Şimdi Ara

Fallout: Shadows of Boston Gözüktü + İlk Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Uzun süredir Fallout 4 hakkında söylentiler devam etmekteydi. Şimdi IMDB'de yeni Fallout oyunuyla ilgili detaylar sızmış görünüyor. Daha önce de IMDB'de başka oyunların sızıntıları yaşanmıştı.

Ortaya çıkan bilgilere göre yeni oyunun adı Fallout: Shadows of Boston olacak ve 2017 yılında piyasaya çıkacak. Eğer oyun bu tarihte çıkarsa beklenenden çok sonra piyasada olacak demektir. 

IMDB sayfasına göre Ron Perlman ve Three-Dog'un aktörü Erik Dellums da projeye dahil olmuşlar. Projeye dahil olan diğer aktörler ise Metal Gear Solid’ten Paul Eiding, Fallout 3'ten Peter Gil ve Skyrim'den Jeff Baker'mış. Bu isimlerin hepsinin seslendirme yapacağını belirtelim.

Fallout: Shadows of Boston'ın yazarları ise Obsidian’dan Chris Avellone ve 2K Games'ten Erik Caponi olarak görülüyor. Projede Obsidian Entertainment'ın olması aklımıza Fallout 4 sonrasında Obisidian tarafından geliştirilecek yeni Fallout oyununun Fallout: Shadows of Boston olabileceğini getiriyor.

Hatırlarsanız Fallout 3'ü Bethesda geliştirmesine karşın Fallout: New Vegas'ı Obsidian Entertainment geliştirmişti. Bu nedenle Fallout 4 ile 2015 gibi bir tarihte karşılaşıp sonrasında Fallout: Shadow of Baston'la da karşılaşabiliriz. Resmi açıklamayı beklemek gerek.

• AAMMMMMAAAAAN ALLLAAAHIIIIIM AAAAAAAAAAUUUV YİİİİHHUUUUUUUUU !!!!!!!!
  • 2017 mi ? şakamı bu? ee bethesda neyi geliştiriyor bunca zamandır ?
    yeni fallout yerine Elder Scrolls mu gelicek önce ?

bethesda zaten 1 yıldır yeni projelerine geçtiklerini söylüyor Falloutu çıkarmalarının 5 yıl süreceğini zannetmiyorum
  • HL3 muhabbetine dönmesinde.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..

Şekeri elinden alınan 10 yaşında çocuklar gibi her fallout haberinde mızmızlanmak yerine git fallout 2 oyna o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MuhammedBasol<br><br>Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..</blockquote><br><br>Şekeri elinden alınan 10 yaşında çocuklar gibi her fallout haberinde mızmızlanmak yerine git fallout 2 oyna o zaman

Zaten ilk 2 oyunu oynuyorum. Mızmızlandığım falan yok. Sadece böyle efsane bi markanın böyle rezil hale düşüşüne acıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..

Veya wasteland çıktığında sana onu alayım oyalanırsın bir güzel istermisin canım :) Ağlamayı kesersin belki öyle olursa. kıyamam.

• quote:

Adam yorumunu yazmış görüşünü belirtmiş bethasda babanın firmasımı fallout kendi ürününmüde adama saldırıyorsun?

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MuhammedBasol<br><br>Fallout serisi 2. oyundan sonra bitti. İster Bostonda geçsin ister 2020'de çıksın hiç umrumda değil. İşin içinde Brian Fargo ve ekibi olmadıkça o tadı yakalanamaz. Ben hala ilk 2 oyunu oynuyorum. O atmosferi değil 4. oyunda 10 oyun yapılsa yinede beceremeyeceklerini biliyorum. Bethesda Falloutu elder scrolla benzeteceklerine gidip Fallout 1-2 oynayıp ordan esinlensinler..</blockquote><br><br>Veya wasteland çıktığında sana onu alayım oyalanırsın bir güzel istermisin canım :) Ağlamayı kesersin belki öyle olursa. kıyamam.

Harbiden mi? Wasteland 2 alır mısın bana. Steam hesabımı vereyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad<br><br><br></blockquote><br><br>Adam yorumunu yazmış görüşünü belirtmiş bethasda babanın firmasımı fallout kendi ürününmüde adama saldırıyorsun?

bende kendi görüşümü belirttim bu ''adam'' amcanın olğumu kardeşinmide karışıyorsun ?

Birinin her haberde mızmızlanma hakkı varsa benimde böyle konuşma hakkım var sanane birader ?

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad<br><br><br></blockquote><br><br>Adam yorumunu yazmış görüşünü belirtmiş bethasda babanın firmasımı fallout kendi ürününmüde adama saldırıyorsun?</blockquote><br><br>bende kendi görüşümü belirttim bu ''adam'' amcanın olğumu kardeşinmide karışıyorsun ?<br><br>Birinin her haberde mızmızlanma hakkı varsa benimde böyle konuşma hakkım var sanane birader ?

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten. Neye tahammül edemiyorsun. Çok mu istiyorsun yani Fallout 4 çıkmasını. Ne Rpg'ye benzeyecek ne aksiyonda vuruş hissi olacak. Bug kaynayacak. Skyrim çakması olacak. Bumu koruduğun oyun. Benim savunduğum 2 oyun en iyi 100 Rpg arasından ilk 5 girer bee..

