Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> KO Genel

OrtamCocugu -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 16:15:14)

Operation Succeded !

_II_HaRiKa_CoCuK_II_ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 16:15:22)

quote:

Orjinalden alıntı: mavii_yosun

Yaw deget işine manyakmıdır nedir...USKO da oynuyosun nasıl %90 ının türk watandaşı olduğunu savunabilirsin ki ??? Gece hiç oyuna girmedin herhalde??? gece türk party si bulabilmek için gezmediğim yer kalmıyo :S Bla bla bla...Sizde şuna güvenip saçma sapan mailler atmayın adamlara

ben su ana kadr 100 msj attıgım adamdam sadece 5 6 bazende hiç yabancı cıkmıor bu neyi işaret eder [>:]

thesword1988 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 16:34:22)

elbet mesaj sayısı arttıkça dikkate alıcaklar ama fazla medet ummayalım politik bi cvp geleceği belli

zuhuhaha -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 16:34:26)

ZUHUHAHAHHA BU OYUNA BEŞ KURUŞ VERİLMEZ

siyahli16 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 16:47:51)

gonderdım

placeformyhead -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 18:31:43)

Operation Succeded ! [:'(]

NS4K -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 18:39:47)

yaa ben adamlara ne gönderirsem göndreyim bana sadece prelilerle ilgileniyoz diolar hayret bişi
tele sekreter mi ne war adam aynı cwp ı 5 kex werirmi yaaa

son_gooku -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 20:02:42)

helal olsun sana [:'(]

PiskosKatil -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 20:21:56)

LISTEN!!!

SVGA -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 21:22:36)

Operation Succeded... [:(][:(][:(]

titanyum22 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 21:36:44)

operasyonu tamamlamak istiorum fakat burda bn haksız durumdayım premium hiç almadım ama yinede gönderdim Operation succeded [sm=s18.gif][sm=s18.gif][sm=s18.gif]

Raimond -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 21:43:40)

I M PLAYING THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM..<br /> I THOUGHT I HAVE FUN WITH THIS GAME BUT I SEE GENERAL MANAGERS AND YOU DONT SOLVE THE PROBLEMS..<br /> I M ASKING WHY YOU DONT SOLVE GAME PROBLEMS?<br /> <br /> LISTEN!!!<br /> <br /> 1. YOUR BEST MARKET IS TURKEY AND YOU ARE EARNING MONEY OVER US...WE GIVE YOU LIFE!!!<br /> 2.WHY DONT YOU STOP DUPE,KOXP,MACRO,HACK?<br /> 3.IN FIRE DRAKE A LOT OF PEOPLE DIED BECAUSE OF DISCONNECT WHERE ARE THE EXPERIENCES GO?<br /> 4. YOU ALWAYS RESET SERVERS AND PEOPLE LOSE TIME WHO PREFER THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM!<br /> <br /> DONT TELL ME ABOUT YOUR PROBLEMS.<br /> IF YOU WANT TO MAKE online GAME AND EARN MONEY OVER THIS GAME AND OVER TURKISH PEOPLE BE HONEST AND SPEND YOUR TIME , MONEY FOR SOLVING GAME PROBLEMS AND BAN PEOPLE!<br /> <br /> DONT TELL US POLITIC APOLOGISES IN GAME!!<br /> WORK ARD AND BE HONEST.!<br /> IF YOU LOSE TURKISH MARKET YOU WILL BE HUNGARY AND YOU LOSE YOUR FUTURE!<br /> <br /> I M A TURKISH KNIGHT ONLINE PLAYER<br /> <br /> I SPEND 100$ IN A MOUNT FOR THIS GAME! AND STOPPED PLAYING THIS GAME!!<br /> <br /> I KNOW YOU DONT ANSWER ME BUT BELIEVE THAT YOU TAKE LOTS OF THESE MESSAGES IN NEAR FUTURE!!<br /> GOOD WORK!

