Şimdi Ara

korkularım yaşamamı engelliyo..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
5.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dediğim gibi korkularım benim yaşamamı engelliyor , bunları yazarken bile gözüm doluyor 24 yaşına geldim erkek halimle karı gibi herşeyden korkuyorum. karanlık yükseklik kalabalık. hadi bunları sallada. hala biri ile kavga etmekden korkuyorum bu yaşda.. kız arkadaşımla gezemiyorum korkudan. ya biri laf atarsa sataşırsa diye. zaten biri laf atsa yada sataşsa bittim.. hiç bişey yapamam kalırım öyle...

he ne oluyo diyeceksiniz. vallahi bende bilmiyorum nasıl oluyo ama birden kalp atışlarım hıp hızlı atmaya başlıyo ve durmadan çarpıyo. ellerim titriyo konuşamıyorum cevap veremiyorum. ya kavga olursa öldürülürsem,bıçaklanırsam ve bi yerime bişey olursa diyorum aklıma bunlar geliyo. apartmandaki komşuya işyerindeki çaycıya yada dışardaki satıcıya vb. hiç kimseye karşı bişey söyleyemiyorum. kazıklansam bile sesimi çıkaramıyor geçiyorum.. iş yerindeki çaycı kadına bile bişey diyemiyorum. anında kalp atışlarım hızlanıyo ve terlemeye başlıyorum. içimde bir ürperti oluyo anlamsız bi şekilde. ya beni rezil ederse diyorum mesela..

moda sahiline gidip oturamıyorum kız arkadaşımla çiçekciler gelir rahatsız eder laf atar kavga çıkar diye.. kızın yanında rezil olurum diye korkuyorum vallahi.

ya bir çok örnek varda cidden anlatamıyorum gözüm doluyo. hayat zehir oluyo arkadaşlar adım atamıyorum nerdeyse vallahi billahi bıktım artık ya..

ne yapmamı önerirsiniz ?

• Yok artık korkak gördümde bu kadarınıda ilk defa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanına bi kesici alet al mesela arka cebine bıçak koy.
    Ama ölmek üzere olmayacağın zamanlarda çıkartmayacaksın.Sadece çok korktuğun gibi öleceğin yaralanacağın zamanlarda çıkartacaksın.
    O arka cebinde duracak ona güvenerek devam et
  • Rahat ol hocam baskalarinin ne dusundugunun önemi yok

• bunlar normal değil git psikologa görün
  • Öncelikle bu mevcut halinle kız arkadaş edinebilmiş olman tarih kitaplarında yazması gereken hayret uyandırıcı bir olgu.

Korkularını yenmek için Psikolog ile sohbet et. İşe yaramazsa ilaç tedavisini düşünüp Psikiyatrist ile görüşmeni tavsiye ederim.

• Bende cok cesaretli degilimde senin kadarda korkmam. Cesaretli olanlardan duydugum en bilindik tavsiye bir kere saglam dayak yiyip tadina bakmak lazimmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler vurmayın öldü..

aslında sosyal biriyim. çevremle vb iletişimim çok iyi ama şu korkularım beni bitiriyo. eskiden gök gürlemesinden bile korkardım bigün dışarı attım kendimi yendim onu..

ya daha neler neler var anlatsam forumdan atarsınız.. doktorla knuşuyorum geçer diyip duruyo sadece. ama 24 senedir artık canıma tak etti ya intihar edicem ya bunu çözücem
  • bir tartışma esnasında adrenalin salgılanması normaldir herkesde olur bu karşıdakininde insan oldunu ve senden 1 gr bile fazla değerde oldugunu düşünme herkesin değeri aynıdır bu dünyada karşındaki kim olursa olsun önce bunu kavra ve kalbin hızlı atsa bile gereken neyse o esnada onu yap ilerisini düşünme sadece o an olucaklara odaklan ve gerekeni yap sonuç olarak ölüceksin ve bu kadar ileri varmı yokmu bilinmiyor önceden bir hiçtin ölsen en fazla nolabilirki bunları kavra hocam daha ayrıntılı anlatırdımda uzun yazılar yazmayı pek sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 8 Şubat 2014; 14:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Bende cok cesaretli degilimde senin kadarda korkmam. Cesaretli olanlardan duydugum en bilindik tavsiye bir kere saglam dayak yiyip tadina bakmak lazimmis

hadi onu dayak yedik yendik.. işyerindeki çaycı kadına cevap verme olayını napcaz ? yada ne bileyim apartmandaki komşu kadınla münakaşaya girmekden korkmayı ?

quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

bir tartışma esnasında adrenalin salgılanması normaldir herkesde olur bu karşıdakininde insan oldunu ve senden 1 gr bile fazla değerde oldugunu düşünme herkesin değeri aynıdır bu dünyada karşındaki kim olursa olsun önce bunu kavra ve kalbin hızlı atsa bile gereken neyse o esnada onu yap ilerisini düşünme sadece o an olucaklara odaklan ve gerekeni yap sonuç olarak ölüceksin ve bu kadar ileri varmı yokmu bilinmiyor önceden bir hiçtin ölsen en fazla nolabilirki bunları kavra hocam daha ayrıntılı anlatırdımda uzun yazılar yazmayı pek sevmiyorum.

