muhauhau adam manyak gaza getirmis ha :D Not:Bu mesaji sadece delikanlilar ve cesur olanalr gonderebilir diyerek,bu mesaji sadece babayigtlerin gonderme hakki vardir,ban yiyecem ama vatanim kurtulacak dio ya :D UP!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan_V -- 13 Eylül 2006; 4:14:20 >
Süpersiniz size küçükken çok kurtuluş savaşı belgeseli izletmişler deli gaza gelen insanlarsınız düşünün bi bi şirketiniz var ve milyonları bulan kullanıc sayınız 100 tane türk kıt ingilizceyle komik bi msj yollasa siz ne dersiniz bu oyuna darbe vurmak istiyosanız oynamayın oynatmayın size iyi eylenceler !
He kıt ingilizce dedim ya hadi o tamam bi derece bilirsin bilmesin ama abi o türkçe ne be öle ya hayatımda kurmadığım kurulduğuna şahit olmadığım cümle Not:Bu mesaji sadece delikanlilar ve cesur olanlar gonderebilir diyerek,bu mesaji sadece babayigtlerin gonderme hakki vardir,ban yiyecem ama vatanim kurtulacak.. Cabbar Kral Adamsın yemin ederim
merhaba.. son iki mesaji yazan russian ve sercan_v .. oncelikle su russiandan baslayalim..evet bizler osmanli torunuyuz ve kurtulus savasini seyrederek buyuduk..senin kaninda yabancilik vs karisim varsa bilmem..ama bu ulkede yasayan insanalar daima hakkini araicak ve aramaya devam edicektir..ayrica..bir daha turkiye cumhuriyetini kucuk dusurucek devlet ve o ulke hakkinda ileri geri konusmalar yaparsan basini buyuk derde sokarsin basta ben ugrasirim.. ,simdi gecelim konumuza.. keyfi dc insanlarin emeklerinle oynama..kac aydir adam gibi su buglari duzeltememe rezil bir sirketin surdugu sacma sapan politikaya elvette tepki verilcek..bunu sadece turkler dgeil her ulkeden insan yapiyor yapmali..sonuna kadar bu topicin arkasindayim oyunu biraktim ama cevremde oynayan herkese ve eski ID bu mesaji defalarca gonderdim gondericem..saygilar.
Çok tırstım bana tarih dersi vericek sıfat yok sende çok çalışmanız lazım, hakkızını espiri yaparak aramasanız milleti güldürmez, işe yaramış olursunuz saygılar... (He şunuda söliim beni türk düşmanımış gibi göstermeye çalışıp milleti arkana almayı düşünüyosun ama senin kafa yapına uygun şeyler onlar babayiğit)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Russian -- 13 Eylül 2006; 20:03:31 >
valla ingilizce bilsem ve bunu gondereceim yeri bilsem hemen yazardım ama bilmiorum bende her ay premium alıyorum ama cok sıkıldım bole işlerden bide ban yiyince tam perişan oldum kim tutar seni kardeş yürü bu işin peşini bırakma