Cvp olarak bu geldi.Ne anlama geliyor .Hic Pre almadim adamlara ayda 100 dolar veriyorum diyorum [8D]

FreeStyle -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 21:51:39)

Operation succeeded [:'(]

Her zaman yanındayım [&:]

enes_466 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 22:05:37)

EWET PROTESTOOOOOOOO [:o][:o]

ARKADAŞIMIZ GORO_DAIMON U DA SAÇMA SAPAN YERE BANLADIĞI İÇİN DE PROTESTOOOOOOOOOOOO[:o][:o]

McRapT -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 22:06:46)

bir abimin 71lwl charı var ona soyledım oda yolladı gozumun onunde! benım pre olmadıgı için gondermedım amma sızın arkanızdayım [:'(]kesinlikle bu haklı mucadelenizde yanınızdayım![:'(]

xx-mas -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 22:08:36)

OPERATİON SUCCEED WİTH 62 LVL ASASİN AND 60 LVL BERSERKER

BauglirXul -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 22:14:02)

yolladım

TheAssasian -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 22:44:49)

quote:

Orjinalden alıntı: bufyyy

Operation succeded

2 tanede benden gitti.9 gün sonra premiumda bitiyo almıyorum artık premium felan!!

NOT : Konuya destek veren arkadaşlar bu topicin linkini imzalarına eklesinler ki konu yok olup gitmesin.Her zaman gündemde kalsın.

Herkse bu mesajı hatırlatıyorum ve lvl 72 Assasianımı bankada 10 gb den fazla para ve 30 gb edecek itemleriyle beraber bendende

Operation succeded

Bloodbower -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 22:45:40)

quote:

Orjinalden alıntı: CABBAR ATARYEMEZ

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE 4 KARAKTERİMDEN (+62 LVL) COSTUMER SUPPORT A GÖNDERDİĞİM MEKTUBU EĞER CESURSANIZ SİZ DE GÖNDERİN...

DEAR COSTUMER SUPPORT

I M PLAYING THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM..
I THOUGHT I HAVE FUN WITH THIS GAME BUT I SEE GENERAL MANAGERS AND YOU DONT SOLVE THE PROBLEMS..
I M ASKING WHY YOU DONT SOLVE GAME PROBLEMS?

LISTEN!!!

1. YOUR BEST MARKET IS TURKEY AND YOU ARE EARNING MONEY OVER US...WE GIVE YOU LIFE!!!
2.WHY DONT YOU STOP DUPE,KOXP,MACRO,HACK?
3.IN FIRE DRAKE A LOT OF PEOPLE DIED BECAUSE OF DISCONNECT WHERE ARE THE EXPERIENCES GO?
4. YOU ALWAYS RESET SERVERS AND PEOPLE LOSE TIME WHO PREFER THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM!

DONT TELL ME ABOUT YOUR PROBLEMS.
IF YOU WANT TO MAKE ONLINE GAME AND EARN MONEY OVER THIS GAME AND OVER TURKISH PEOPLE BE HONEST AND SPEND YOUR TIME , MONEY FOR SOLVING GAME PROBLEMS AND BAN PEOPLE!

DONT TELL US POLITIC APOLOGISES IN GAME!!
WORK ARD AND BE HONEST.!
IF YOU LOSE TURKISH MARKET YOU WILL LOSE YOUR FUTURE!

I M A TURKISH KNIGHT ONLINE PLAYER

I SPEND 100$ IN A MOUNT FOR THIS GAME! AND STOPPED PLAYING THIS GAME!!

I KNOW YOU DONT ANSWER ME BUT BELIEVE THAT YOU TAKE LOTS OF THESE MESSAGES IN NEAR FUTURE!!
GOOD WORK!

TÜRKÇESİ

MÜŞTERİ HİZMETLERİ İYİ DİNLE

BEN BU OYUNU OYNUYORUM VE PREMIUM SATIN ALDIM.

BU OYUNDA ÇOK EĞLENECEĞİMİ DÜŞÜNMÜŞTÜMKİ SİZ VE MÜDÜRLERİNİZ OYUNDAKİ HATALARI DÜZELTMİYORSUNUZ?..

DİNLE!!!

1. SİZİN EN İYİ PAZARINIZ TÜRKİYE VE BİZİM ÜZERİMİZDEN PARA KAZANIYORSUNUZ SİZE HAYAT VERİYORUZ.
2. NEDEN DUPE,MACRO,KOXP VE HACK SORUNLARINI DURDURMUYORSUNUZ?
3.FIRE DRAKE DE BİR ÇOK KARAKTER SİZİN SERVER RESETLEMENİZ VE DISCONNECT YÜZÜNDEN ÖLDÜ VE ÇOK EXPERIENCE KAYBETTİ. BU EXPERIENCELER NEREYE GİTTİ?
4. DURMADAN SERVERLARI RESETLİYORSUNUZ VE BU OYUNU PREMIUM SATIN ALARAK OYNAYAN İNSANLAR ZAMAN KAYBEDİYOR.

