Şimdi Ara

HACKLENDİM ## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gereken bir KURAL YOKTUR her an charınız gidebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gereken bir KURAL YOKTUR her an charınız gidebilir
    bu oyun o kadar sacmaladı ki
    bilgisayar muhendisiyim
    programcıyım
    kendi capımda hack işleri ile ugraşıyorum
    php ve asp serverlarda sistem operatorlugu yapıyorum
    pc guvenligi ve network güvenligi konsunda profesyonel uzmanım
    yani anlatmak istedigim
    benim pc den kaynaklanmayan bir sorundan dolayı hacklendim
    id mi bilen yok şifremi bilen yok gizli sorumu bilen yok

peki şifrem nasıl değişti gizli soru olmadan değişmez
    2 ihtimal var

1-biri hackledi ve premium aldı
    gizli soruyu resetletti
    şifreyi değiştirdi

2- gm destekli hack

sonuç itibari ile bu lanet olası oyunu bıraktım
    bir gun mutlaka hackleneceksiniz cunki bu oyunun sistemi cok guvenliksiz serverlarda kurulu..
    orta seviyede bir hacker bile bu sisteme girip istedigi seyi yapabilir...

hic denemedim ama bu k2 netle ugraşıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 17 Ağustos 2006; 17:43:54 >

• Kesinlikle katılıyorum
    ''Bir gun mutlaka hackleneceksiniz cunki bu oyunun sistemi cok guvenliksiz serverlarda kurulu'' %100 Doru bi söz
  • En son 8 ay önce hacklenmiştim 8 aydan beri içim rahat
  • Lanet olsun ki bulastım su oyuna

Bende senin gibi düşünüyorum evde oynamama rağmen 58 lvl asassinim hacklenmişti şifreyi ben hariç kimse bilmiyordu.Arkadaslarim falanda dahil,bilg dan da az cok anlarim keylogger kurulmasi imkansiz nasıl olduysa bi sabah girdim char cırılcıplak

Bu oyunu yapanlarin charlari makul bir ücret karsılıgında sattigina inaniyorum
  • eklemek istedigim bir sey daha var

olay gece 2 sabah 8 arasında oldu
    gece 2 de pazar kurup yattım
    sabah 8 de kalktım dc olmuş
    tekrar pazar kurayım dedim
    işe gitcektim işten evdeki pc ye baglanıp bakarım demiştim
    gecersiz şifre dedi
    işe geldim baktım yok abicim şifre değişmiş

eger adam premium aldıysa ve gizli sorumu resetlettiyse
    bunun yazışma suresi nekadar
    anında olabiliyor mu
    çunki bilgidim kadarı ile gm ler şifre konusunda size yardımcı olmıyor
    illaki de ticket yazmanız gerekiyor
    o saatte o tickete ne de cabuk cevap verdiler onu anlamış değilim

yukarda yazdıklarıma 3. secenek olarak yine yazdıgım bir seyi ekleyim
    hackleniyorsunuz şifre ve gizli soru değişiyor
    bunlar ne gm desetekli hack nede premium
    adamlar db lerin oldugu makinelere girip istedikleri gibi char hackleyebiliyorlar

peki oraya giriyorlarsa neden yeni id acıp onları editlemiyorlar
    edit item vermiyorlar
    cunki bu işlem göze batar
    ama mevcut olan bir adamı alırsanız adam oyun zaten sacmaladı der bırakmak icin bahene arıyordum der olay kapanır
    ama ben bu işin peşini bırakmoıycam
    artık oynamıycam ama bu charı ve itemleri yani hakımı geri alana kadar bu adamlar ile uğraşıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 17 Ağustos 2006; 18:15:41 >

• Bazı sorularım var...

