Şimdi Ara

The Order:1886, PS4'te 1080p / 30 FPS'de Çalışacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Yeni nesil konsollarla birlikte 60 FPS değerlerinin konsollarda standart haline gelmesi beklenirken, şu an için bu duruma ulaşılmış değil. Geçtiğimiz günlerde yeni oyunları The Order için bir etkinlik düzenleyen Ready At Dawn ekibinden yeni haberler geldi. 
     
        Bir röportajda açıklamalar yapan Ready At Dawn'dan Ru Weerasuriya, The Order: 1886'nın PS4'teki teknik değerlerinden bahsetti. Weerasuriya, "The Order için hedefimiz 60 FPS değil. First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir. Ancak bir dövüş oyununda 60 FPS yakalanmalı. The Order'da ise biz, 1080p çözünürlükteki sinematik kaliteyi ekstra efektlerle yakalamak için kendimizi 30 FPS ile sınırlamak durumunda kaldık." açıklamalarını yaptı.
     








  • 30fps de ancak bulmaca oyunları oynanır :)
    firma kendi kafasına göre nasıl 'yeterli' diyebiliyor anlamıyorum, oyuncuların 60fps istediği gün gibi apaçık ortada demekki 30 yetersiz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu ''sinematik kalite'' bahansini geçiniz öncelikle.Sabit 30 FPS bir tercih değil zorunluluktur.Hele yeni nesilde yapımcıların optimizasyon üzerinde daha çok çalışıp yüksek FPS değerlerini oyunculara sunmaları gerekiyor bence.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • artık 30fps olması değil 60fps olması şaşırtıcı hale geldi. konsolcular buna nasıl itiraz etmez anlayamıyorum. ps2 ile ps3 arasındaki devrime bak, ps3 ile ps4 arasındaki geçişe bak. bir de bunu kabullenen insanlar var.

    60 fps oyun çok az. infamous da 30 fps olcak. anti aliasing desen o da yok. eee nerde senin grafiksel devrimin? bu mu yani yeni nesil? bu nesil konsolların ömrü çok uzun sürmez bu gidişle.

    bana 'daha bunlar ilk dönemler ilerde değişir' demeyin. ps3'te adamlar cell işlemciyi çözmeye çalıştığından seneler geçtikçe grafikler gelişti. ama burada senelerdir kullandıkları mimari üzerinde çalışıyor adamlar.

    olaylara at gözlüğüyle bakmayıp hakkını arayan konsolcular var allahtan. ama bir de ölümüne savunup 30 fpsye, aa'sız grafiklere göz yuman fanboylar var. yazık..
  • Şu exc. oyunları çekemeyipde 60 FPS olamassa birrşeye benzemez diyen arkadaşların bilgisayarları o kadar inanılmaz sevide ki şuana kadar çıkmış her oyunu 60 FPS/1080P Ultra ayarda oynuyorlar heralde.Lütfen saçmalamayın FPS ve spor oyunları haricinde 30 FPS idealdir adamlar 60 FPS'i zorlamak yerine ideal olan 30 FPS'e odaklanıp oyunda daha çok grafiksel özellik ekliyor.Siz bu oyunu oynayamayacağınız için oyunu kötülemeye çalışın UNC. ve The Last of Us'da 30FPS'di ne eksiğini gördünüz oyunu oynarken akıcılık bakımından?inFamous:Second Son da yine 1080p/30FPS peki oyunun gameplaylerinde nasıl bir akıcılığı bozan etken gördünüz.Lütfen şu oyunu oynayamayaca olmanın verdiği nefretle kaliteli yapımları kötülemeye çalışmayın.Oyunda herhangi bir takılma görürseniz gelin konuşun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler, kim dedi oyunda AA yok? Killzone, NBA 2k14 de var AA. Görünen o ki Infamous Second Son da da olacak. Kimse bu oyunda da AA yok demedi. Eğer, God of War 4, Unchertad gibi oyunlarda 60 FPS olmazsa o zaman PS4' ün vay haline...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Psx zamanında çıkmış efsane oyunları oynarken ne fps konuşulurdu ne de çözünürlük sadece oyun kalitesine bakardık. Yeni nesilin oyundan anladığı tek şey çözünürlük, fps ve grafik kimsenin çıkacak oyunun senaryosuna, sanatsal yönden mekan, bölüm ve karakter tasarımlarına yani oluşturulan atmosfere, ses ve müziklerine, oynanabilirliğine baktığı yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    Beyler, kim dedi oyunda AA yok? Killzone, NBA 2k14 de var AA. Görünen o ki Infamous Second Son da da olacak. Kimse bu oyunda da AA yok demedi. Eğer, God of War 4, Unchertad gibi oyunlarda 60 FPS olmazsa o zaman PS4' ün vay haline...


