Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: Generic Host Process For Win32 Service Yeni Kesin Cozum! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
turistomer

13 Eylül 2006; 17:55:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ağ grubunda sorun yok.aynı şekilde bi başka ağa bağlı makineye de yuklediğimde aynı sorun oldu ya bu yuklediğimiz guncelleme ya da portlar uzerindeki değişiklik bi sorun çıkarıyor olabilir.ancak geri yukleme yaparsam normale donuyor...

Blackblue

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2006; 19:35:36 

Peki arkadaşlar nie son zamanlarda bu hatayı alıyoruz?Nerden çıktı yani şimdi portlar filan..DAha önce almıyorken şimdi o portlar açık die alıyoruz? Buna sebebiyet veren ney?

Asabi coder

Tornedo

13 Eylül 2006; 21:48:28 

Arkadaşım çok güzel bir çalışma tebrik ediyorum

Bu sorun sanırsam 1mbit e geçtikten sorna oldu ancak HP yazıcıları olanlarda oluyor.Güvenlik duvarı sadece erişimi engelliyor.bende de var Zone Alarm açık konumdayken almıyorum hatayı

Uyan ülkem uyan silkelen kendine gel...Bu hesap sorulacak apo denen köpekten!
Ya Sev, Ya Terket!
Blackblue

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Eylül 2006; 22:04:03 

HP yazıcıyla ne ilgisi var onu anlıyamadm.Arkadaşta HP yazıcı fln bağlı değildi ama o hata yine gözüktü?

Asabi coder

Hoca

14 Eylül 2006; 0:55:39 

Ömere :

Geri yükleme dedin de .... Bilgisayarda yapılan bir değişiklik ilk olarak akla geliyor.

Sistem geri yükleme sonrası normale dönüyorsa sonradan eklediğin programlardan da olabilir. Gerçi dikkat etmişsindir amma gene de kontol et.

Bir de virus tarama programları da bazı portları kapattığından ya da ağ sisteminde kullandığınız (muhtemelen router) bir aygıt yazılımı ihtimali var.

Windows ta dandikleşme de olabilir. Ne de olsa windows (açık kalmış) . Aklıma başka bir şey gelmiyor.

oraletosman

16 Eylül 2006; 23:44:13 

arkadaşlar konuyla alakalımı tam emin degilim ama port kapama falan la ilgili bi konu oldugu için soruyorum
bende kaspersky int. security 6.0 var ve nerden geldigini bilmedigim 1646 veya 1464 de olabilir ikisinden biri ni hata olarak veriyo ve hemnet bilmem nediye bi yerden atack geldini söylüyor acaba ne gibi bi sorun olabilir bu portu kapamak çare olurmu bu port açıkmıdır :(

serdarorcun93

17 Eylül 2006; 13:39:12 

sağol kardeş emeğine sağlık

serji

Sisteme Gözat

17 Eylül 2006; 13:48:24 

rica ederim arkadaslar. uzun zamandir foruma girmiyordum bayagi yorum yapilmis. verilen emegin ise yaramasi ve begenilmesi guzel bisey

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
Bilgisayariniz mi Yavasladi? Virus bulastigindan mi supheleniyorsunuz? [Resimli]
Loggerheads

5 Ekim 2006; 18:08:43 

ya bende bu sorunla yeni tanıştım! ilk sayfadaki 1.linkteki dosyayı indirip bilgisayara kurdum! ama çalıştır yapıp "IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Inbound TCP 139 Rule" -f *=0:139:TCP -n BLOCK -x" yazıp çalıştır diyince çalıştırmıyo! neden olabilir? nerede yanlış yaptım acaba?

piskopat45

16 Ekim 2006; 14:45:36 

Şöyle bir soru sorayım peki internet kafeler için her bilgisayara ayrı ayrı mı yapacağız?

KeYiFLİ PC
serji

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 15:51:48 

quote:

Orjinalden alıntı: piskopat45
Şöyle bir soru sorayım peki internet kafeler için her bilgisayara ayrı ayrı mı yapacağız?

maalesef ayri ayri yapman gerekiyor. fakat buna gerek kalmadan herhangi bir firewall'da isini gorur.

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
Bilgisayariniz mi Yavasladi? Virus bulastigindan mi supheleniyorsunuz? [Resimli]
Framcis_Ryan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Ekim 2006; 17:32:19 

Yaw arkadaşım Allah Razı olsun senden bende verio hep bu hatayı format atmak zorunda kalıodum çok teşekkürler saol
serji

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 17:33:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan
Yaw arkadaşım Allah Razı olsun senden bende verio hep bu hatayı format atmak zorunda kalıodum çok teşekkürler saol

amin dostum cumlemizden. kolay gelsn

diday

18 Ekim 2006; 4:06:57 

çok teşekkürler.. bu sorun yüzünden format atcan diye üzülürken sen çare oldun :).. durmadan restart at ses kartı yeniden yükle gına gelmişti :D..
bakalım becerbiliyormuyum bi deniyeyim.. tşkler yeniden

diday

18 Ekim 2006; 4:29:07 

http://zipurl.info/n90
bu dosyanın ingilizce xp icin olani var mi ??

golevez33

18 Ekim 2006; 4:48:59 

Serji dostum tebrik ederim. Her zamanki gibi çoşmussun
Yardımların için teşekkürler

Virüs temizleme dedigin nedir ki?
P4 3200, Asus p5RD2-VM, ATI x300, 512 MB DDR2 533, Seagete Baracuda 7200, Skystar 2.6D, Sony E200 Trinitron, USB9110 WireLess, Acer 2423 NootBook, MPX 220 Windows Mobil 2003 SE
serji

Sisteme Gözat

18 Ekim 2006; 6:04:24