Bilgisayar konusunda gerekli bilgi ve eğitime sahip olduğunu söylüyorsun.Şimdi söylediklerin kesin bilgiler değil çok akla mantığa da uygun değil amacım seni suçlamak da değil.Ancak mutlaka bir yerlerden açık verdiğini düşünüyorum.
    Diğer bir soru da şu charının leveli neydi ve itemlerin nelerdi ?
    Mantık çerçevesinde düşünülecek olursa eğer bir GM edit bir char yada başkasına ait olan bir charı almak istiyorsa bu o oyunda gördüğün GM ler tarafından olmuyor. O kısım ayrı bir departman ve yüksek mertebedeki GM ler orda görev alıyorlar.Char şifreleri ID ler item yaratma char yaratma yetkilerine sahipler işin açıkçası.Bu konumda biri kullanıcı charını neden alsın?
    Diğer oyunda gördüğün GM lerin yetkileri ban notice yazısı vs gibi oyuna belli alanlarda hüküm etme yetkilerine sahipler...Sen bu dünyanın adamıysan eğer belki kendine bilgi ve eğitiminden dolayı şu anki başına gelen olayı yediremiyor ve imkanı yok bunun diyor olabilirsin ama bilirsinki burası engin bir deniz ucu bucağı ve yapılabileceklerin haddi hesabı yok...

• usb token diye bir sey duydunuz mu
    şifreleriniz onceden girersiniz size uygulama sorar yani bu şifreler nerde kullanılacak der
    örnegin
    id ve pass yazarsın kullanma yerinede
    http://forum.donanimhaber.com yazarsın
    http://forum.donanimhaber.com a girdiginde usb tokeni usb ye takarsın şifren otomatik yazılır
    usb tokenin icine kendi yazılımı ile ve şifre ile girilir
    edit prgramı vardır şifreler de şifrelenir
    direk olarak şifreyi size gostermez
    ben usb token kullanıyorum kendi makinemde bile
    trojan virus keylog lara karşı usb token tam korumalıdır
    dışarda da iş yaptıgım icin her tur makineye takıyorum
    içinde banka hesaplarımdan tutunda mail hasaplarıma kadar cok önemli bilgiler var
    yani bir yerden acık vermem soz konusu değil

charım x de idi
    isim vermek istemiyorum
    lvl 66
    +8 md +8 shard
    +1 ve 2 kekuri
    +7 shell set
    bankada 2 milyar para ve 5700 tane civarında bus warrior shel set +7
    2 tane +1 raptor 2 tane dv bunlar kutudan cıktı up yapmaya vaktim olmadı
    2 yan charda da 2 şer milyar para

NOT BUSLARI TİCARETTEN KAZANDIGIM PARALAR İLE ALDIM BİRKTİRDİM
    BEN DUPE YAPMADIM AMA DUPELENMİŞ İTEM OLDUGUNU BİLİYORUM
    800k dan alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 17 Ağustos 2006; 19:14:41 >

• gecmıs olsun ama orta sewıyelı bı hacker bıle bu sisteme gırıp ıstedıgını yapabılır demıssın ıste bu oldukca abartı belkı bu sınırle fazla düsünmeden yazdın ama eger böyle bişi olsaydı oyunda 60+ char kalmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 18 Ağustos 2006; 6:07:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

gecmıs olsun ama orta sewıyelı bı hacker bıle bu sisteme gırıp ıstedıgını yapabılır demıssın ıste bu oldukca abartı belkı bu sınırle fazla düsünmeden yazdın ama eger böyle bişi olsaydı oyunda 60+ char kalmazdı

evet yapar orta seviyede bir hacker yapar
    lamer demiyorum dikkat et hacker diyorum
    cunki piyasa kendini hacker sanan lamer bile olamayan gerzeklerle dolu
    mesela
    eno7 orta seviyede bir hackerdir
    adam BM nin sitesini hackledi
    http://www.zone-h.org/content/view/14039/30/

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

gecmıs olsun ama orta sewıyelı bı hacker bıle bu sisteme gırıp ıstedıgını yapabılır demıssın ıste bu oldukca abartı belkı bu sınırle fazla düsünmeden yazdın ama eger böyle bişi olsaydı oyunda 60+ char kalmazdı

Yanlıs bi düşünce eğer bi 60+charlari alsalardi zaten oyunun .oku cıkardi ve almalari hiç bi işlerine yaramazdi çünkü oynayan kişi kalmazdi.Hissettirmeden oyunun akısını değiştirecek hack yapmiyorlar farkındaysaniz.