    infamousta aa kullanılsaydı adamlar şimdiye kadar 5000 kez açıklardı. killzone'ın çıkışından haftalar önce geldi kullandığıyla ilgili duyuru. killzone fxaa kullandı. msaa bile degil
  • 30 fps ile yetinemeyen alir hz i yuksek bi televizyon. Butun oyunlari 60 fps oynar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Konsolda yıllardır oyunların büyük bölümünü 30 fps'de oynuyoruz. Ayrıca 30 fps'de oyunlar takılarak falan oynanmaz. Hayatında konsol oynamamış, konsol düşmanı 3-5 PC'ci benchmark hastası dışında kimse de 30 fps oyuna laf etmez.

    Yıllardır 30 fps oynuyoruz, hem de büyük bir zevkle. 30 fps'yi herhalde takıla takıla oyun oynanan bir oran falan sanıyorsunuz. Yahu konsollarda durum bu,beğenmiyorsanız bu bölümden uzak durun, konsollar size göre değilse konuşmayın olsun bitsin.

    Sizin bilgisayarlarınız The Order 1886'yı 120 fps çalıştırma gücüne sahip olsa bile siz bu oyunu oynayamayacaksınız.
    Electronic Arts bile yeni nesil FIFA 14'ü PC'ye getirmedi ve PC oyuncularının çoğunun düşük sisteme sahip olduğunu söyledi. 3-5 kişinin sistemi yüksek diye kimse sizi sallamaz.
    Oyuncular grafik delisi olsaydı konsollar bu kadar popüler olmazdı. Herkes oyunun kalitesine bakar 30 fps-60 fps kimsenin umrunda değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tepeb

    Psx zamanında çıkmış efsane oyunları oynarken ne fps konuşulurdu ne de çözünürlük sadece oyun kalitesine bakardık. Yeni nesilin oyundan anladığı tek şey çözünürlük, fps ve grafik kimsenin çıkacak oyunun senaryosuna, sanatsal yönden mekan, bölüm ve karakter tasarımlarına yani oluşturulan atmosfere, ses ve müziklerine, oynanabilirliğine baktığı yok.


    Altına imzamı atarım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • "First Person Shooter türündeki oyun için 30 FPS de yeterli denebilir."
    Bu nasıl bir saçmalık böyle? Asıl First Person Shooter 60 fps olmak zorundadır.Hatta görüntü 720p olsun ama fpsden kısılmasın.Yeni nesil denerek şişirildiği belli.Ps4 almayı düşünüyordum ama Ps3 ile PC yeterde artar bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 5 Şubat 2014; 23:29:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    artık 30fps olması değil 60fps olması şaşırtıcı hale geldi. konsolcular buna nasıl itiraz etmez anlayamıyorum. ps2 ile ps3 arasındaki devrime bak, ps3 ile ps4 arasındaki geçişe bak. bir de bunu kabullenen insanlar var. <br><br>60 fps oyun çok az. infamous da 30 fps olcak. anti aliasing desen o da yok. eee nerde senin grafiksel devrimin? bu mu yani yeni nesil? bu nesil konsolların ömrü çok uzun sürmez bu gidişle. <br><br>bana 'daha bunlar ilk dönemler ilerde değişir' demeyin. ps3'te adamlar cell işlemciyi çözmeye çalıştığından seneler geçtikçe grafikler gelişti. ama burada senelerdir kullandıkları mimari üzerinde çalışıyor adamlar. <br><br>olaylara at gözlüğüyle bakmayıp hakkını arayan konsolcular var allahtan. ama bir de ölümüne savunup 30 fpsye, aa'sız grafiklere göz yuman fanboylar var. yazık..

