Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Feridun Amca

9 Mayıs 2007; 16:03:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Creative SB Live! 4+1 ses kartım var. 1999 yılından beri farklı bilgisayarlarda bu ses kartını kullanıyorum. Ne işletim sistemleri gördü bu kart :) Bu güne kadar ne hatalar verdi. Ne güncellemeler gördü :) Ama ses kartım ilk defa "Generic Host Process For Win32 Service" hatasından sonra çalışmamaya başladı. Kulağa biraz saçma geliyor UDP ve TCP nin ses kartı ile olan bağlantısı...Biliyorum SP2 yi kaldırsam sorun düzelecek ama kaldıramam. Hata dolu XP işletim sistemine SP2 bile az. Herneyse...Yaptığım tüm çabalar bu hatayı düzeltmeme yardımcı olamadı. Çözüm bilgisayarı yeniden başlatıp ses kartımı kullanabilmeye devam etmek :) İşin ilginç tarafı ise SP2 çıktığı günden beri aynı sistem aynı ses kartı aynı güncellemeleri kullanıyorum. Sistemi yeniden kurdum daha neler neler :) Evet uzatmamalı artık. Verdiğiniz açıklamadaki işlemleri yaptım ve artık adı geçen hatayı almıyorum. UDP ve TCP ler ses kartıma elini bile deydiremiyor.

Emeği geçen herkese çok teşekür ederim.

Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol
pisioguz16

11 Mayıs 2007; 16:53:03 

BEN KAYPERSKY İLE HALLETTİM SORUNU BENCE HERKEZ ÖLE HALLETSİN

serji

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2007; 17:39:33 

yorumlar icin tskler kolay gelsn

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
GuvenlikUzmanim.com - Guvenlik Uzmaniniz
pisioguz16

15 Mayıs 2007; 21:19:44 

YAW BU YİNE ÇIKMYAA BAŞLADI BANA Bİ YARDIM ET NE OLUR YAW KAFAYI YİCEM A.G

Shady RIDDLE
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2007; 12:01:54 

arkadaşlar ben iki linkide yükledim ama çalıştır bölümüne komutları girdiğim zaman Ipseccmd.exe bulunamıyor diyor ne yapmam lazım?
Shady RIDDLE
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2007; 14:35:38 

Allah rızası için birisi şu soruna çözüm bulsun arkadaşlar Ipseccmd.exe bulunamadı diyor güvenlik duvarı kapalıydı tekrar açtım bu bela format atıncada geçmiyormuş ne yapmam lazım
serji

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2007; 15:09:52 

Shady RIDDLE dostm SP2 bastan yuklemen gerekiyor COMPLETE olarak

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
GuvenlikUzmanim.com - Guvenlik Uzmaniniz
Shady RIDDLE
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Mayıs 2007; 15:12:33 

dostum bir çok sitede okudum en az 10 kere format attım diyen bile var bende şu an sp1 yüklü

ayrıca modemi paylaşıma kapatıp wireless' e şifre koyduktan sonra çıktı bu sorun
csknyy

25 Mayıs 2007; 11:11:18 

bu kadar insan çalışıyor diyorsa çalışıyordur. bir de ben deniyeyim bakalım. çalışacağından şüpheniz yok

AMD Athlon 64 Bit x2 3800+ / MSI K9N Neo / Asus EAX1600 Pro TD 512MB DDR2 128 bit / Veritech 2*256 mb ddr2 533 mhz / Elixir 2*512 mb ddr2 533 mhz / FEEL HURRICANE2 460WATT 3 FANLI / ASUS DVDRW - CDRW / 160 gb sata Western Dijital / Creative SB Live! Value / Creative 4.1

Referanslarım = yug2980 , MooNSpeLLL , express , Vals , ilhANATHEMA
Allanon

5 Haziran 2007; 4:35:15 

Bende de aynı hata durup dururken çıkmaya başladı. İlk çıktığından beri sp2 kullanıyorum ilk kez başıma geldi. 2 kez format attım bilgisayara nasıl olsa virüstür diye, ama yine çıktı yine çıktı. Firewall u kapadığım zaman çıktığını farkettim. Ancak kaspersky virüs felan bulamıyor. bir de çok ilginçtir, "Feridun Amca" nikli arkadaş gibi ben de ses kartı sorunu yaşıyorum. Film izlerken veya müzik dinlerken ses çok cızırtılı geliyor, ancak 2. formattan sonra geçti. Portları kapamayı denedim , 1 saattir felan bir haber çıkmadı sanırım sorunum çözüldü. Program felan kurmadan direk regedit den kapadım.

maxmax1

5 Haziran 2007; 5:56:05 

serji arkadaşın verdiği linlkler çalışmıyo galiba acaba serji yeniden güncelleyebilirmi
mavizaman

Sisteme Gözat

11 Haziran 2007; 22:10:43 

serji ana mesajdaki linkleri yeniler misin?

TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!!
Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal
Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
.:ÖzGüN:.

Sisteme Gözat

11 Haziran 2007; 22:23:55 

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

serji ana mesajdaki linkleri yeniler misin?

+1 banada lazım

judge980

Sisteme Gözat

13 Haziran 2007; 16:39:54