Creative SB Live! 4+1 ses kartım var. 1999 yılından beri farklı bilgisayarlarda bu ses kartını kullanıyorum. Ne işletim sistemleri gördü bu kart :) Bu güne kadar ne hatalar verdi. Ne güncellemeler gördü :) Ama ses kartım ilk defa "Generic Host Process For Win32 Service" hatasından sonra çalışmamaya başladı. Kulağa biraz saçma geliyor UDP ve TCP nin ses kartı ile olan bağlantısı...Biliyorum SP2 yi kaldırsam sorun düzelecek ama kaldıramam. Hata dolu XP işletim sistemine SP2 bile az. Herneyse...Yaptığım tüm çabalar bu hatayı düzeltmeme yardımcı olamadı. Çözüm bilgisayarı yeniden başlatıp ses kartımı kullanabilmeye devam etmek :) İşin ilginç tarafı ise SP2 çıktığı günden beri aynı sistem aynı ses kartı aynı güncellemeleri kullanıyorum. Sistemi yeniden kurdum daha neler neler :) Evet uzatmamalı artık. Verdiğiniz açıklamadaki işlemleri yaptım ve artık adı geçen hatayı almıyorum. UDP ve TCP ler ses kartıma elini bile deydiremiyor.
Allah rızası için birisi şu soruna çözüm bulsun arkadaşlar Ipseccmd.exe bulunamadı diyor güvenlik duvarı kapalıydı tekrar açtım bu bela format atıncada geçmiyormuş ne yapmam lazım
Bende de aynı hata durup dururken çıkmaya başladı. İlk çıktığından beri sp2 kullanıyorum ilk kez başıma geldi. 2 kez format attım bilgisayara nasıl olsa virüstür diye, ama yine çıktı yine çıktı. Firewall u kapadığım zaman çıktığını farkettim. Ancak kaspersky virüs felan bulamıyor. bir de çok ilginçtir, "Feridun Amca" nikli arkadaş gibi ben de ses kartı sorunu yaşıyorum. Film izlerken veya müzik dinlerken ses çok cızırtılı geliyor, ancak 2. formattan sonra geçti. Portları kapamayı denedim , 1 saattir felan bir haber çıkmadı sanırım sorunum çözüldü. Program felan kurmadan direk regedit den kapadım.
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla