Şimdi Ara

Popüler sanal bitki yetiştirme oyunu Plant Nanny, Windows Phone 8 için de yayımlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Popüler sanal bitki yetiştirme oyunu Plant Nanny, Windows Phone 8 için de yayımlandı





     Geçen yılın iOS platformunda en iyi uygulamalardan birisi seçilen Plant Nanny, Windows Phone 8 için de indirmeye sunuldu.




    Oyun klasik bir çiçek yetiştirme manıtğı taşıyor ancak asıl amaç kullanıcıya da sık sık su tüketmesini hatırlatmak. 




    Oyunda farklı çiçekler arasından seçim yaparak yine farklı saksılarda yetiştirebiliyorsunuz. Çiçeklerinizin sulama geçmişini kaydedebilirken, güzel yetişenleri de Facebook üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Oyun ücretsiz. 











     








  • Her şeyi dijital ortama taşıma ne kadar mantıklı? Çocuklara (imkan dahilinde) doğayı, çevresel güzellikleri ve bu tarz olayların gerçeği alışkanlık edilmelidir bence. Sonra veliler çıkıp "bizim çocuğumuz neden asosyal? Yok efendim bizim çocuk neden Bilgisayar başından kalkmıyor, telefon elinden düşmüyor" diye şikayet ediyorlar. Her şeyin doğalı esas olmalı bence. Çocuklara böyle yaparak çok fazla bir etkisi olacağını sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    Her şeyi dijital ortama taşıma ne kadar mantıklı? Çocuklara (imkan dahilinde) doğayı, çevresel güzellikleri ve bu tarz olayların gerçeği alışkanlık edilmelidir bence. Sonra veliler çıkıp "bizim çocuğumuz neden asosyal? Yok efendim bizim çocuk neden Bilgisayar başından kalkmıyor, telefon elinden düşmüyor" diye şikayet ediyorlar. Her şeyin doğalı esas olmalı bence. Çocuklara böyle yaparak çok fazla bir etkisi olacağını sanmıyorum.

    Oyunun asıl amacını kaçırmışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.