• Hatırlarsanız Fallout 3'ü Bethesda geliştirmesine karşın Fallout: New Vegas'ı Obsidian Entertainment geliştirmişti. Bu nedenle Fallout 4 ile 2015 gibi bir tarihte karşılaşıp sonrasında Fallout: Shadow of Baston'la da karşılaşabiliriz. Resmi açıklamayı beklemek gerek.

yüreğime su serptiniz bu açıklamayla bende böyle olacağını düşünüyorum :)
  • @MuhammedBasol hahahaahaaaah yaav Skyrim gibi olsa ne olur ? Skyrim'in neyi varmış? 10 numara oyun. senin için özel oyunmu yapacak bethesda ? bunumu istiyorsun ?

neyse haberin yorum bölümünün daha fazla içine etmek istemiyorum ben çok haklısın tü kaka bethesda keşke batsalar nalet olsun onlara evet

• quote:

@MuhammedBasol hahahaahaaaah yaav Skyrim gibi olsa ne olur ? Skyrim'in neyi varmış? 10 numara oyun. senin için özel oyunmu yapacak bethesda ? bunumu istiyorsun ? <br><br>neyse haberin yorum bölümünün daha fazla içine etmek istemiyorum ben çok haklısın tü kaka bethesda keşke batsalar nalet olsun onlara evet

Ne RPG'den anlıyorsun Ne oyundan anlıyorsun Sonra gelip bana ahkam kesiyorsun. Bunu ancak şu şekilde kabul edebilirim 12 yaşındasın di mi :D Ulan Skyrim'de ne vuruş hissi var. Ne adam gibi inventory sistemi var. Daha bir sürü hatası var. Bide yağ gibi iste çıkıp daha fazla konunun içine etmek istemiyorum diyip kaçıyorsun :D

• quote:

quote:

@MuhammedBasol hahahaahaaaah yaav Skyrim gibi olsa ne olur ? Skyrim'in neyi varmış? 10 numara oyun. senin için özel oyunmu yapacak bethesda ? bunumu istiyorsun ? <br><br>neyse haberin yorum bölümünün daha fazla içine etmek istemiyorum ben çok haklısın tü kaka bethesda keşke batsalar nalet olsun onlara evet

Ne RPG'den anlıyorsun Ne oyundan anlıyorsun Sonra gelip bana ahkam kesiyorsun. Bunu ancak şu şekilde kabul edebilirim 12 yaşındasın di mi :D Ulan Skyrim'de ne vuruş hissi var. Ne adam gibi inventory sistemi var. Daha bir sürü hatası var. Bide yağ gibi iste çıkıp daha fazla konunun içine etmek istemiyorum diyip kaçıyorsun :D

Sen kimsin lan bilir kişi falan mısın ? sen nereden anlıyorsun benim rpg bilgimi oyun bilgimi ? cool olduğunu mu zannediyorsun eski şeyleri savununca ? hatta bu yorumları daktilodan falan giriyorsundur sen şimdi :D

ayrıca benim sana yazdıklarımı değiştirip bana yazma lütfen zeka yaşını belli ediyorsun

• quote:

İlk iki oyun cidden iyi oyunlardı ancak günümüzde o tür bir oyun çıkarılsa şahsen pek tutacağını sanmıyorum. O zamanlar şartlar öyle olduğu için o şartlara göre öyle bir oyun geliştirildi. Eminim eski oyunları yapan ekibin elinde şu andaki imkanlar olsaydı yine Fallout 3 ve New Vegas tarzında bir oyun yaparlardı. Ayrıca Fallout 3'te de New Vegas'ta da atmosfer son derece iyiydi (şahsen ilk iki oyundan daha çok etkiledi çünkü tps veya fps açısıyla wasteland'de dolaşmak daha iyi bir deneyim sunuyor). Bethesda ve Obsidian yeni nesil bir Fallout en iyi nasıl yapılacaksa öyle yaptılar bence. Yeniliklere açık olmak lazım sonuçta, çağın getirdiklerini kullanarak eskiye takılıp kalmamak lazım diye düşünüyorum.

• Aynı duruma sen düşsen senide savunurum sevgili oyuncu.

Sanane istediği başlığa yazar adamın rızkını senmi veriyorsun bethasdadan ekmek kazanıyorsunda ekmeğinimi elinden aldı?

Oyuna söylenen laf denin niye zoruna gidiyor?

• Ve ayrıca evet skyrim güzel bir oyun olabilir ama dövüş sistemi ve arayüz rezalet ötesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox1080-360=?

Ve ayrıca evet skyrim güzel bir oyun olabilir ama dövüş sistemi ve arayüz rezalet ötesi.

Oyunun dövüş sistemindede,arayüzündede bir sorun yok illa beğenmiyorsam bunun için çıkmış yüzlerce mod var.Oyunun vanilla hali ile şuanki(modlu) hali arasında artık dağlar kadar fark var skyrim,skyrim olmaktan çıktı başka bir oyun halini aldı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.