işe yaramıyor)

3- Eğer sisteminizde SP2 kuruluysa ve firewall kapalıysa MUTLAKA AÇIN derim.

turistomer -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (11 Eylül 2006; 19:59:38)

allah razı olsun işe yaradı lakin şöyle bi sorun var ben laptop kullandığımdan evde usb modem ve işyerinde ağa bağlanmam gerekiyor ama bunları yaptıktan sonra ne kimse beni ağda görebiliyo ne de ben bi başkasını. bu nedendir acaba?

ayrıca emeği gecen arkadaşlara cook teşekkurler.

Hoca -> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! (13 Eylül 2006; 1:06:05)

Ömere :

Çalışma grubunun isimleri farkli olursa muhtemelen ağ komşularında ki bilgisayarlar aynı ağ içinde olmayacağınızdan dolayı birbirlerini görmeyebilir.
Evdeki ve işyerindeki çalışma gruplarının isimlerinin aynı olup olmadığına dikkat et!!![sm=s16.gif]

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.109375