ya bu kadar kisi yazdı ben de yazdım da cvp olarak bise alan war mı ? warsa soylesin ? benim acc de pre yok o yuzden wermemish olablrler fakat pre olan birisine 3 gun fln icinde mutlaka wermeleri gerek.
adamlar pre almamız için msj lara bile cvp vermiorlar preli ark ın char vardı onunla yolladım olucak iş deil bu sanki oyunda hiç bug,hile yoq hepsini hallettiler pre alıcaz öle bi protesto yapmalıyızki 1 ay kimse pre almasın ama almadan duramazsınız dimi...
benimde soyulmuş lwl 62 charım war şimdide biri premium(kim aldı acaba?) almış bu mektubu nasıl gönderecem yardım edermisiniz.KO &GM LERE (bu gün 10 kere dc yedim 20 dkda) saat 10:00 ares3 de
ya millet simdi kim charını daha cok seviyor kim sevmiyor tartısması yapmayalım ben durduk yere o kadar emegimi verdigim charın gitmesini istemiyorum bununda korkaklıkla alakası yoq illa anarchiq olcaz diye de birsey yoq bence bırakın bildikleri gibi yapsınlar eger begenmezseniz ahanda yol size wow a gecin bzm cogu ark gecti gerci para wererek giriliyor ama olsun deger yani ne bug ne de lag