Şimdi Ara

Torment Çevre Tasarımları için Yeni Teknoloji

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      InXile Entertainment'in merakla beklenen RPG oyunu Torment: Tides of Numenera'da yeni bir teknoloji kullanılacak. Obsidian Entertainment'in RPG oyunu Pillars of Eternity'de kullanılan çevre tasarım teknolojisi Torment'a aktarılacak.

Geliştiriciler bu teknoloji sayesinde daha kaliteli çevre tasarımları hazırlayabileceklerini söylüyorlar. Tabi bu teknolojinin Torment'in yapısına uygun hale getirileceğini de belirtelim. Yani benzer tasarımlarla karşılaşmayacağız.

Her iki oyunun da PC'deki klasik RPG'lerin ruhani devamı olduklarını belirtelim. O nedenle çok sayıda hardcore RPG oyuncusu bu iki yapımı merakla bekliyor.

• Torent sandım

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

Torent sandım

Net'te +18 sitelerde gezmek yerine aç bi google'a sor. Torment evreni ve Planescape Torment RPG'si çok ünlüdür. Her Torment haberinde torent sandım geyiği bitsin artık..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ofsevim<br><br>Torent sandım</blockquote><br><br>Net'te +18 sitelerde gezmek yerine aç bi google'a sor. Torment evreni ve Planescape Torment RPG'si çok ünlüdür. Her Torment haberinde torent sandım geyiği bitsin artık..

Sana ne yahu adam özgürce kendi fikrini söylemiş neden karışıyorsun bende ilk gördüğümde torent sandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.