kusura bakma arkadasım ama sana birkaç bişiler sölemek istiorum 1.yaptığın güsel bi olay playerları bilinçlendirmen güsel 2.insanları özgür bırakmak gerektiğine inanıyorum ve hiç bir kimseyi yaptığıiçin babayiğt veya yapmadığı içinde korkak olarak yargılamandan dolayı da eni biras kaba buluyorum. çünkü her insan istediğini yapmakta özgürdür ve bunu da korkaklık olarak nitelendiremzsin. 3.çok bilinçli birisin eywLLAh herkesi gaza getirmeyi de biliosun ona da eywallah fakat bir oyun için ve açıkcası insanların hayatını bitiren bir oyun için tam olarak bilmiorum ama senin söylediğinden yola çıkarak her ay 100 $ yatırmak sence nasıl bir davranıs akıllıca mı sence? Açıkcası madem bu kadar sinir oluosun ve senin emeğin paran hayatın kısacası herseyini etkilio niye customer support a bu tür bir mesaj atmak yerine kendine nie sormuosun bazı seyleri. Sakın bu söylediklerim yanlıs anlasılmasın ben hiçbir sekilde KO yu savunmuorum sadece onları düşünmek yerine(her yazdığın cümlede sizi biz beslioruz demişsin) kendini nie düşünmüosun. Nacizane görüşlerim arkadslar... İyi eğlenceler