Areste Niye F9DEVİL,000000 ya da Nychris hack yemiyor oyunun akışı değişeceği için anca bizim gibi 58,60,62 lvl leri alırlar

Areste 2-3 hafta önce clan bug vardi Cs ta bunun düzeltilmesi için ricada bulundum clanimin bozulmasi hakkinda oyuna bi girdim ki inn de ki 40m parayi almıslar ve clan bozulmus

Clanimin bozulmasi karsılıgında inn i me kadar girip 40m imi alabiliyorlarsa

Düşünün neler yaparlar.Aklı basında olan insan bu oyuna 2-3 saatinden fazla ayirmamali

Birgün charinizla giripte ''İnvalid Pass'' yazarsa kafanizi taslara vurmayin

• quote:

Orjinalden alıntı: digitalman

NOT BUSLARI TİCARETTEN KAZANDIGIM PARALAR İLE ALDIM BİRKTİRDİM
    BEN DUPE YAPMADIM AMA DUPELENMİŞ İTEM OLDUGUNU BİLİYORUM
    800k dan alıyordum

Silineceğini bile bile 800k dan nasil aldin ki buslari =?

Bir işine falan mi yariyordu.Bildiğim kadariyla dupe bus u basinda % 100 patlıyor?
  • yok %100falan patlama die bi olay
    pekii
    oyunaki en değerli char nie hacklenmio ?
    NYchris oyunun en değerli charıdır şüphesiz tüm serverler arasında 1. 70lvl en süper itemlere sahip assasin
    bu adam niye soyulmuo
    hatırladıım kadarıyla oyunun enn eski oyuncularından birisi
    ilk oyuna başladığımda shellsiz halini hatırlıorm
    köpek gibi kastı 70olldu süper bi takım oyunuylada en iyi pkyı yapıp 1. oluo sıralamada
    ee peki bu adam nasıl hacklenmiyor..??
    gidip senin charını hackliolar
    oyunda en tanından adamlardan birisin hacklenmiosun?
    gidio 66lvl bi asasinsin hackleniosun
    gerçi en tanınanlar arasından hacklenenlerde var ama gmle irtibata geçebiliolar rollback yapılıo tekrar geri alıolar charlarını
    bence senin hacklenmenin sebebi %100sensin
    1-2sorum var
    hiç cafede oynadınmı
    bilgisayarının güvenli olduğunu nerden bliosn
    emin ol hiçbi bilgisayar %100güvenli deildir
    hackerin zekasına kalmş
    belki aldığın bi jpg dosyasıyla bile hacklenmiş olablirsin
    çok atmışsın
    hiçbi şirket kasıtlı olarak kullanıcılarının hacklenmesini istemez
    sebep;
    başka oyunlara yönelmek elindeki oyuncu kitlesini kaybetmek
    gelir kaybı olur buda onlar içn..
    DBye girmelerinin senin hayal ürünün olduuna eminim herkez kafasna göre databaseye el atsa
    oyunda 70adam kalmazdı
    edit char niye göze batsın kimin gözüne batsın gmin gzünemi batıcak?
    gm editlioztn ne gözü ne batması git allah aşkına kendi hatandan dolayı hack yediine eminim
    bu hatayı istemeyerek yaptıysanda %100 sorun sende veya bilgisayarında bi yanlışım varsa söleyin?