evet karşımdakide insanda. mesela tartıştık ya kocası gelir bana sataşırsa. ya bana gıcık olurlarsa sürekli laf atarsa ,rahatsız ederse vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E017C29F7 -- 8 Şubat 2014; 15:00:40 >

• Hocam bu tip durumlar için kesinlikle Psikoloğu sana öneririm.Tecrübeyle sabittir.[:)

Edit: Bu şekilde inan gerçekten sanada zarar verebilir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 8 Şubat 2014; 14:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Hocam bu tip durumlar için kesinlikle Psikoloğu sana öneririm.Tecrübeyle sabittir.[:)

hocam inan gidiyorum ve çok rahat adam. 6 ay gelceksin gerekirse hipnoz yaparız geçer felan diyo o kadar..
  • bi kez dayak yesen acılırsın kendini camdan gibi hissediyosun yok oram kırılır yok buram kırılır benımde zamanında oyleydi ya bana bişey olursa ya karşıdakıne bısey olursa diye korkudan bişey yapamıyodum bi kez beni 3 kişi hunharca dövdü sonra acıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunks

bi kez dayak yesen acılırsın kendini camdan gibi hissediyosun yok oram kırılır yok buram kırılır benımde zamanında oyleydi ya bana bişey olursa ya karşıdakıne bısey olursa diye korkudan bişey yapamıyodum bi kez beni 3 kişi hunharca dövdü sonra acıldım

korkum sadece kavga olsa eyvallah. kadınla tartışmakdan bile korkuyorum küt küt oluyo kalbim cevap veremiyorum ya bişey derse diyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Hocam bu tip durumlar için kesinlikle Psikoloğu sana öneririm.Tecrübeyle sabittir.[:)

hocam inan gidiyorum ve çok rahat adam. 6 ay gelceksin gerekirse hipnoz yaparız geçer felan diyo o kadar..

Faydalı olmadıysa eğer başka bir doktora git veya durumu rahatça utanmadan anlat elbet bir yolu bulunur.
    Durup duruken kavga etmeklede bu iş olmaz.Daha fazla özgüven kaybına yol açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 8 Şubat 2014; 15:06:26 >
  • quote:

evet dediğim gibi korkularım benim yaşamamı engelliyor , bunları yazarken bile gözüm doluyor 24 yaşına geldim erkek halimle karı gibi herşeyden korkuyorum. karanlık yükseklik kalabalık. hadi bunları sallada. hala biri ile kavga etmekden korkuyorum bu yaşda.. kız arkadaşımla gezemiyorum korkudan. ya biri laf atarsa sataşırsa diye. zaten biri laf atsa yada sataşsa bittim.. hiç bişey yapamam kalırım öyle...

he ne oluyo diyeceksiniz. vallahi bende bilmiyorum nasıl oluyo ama birden kalp atışlarım hıp hızlı atmaya başlıyo ve durmadan çarpıyo. ellerim titriyo konuşamıyorum cevap veremiyorum. ya kavga olursa öldürülürsem,bıçaklanırsam ve bi yerime bişey olursa diyorum aklıma bunlar geliyo. apartmandaki komşuya işyerindeki çaycıya yada dışardaki satıcıya vb. hiç kimseye karşı bişey söyleyemiyorum. kazıklansam bile sesimi çıkaramıyor geçiyorum.. iş yerindeki çaycı kadına bile bişey diyemiyorum. anında kalp atışlarım hızlanıyo ve terlemeye başlıyorum. içimde bir ürperti oluyo anlamsız bi şekilde. ya beni rezil ederse diyorum mesela..

moda sahiline gidip oturamıyorum kız arkadaşımla çiçekciler gelir rahatsız eder laf atar kavga çıkar diye.. kızın yanında rezil olurum diye korkuyorum vallahi.

ya bir çok örnek varda cidden anlatamıyorum gözüm doluyo. hayat zehir oluyo arkadaşlar adım atamıyorum nerdeyse vallahi billahi bıktım artık ya..

ne yapmamı önerirsiniz ?

BU ADAM KUCUKKEN BIR KUYUYA DUSTU VU KUYU TAMAMEN YARASALAR ILE DOLUYDU DAHA SONRA KURTULDU FAKAT BELLI BIR YASA KADA YARASALARDAN VE KARANLIKTAN HEP KORKARAK YASADI DAHA SONRA NE MI YAPTI

• Panik atak,paronaya,sosyal fobi

3 hastalık belirtileri var bunlar varsa muhtemelen major depresyonda vardır , okbde baslamıs olabilir bi psikiyatriye görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softing

Panik atak,paronaya,sosyal fobi

3 hastalık belirtileri var bunlar varsa muhtemelen major depresyonda vardır , okbde baslamıs olabilir bi psikiyatriye görün.

sosyal fobiyide büyük oranla yendim. eskiden bi kalabağıa giremezdim daralır terlerdim. bi kıza selam veremez bişey soramazdım. hepsi gitti nerdeyse ..
  • quote:

quote:

sosyal fobiyide büyük oranla yendim. eskiden bi kalabağıa giremezdim daralır terlerdim. bi kıza selam veremez bişey soramazdım. hepsi gitti nerdeyse ..

nası yendin anlatırmısın
  • quote:

quote:

quote:

nası yendin anlatırmısın

yeter artık dedim. hemde mecburiydi. attım elimi cebe. ''yerim kalabalığı'' dedim ve dolaştım artist artist. ama diğer korkular kaldı öyle olduğu gibi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.