Şimdi Ara

LG G Flex 2599TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG G Flex 2599TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu





    LG'nin geçtiğimiz yıl lanse ettiği uçtan uca kavisli ekrana sahip G Flex modeli nihayet ülkemiz piyasasına da adımını attı. Ancak özellikle artan döviz kurları nedeniyle cihazın fiyatı bir hayli yüksek seyrediyor.




    6 inçlik 720p plastik OLED ekrana sahip olan model yüzüstü halde yaklaşık 40kg ağırlığındaki basınca dayanabiliyor. G Flex Snapdragon 800 yongasetinden gücünü alırken, 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlükte arka kamera, 60 kare/saniye hızında video kaydı, arka kontrol tuşları gibi özellikler sunuyor. Cihazın bataryası merdiven şeklinde dizilmiş esnek bir yapıya sahip ve 3500mAh seviyesinde bir enerji sağlıyor. 




    Dünyanın ilk kavisli ekranlı akıllı telefonu ünvanı Galaxy Round ile Samsung'a ait olsa da ilk global kavisli ekranlı akıllı telefon ünvanı da LG'ye ait. 




    LG G Flex hali hazırda Teknosa, Turkcell Mağaza gibi çevrimiçi veya fiziksel perakende mağazalarında satışa sunuldu. Model için 2599TL fiyat etiketi belirlenmiş. Taksit uygulamasının mevcut olmadığını da düşündüğümüzde cihaz alım gücü yüksek tüketicilere hitap ediyor.  

     




    Kaynak:http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/LG-LG-G-Flex/1008456/.html







  • 1520'nin fiyatını eleştirenleri bekliyoruz.

    Alan hayrını görsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Turkcell klasiği daha. Bir telefondan daha soğutmayı başaran Turkcell'e burdan selamlar , sevgiler.

  • Taksit kalkmış alım gücü düşmüş şu olmuş bu olmuş çokta umurunda lg nin kısaca değişen birşey yok üst sınıf amiral gemileri 2250 ve üzerinde gelmeye devam edecek.Elite elite diye ortalığı yıkanlar vardı lg cevabı vermiş kapı orda git onu al.

  • hemen kaptım 3 tane

  • Bu 2600 den geldi ise iPhone 6 buyuk ekranla kaça gelir kim bilir..!

  • Şaka gibi.

  • yakında telefon ve araba fiyatları yarışacak 2600 tl one yaa he şunuda ekleyeyim ASGARİ ÜCRET alanlarında cebinde göreceğinize emin olabilirisiniz nedenmi lükse çok düşkünüz ve inanın cebindeki 2000 tl lik telefonun hangi işletim sistemi ile çalıştığını bilmeyenler var

  • Çok farklı bir teknoloji bu fiyatta çıkması normal, malzemeden tutun işçiliğine kadar fiyatın artmasına neden olan çok etken var. ve malum farklı teknoloji olduğu için piyasanın kaymağını yeme amacı var lg'de her firmada olabileceği gibi. Yani kısacası misal şahin slx 5 bin lira ise uçan şahinin 15 bin lira olması normal, şaşırmayın.

  • WT...! Telefon yamuk diye 1000tl fazla mi vercez?!?! hadi onu geçtim çocuğu istediğinde fiyatina bile bakmadan "ne yapcaksin yamuk telefonu" diyecek ne babalar var, LG baya bir fantezi yapmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Şubat 2014; 16:01:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsızlık , yazık ve günahtır !

    Edit : Bugün 2200 lira nakit 1520 yi göze almışken fiyatını çok bulup vazçeçtim.Hatta 1900 e bile düşse çok geldi.Almayın ve bu fiyata ürün satamasınlar bu kadar basit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeagain -- 6 Şubat 2014; 17:12:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih1983

    yakında telefon ve araba fiyatları yarışacak 2600 tl one yaa he şunuda ekleyeyim ASGARİ ÜCRET alanlarında cebinde göreceğinize emin olabilirisiniz nedenmi lükse çok düşkünüz ve inanın cebindeki 2000 tl lik telefonun hangi işletim sistemi ile çalıştığını bilmeyenler var

    Kesinlikle katiliyorum.su anda inaniyorum ki telefon almak icin banka kredsi veya karttan nakit avans ceken binlerce insan var.yok demeyin sahit oldum bizzat ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefacavdar -- 6 Şubat 2014; 16:05:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayy maşşallah... Kredi kartı taksit olayı bitince fiyatlar düşer belki diyordunuz; daha çoook beklersiniz! Adamlar resmen vur-kaç taktiği yapıyorlar; ilk seferde kime ne vursak kar!

  • Lg Yeni Teknoloji diye bence fiyatı 2000 e kadar çekmiştir.

    Ama Kalanı Teknosa Ve Türkcell Kazığıdır arkadaşlar.

    Teknosa 200 TL hediye çeki verdiğine göre 2000-2100 Civarı bulunabilir.

  • Yahu her şey tamam da bu telefon neden eğri diye düşünen var mı? Ben hala mantıklı bir sebep bulamadım yani telefon rulo şeklinde katlayabilsek bir manası olacaktı ama o da yok!!
  • Taksitlerin kalkması operatörlerin ekmeğindeki yağın üzerine bal oldu. (Belki de onları daha da yağa bala boğmak için taksitleri kaldırdılar, ayrı konu..)
    Sadece operatörler taksitli satış yapabilecekler.
    Artık bu acımasız rakamları sıkça göreceğiz, yavaş yavaş alışalım .
    Kaçak, vergisiz telefona da rağbet artacak haliyle..
  • Taksitler kalkti diye fiyatlar duser sandiniz. Aksine dolar bu haldeyken artmasi lazimdi ve artti. Ee tabi normal. Yurdisinda 1000 dolarlik laptop tr'de 5000 lira nasil oluyor zannediyorsunuz? %18 kdv, %25 otv, gumruk masraflari, ekstra vergiler ve tl'nin dusuk degerine ragmen az bile bence. Hic kusura bakmayin hakediyoruz bunlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf kavisli diye şu telefona bu kadar para verilir mi?
  • samsungun bükülebilir ekran tanıtımını görünce bu telefonun fiyatının 3-5 ay sonra çok çok düşeceğini tahmin edebiliyoruz.
    taksit kalktı ama onun da çözümünü buldular. taksitle satılan alışveriş çekleri :)

  • Arkadaşlar dün cihazı Bağdat Caddesi'ndeki Türkcell'de inceledim.Çalışanlar daha fiyatı bilmediklerini söylemişlerdi.

    Cihaz ile konuşmak gerekirse cok değişik bir hissiyat telefonu kullanmak.BÜyük olduğundan dolayı çok rahat kullanamıyorsunuz.Ekran 5 inç olsa idi çok daha iyi olurdu :D

    Diğer birşey ciddi ciddi kıvrıyo la bu :D O videolarda gördüğümümz telin bastırılınca düzlenip bırakılınca eski haline dönmesi gayet zevkli :D

    Son olarak kasa kalitesinig2 den daha yüksek buldum.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.