• hacklenebiliriz ama bunun şansını düşürmekte iyi birşey
    biz nasolsa hack lenecez diye anti virüs sistemlerini silmek olmaz ya!
    en azından başka birisi bizi hackleyemecek
    hacklenme şansımızı azaltalım
  • Arkadaşlar bende size bişi söyliyim şuanda benim bulunduğum yerde bir kaç eleman var ne yaptıkalrını söyliyim adamlar bir koxp nin içinde keylog koymuşlar ve bu keylog virüs ve antispy programlarında gözükmüyor adamların elinde şuanda 3 tane sanırsam tam bilmiyorum 70 lvl char var + kendi charları full +8 ve unique +2 +3vs. ellerinde de karakterlerinin en iyi silahları bulunuyor nasıl yapıyorlar kısacası şöyle alıyorlar bir tane koxp atıyorlar foruma kimileride kanıyor indiriyor ama hemende hack yapmıyorlar bekliyorlar gizli soruyuda öğrenince patlatıyorlar ve şuanda da real para ile item satıyorlar ben sadece şöyle yapıyorum ko ile ilgili ne olursa olsun ister resim ister client ne olursa olsun bişey indirirken virüs programımı açarım + indirdikten sonra işim kalmadıysa silerim + tarama yaparım kelog varsa zaten inen dosya silinince gider şuana kadar hiç hacklenmedim ama birisini kafama takarsam kurtulamaz ek olarakta söylerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

Areste Niye F9DEVİL,000000 ya da Nychris hack yemiyor oyunun akışı değişeceği için anca bizim gibi 58,60,62 lvl leri alırlar

Aresde oynayanlar hatırlar belki bir kaç ay önce rollback yapılmıştı . Bunun nedeninin F9 un hacklenmesi olduğunu söylemişlerdi ... Ne kadar doğrudur bilemem ...
  • oyunu bırakmakla en doğru işi yapmışsın
  • Olaya birde şu yönden bakın.Knightonline ranking diye bir site.Charların hangi lvl'ı hangi tarihte aldıgını yazan bir site.100lerce adam lvl 61'den 66'a 2 günde geçmişSence bu işi yapan bu charıda kendine almaz mı?Son örnek dies'de LastS1N 71 warrior +9 shel ve +9 raptor yüzünden banlendi.Ama rebelde20 denen adamın itemleri daha göze batar cinsten.1 hafta sonra yeni bir warrior türedi LastS1N'in itemları ile benzer özellikteve char'a girince yanlış pw diye uyarı veriyor.Bunlar düşündürücü şeyler.Kanıtlasanız bile hiç bir hakkınız yok.Üye olurken kabul ettiginiz sözleşmede aldıgınız acount size ait degildir siz sadece kullanansınız K2network istediginde geri alabilme ve silme yetkisine sahiptir diye belirtmiş.Her şey para para para üçgeninde dolanıyor.Premium,edit=hızlı cash k2net wins olay budur

• bende bırakıcam hacklenmeyi bekliyorum
  • Özellikle Edenada Fazla Acık Var.. Bizim Charımız Durduk Yere gitti Sifre Gizli Soru Hersey Degismis Ayrıca 3GB lik Internet Sınırı 22GB cıktı Telekoma Basvurduk Kımın kullandıgını BUlamadılar
  • Bakın çok iyi niyetlisiniz. "Hack" olayları mübferit değildir. Benimde kendi çapımda bilgilerim var. Sistemimde hiç bir güvenlik programı yok ve 1 tane dahi adware bulamazsınız ben bu kadar iddialıyım.

Ancak benim charım da hacklendi. 62 Level de +8 Raptorlu warriorum hacklendi daha sonra 999 gün ban yedi. Oyunu ve yapımcıları hiç masum değiller. Bu işler ya tepeden birileri tarafından yapılıyor yada şirket Politikası olarak bunu yapıyor.

Koxp a karşı mücadele diyorsunuz şu an koxp var mı yok mu ? Yok diyeceksiniz evet yok ama herkeste yok. Çok nadir koxp kullanalar var. Speed Hack kullananlar var.

Bu oyundakiler bir şeylere bilerek göz yumuyorlar. İşte size resmi kanıtı. Dupe yapılabildiğini anlatıyorum. Teşekkür ediyorlar ancak hiç bir şey yapılmıyor.

Oyununuzu oynayın. Bu oyuna YTL vermeyin. Oynadığınız zamanlardan zevk alın ve bu item ve charların size ait olmadığını kabullenin.

HACKLENDİM  ## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gereken bir KURAL YOKTUR her an charınız gidebilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.