Şimdi Ara

SATILIK MONDİAL 150MR VULTURE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8700 KM DE SİYAH MONDİAL 150 MR VULTURE SATILIKTIR çanta,alarm,yan korumalık vardır motorun hiç bir sorunu yoktur aldığımdan beri hiç problem çıkarmadı sağlam motor diğer 150cc liğe göre kalkışı gidişi çok iidir hızını hissettirir acemiliğini atmak isteyen arkadaşlar için mükemmel bir motordur CC yükselticeğimden dolayı satıyorum yeni başlayacaklar için güzel bir motor FİYAT 2.250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honda600r -- 25 Şubat 2014; 21:36:29 >

• Hocam bunları geç sağlam bi temizlikle her motor güzel gözükür.
    Sen bakımları zamanında yapıldımı bundan bahset biraz
  • Bizim türk insanı böyle işte naparsın bişey satarken yıkatıp konur yıllardır böyle bu işler boşu boşuna söylemene gerek yok sen motora bakıcan yıkanmışlığını geçicen motora kendim biniyorum tabiki zamanında yapıldı herşeyi motor 8700 Km oldu hiç sorun çıkarmadı benzinini koyup biniyosun geçen ark verdim kaygan zemnde düşmüş allahtan korumalık vardıda motor çizilmedi hiç birşey olmadı sadece gösterge paneli plastik olduğundan o kırıldı gösterge paneli değişicek bide yana korumalığa doğru düştüğü için sol korumalığının boyası çıktı onun haricinde sorun yok şu anda 8900 Km oldu hiç bir sorunu yok 9000 bakıma gircek bu
  • konu ilgili bölüme taşındı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.