    sen ve senin gibiler kendini kandırır suan killzone, the order,infamous , drive club gibi oyunların grafik kalitesi ortada ve bu oyunlar geliştirilirken ne ortada adam gibi bir ps4 vardı nede netleşmiş bir konsol bu konsollar durulmadan önce ve sonra ( xboxone) değişiklige gidildi . yapımcılar konsolara yabancı demişsin ya ps2 ile ps3 geçiş dönemine bir bakın birde ps3 ile ps4 dönemine, önce sen bir ps3 başlangıc dönemine ve suanki dönemine bak ! bırak nesiller arası geçisi 1 nesilde oyunlar nekadar degişiyor. nerdeyse 8-9 yıl önce tamamlanmış olan ps3 'e bu sene gelen the last of us denen oyun dünyanın en iyi oyunu oldu . ister kabullenin ister kabullenmeyin ama bu bir gercek . ps4 ve xboxone nin daha çok uzun yolu var ve bu konsolara gelecek oyunların bir çogunu kıskanacak pc oyuncuları var. kalmış 30 fps diyorsunda 30 fps gayet yeterli bu tarz oyunlar için ha 60 olsa daha iyi olurdu ama bu önümüzdeki yıllarda göreceyiz ak koyunu kara koyunu . sunu bir kabullenin konsolar geldigi zamanda ve bitis zamanınakadar gelişen güçlü makinelerdir . pcler ise daha fazla geliştirile bilir hatta istense suan ps4 ten 10 daha güçlü pc toplarsın ama ne olucak oyun biraz daha iyi görünecek diye bu kadar masraf niye . pcler sürekli gelişir bir oyun oynata bilen bir alettir , konsollar ise oyun oynatılması için tasarlanan ve belli bir ömre sahip olan ve suan bir çoğu pc ye taş çıkardan fakat geliştirelemiyen bir alettir . BU KADAR BASİT . demissin ya bu konsollar üzerinde uzun yıllardır oyun geliştiriliyor tam bir atmasyon yapmıssın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • izlediğiniz kaç dizi ya da film 60 saniye/kare? 30 saniye/kare idael.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri acayip sinematik ve film gibi. Karakterlerin saçı elbisesi herşeyi yüksek poligonlu. Kesinlikle yeni neslin en iyi grafikli oyunu The Order.

    Geçen neslin en çok ödül alan oyunları da 30 FPS dir. Yapımcılar her oyunda 60 a gerek olmadiğını defalarca da söylediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: arkham92<br><br>Beyler, kim dedi oyunda AA yok? Killzone, NBA 2k14 de var AA. Görünen o ki Infamous Second Son da da olacak. Kimse bu oyunda da AA yok demedi. Eğer, God of War 4, Unchertad gibi oyunlarda 60 FPS olmazsa o zaman PS4' ün vay haline...</blockquote><br><br>infamousta aa kullanılsaydı adamlar şimdiye kadar 5000 kez açıklardı. killzone'ın çıkışından haftalar önce geldi kullandığıyla ilgili duyuru. killzone fxaa kullandı. msaa bile degil


    Bana inFamous'ın oynanış videolarından birini at AA olmayanda bizde görelim kardeşim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gözümüs gönlümüs senlenecek :D Ps4 ile sahane günler bizi bekliyor ..

    bu arada , 30 FPS dedigin nedirki ben senin icin fareyi yüzde 30 daha hizli kaydiririm olur sana 60 fps be gülüm :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: playstation_4<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>artık 30fps olması değil 60fps olması şaşırtıcı hale geldi. konsolcular buna nasıl itiraz etmez anlayamıyorum. ps2 ile ps3 arasındaki devrime bak, ps3 ile ps4 arasındaki geçişe bak. bir de bunu kabullenen insanlar var. <br><br>60 fps oyun çok az. infamous da 30 fps olcak. anti aliasing desen o da yok. eee nerde senin grafiksel devrimin? bu mu yani yeni nesil? bu nesil konsolların ömrü çok uzun sürmez bu gidişle. <br><br>bana 'daha bunlar ilk dönemler ilerde değişir' demeyin. ps3'te adamlar cell işlemciyi çözmeye çalıştığından seneler geçtikçe grafikler gelişti. ama burada senelerdir kullandıkları mimari üzerinde çalışıyor adamlar. <br><br>olaylara at gözlüğüyle bakmayıp hakkını arayan konsolcular var allahtan. ama bir de ölümüne savunup 30 fpsye, aa'sız grafiklere göz yuman fanboylar var. yazık..</blockquote><br>sen ve senin gibiler kendini kandırır suan killzone, the order,infamous , drive club gibi oyunların grafik kalitesi ortada ve bu oyunlar geliştirilirken ne ortada adam gibi bir ps4 vardı nede netleşmiş bir konsol bu konsollar durulmadan önce ve sonra ( xboxone) değişiklige gidildi . yapımcılar konsolara yabancı demişsin ya ps2 ile ps3 geçiş dönemine bir bakın birde ps3 ile ps4 dönemine, önce sen bir ps3 başlangıc dönemine ve suanki dönemine bak ! bırak nesiller arası geçisi 1 nesilde oyunlar nekadar degişiyor. nerdeyse 8-9 yıl önce tamamlanmış olan ps3 'e bu sene gelen the last of us denen oyun dünyanın en iyi oyunu oldu . ister kabullenin ister kabullenmeyin ama bu bir gercek . ps4 ve xboxone nin daha çok uzun yolu var ve bu konsolara gelecek oyunların bir çogunu kıskanacak pc oyuncuları var. kalmış 30 fps diyorsunda 30 fps gayet yeterli bu tarz oyunlar için ha 60 olsa daha iyi olurdu ama bu önümüzdeki yıllarda göreceyiz ak koyunu kara koyunu . sunu bir kabullenin konsolar geldigi zamanda ve bitis zamanınakadar gelişen güçlü makinelerdir . pcler ise daha fazla geliştirile bilir hatta istense suan ps4 ten 10 daha güçlü pc toplarsın ama ne olucak oyun biraz daha iyi görünecek diye bu kadar masraf niye . pcler sürekli gelişir bir oyun oynata bilen bir alettir , konsollar ise oyun oynatılması için tasarlanan ve belli bir ömre sahip olan ve suan bir çoğu pc ye taş çıkardan fakat geliştirelemiyen bir alettir . BU KADAR BASİT . demissin ya bu konsollar üzerinde uzun yıllardır oyun geliştiriliyor tam bir atmasyon yapmıssın</blockquote><br><br>be aptal herif burada 60 fpsyi savunan insanların hepsi pc oyuncusu mu? 1500 tl hatta karaborsada 1800 tl veriyosun konsola. o parayla piyasadaki çoğu oyunu aa'sız 40-60 arası fpsde oynarsın. biraz hakkınızı savunun, koyun olmayın. yeni nesil diye kakalıyolar bu konsolları.

    önce saygılı konuşmayı öğren. sen suan 1500 tllik pcle aa kalitede 40-60 fps alamssın kusura bakma çogu oyun için gecerli bu . o pc 2 yıl sonra çöp olacak . 60 fps olsa daha iyi olur bende biliyorum ama oyunun grafik kalitesi ve konsolun yeni olmasından dolayı 30 fps sıtabil yeterli. senin evdeki pc sanki ps4 ex oyunlarını çalıstıra bilecek güçte hadi diyelim daha iyisini yaparcak ama 2-3 yıl sonra ps4 gene senin pc nin önünde olacak. suan agzimız acık baktıgımız titan tt denen ekran kartı varya 5 yıl sonra hiç birimizin aklına bile gelmiyecek ama ps4 de gecek oyunlar gene ağzımız acık bırakmaya devam edecek . bir 2 sene geçsin aradan diyorum şu lanet konsollara bir alışılsın görecez. suan istersen 10 tane titan kartlı pcniz olsun gene bir cok konsol oyununu keske pc me gelsede söyle bir oynasam diceksiniz ve diyorsunuz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • bence bin ps4 on bin titanı yok eder. 5 yıl sonra göreceksiniz ps4 kendi kendini yenileyecek sony mühendisleri ps4 ün kasasına gizli bir bölme yaptılar 5 yıl sonra açılacak ve bum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Unchared oynayanlar bilir, 30FPS oyun ama çok stabildi ve eper akıcı bi deneyim sunuyordu. Grafik ağırlıklı oyunlarda stabil 30FPS korunduğu sürece gayet yeterli, abartmaya gerek yok. Oyunda üstün teknolojiler kullanılıyor, zaten 2 hafta sonra görüntüler konuşacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctis_Strife -- 6 Şubat 2014; 0:09:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.