ŞİMDİ BANA YİNE SİZİN PROBLEMLERİNİZDEN BAHSETME.
EĞER ONLINE OYUN YARATIP BU OYUN ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ DÜRÜST OLUN VE ZAMANINIZI PROBLEMLERİ ÇÖZMEYE HARCAYIN VE KARAKTERLERİ BANLAMAYI DURDURUN!
EĞER TÜRKİYE PAZARINI KAYBEDERSENİZ GELECEĞİNİZİ KAYBEDERSİNİZ!!!

ŞİMDİ BİZE SİYASET YAPMAYIN VE POLİTİK ÖZÜR DİLEMELERDEN VAZGEÇİN!
BEN KNIGHT ONLINE OYNAYAN BİR TÜRKÜM!
AYDA 100 DOLAR HARCIYORUM BU OYUNA VE OYUNU OYNAMAYI DURDURDUM!

ŞİMDİ SİZ BANA CEVAP VERMEYECEKSİNİZ BİLİYORUM AMA BÖYLE MESAJLARI YAKIN GELECEKTE ÇOK ALACAKSINIZ!

HAYIRLI İŞLER!

Açık sözlü olayım ben böyle bişeyi yollamam çünkü protesto edipde isyan çıkartmayı sevmem sen yollamışın ii yapmışın yeya yapmammışın ama ban aveya yollamıyan kişilere korkak deme hakkın yok
ben korkaklıktan değil isyanı sevmediğimden yollamam
not: Bu oyuna 100$ veriyom diyon veriyorsan katlanacan

TheAssasian -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 22:50:34)

Beyler bence herkes bu mektubu göndersin ( Bi kaç yerinde yanlışlar var onları düzelterek tabii ) belki bu mektub sayesinde sesimizi duyurabiliriz . Ziira benim bu oyuna bundan sonra verecek tek 1 kuruşum yok

yigiz -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 23:18:04)

valla o kadar para vermiyorum ama gönderdim ben de ucundan verdiğin için
post kasmak olsun[:'(]

Russian -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (19 Ağustos 2006; 8:59:41)

Bu Oyuna Yapılacak En Büyük Engel Toplu Premiyum Almama Grevidir !!!!
Bunu 100 kişinin yapmasıyla olmaz tüm türkler el ele verip yaparlarsa adamlar ekmek elden gidiyo die düşünebilir BENCE...[8|]

akglsercan -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (19 Ağustos 2006; 9:21:13)

mukemmel gaza getiriyosun sen adami yaaaa [8D][8D]

OzanKHAN -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (19 Ağustos 2006; 9:27:33)

Adamlar bi afallamıştır aynı msj bi kaç kiişden[8D]

geyik95_ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (19 Ağustos 2006; 23:24:43)

Operation Succeded[:'(]

DeOrİcAdBuL -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 3:27:29)

looo

Dritter -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 4:26:38)

Yolladım Operasyon tamam [8D]

CaZoNoVa -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 8:02:34)

gaza geldim ben yollıyacam

KoBRaTheLast -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 8:15:50)

Şimdi kopyalayıp yollayacam[sm=s20.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif]

_Yusuf -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 10:05:52)

bende yolladım dikkata alırlar inş.

_Yusuf -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 10:18:21)

hadi beyler mesaj yazın konu gündemde kalsın herkes okusun anlasın artık

GOLDFALCON -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 15:06:46)

ya iyide bunu sırf premiumlular gönderebilir premiumsuzlar yeltenmesin bence...

nofearx -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 15:18:15)

Operation Succeded Geç ama Temiz Oldu [:'(]

hassicthere -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 15:27:57)

quote:

Orjinalden alıntı: CABBAR ATARYEMEZ

BİR KARAKTERİM GİDECEK AMA VATANIMIN GENÇLERİ HAKLARINI ELDE EDECEK!!!
BİR OYUN BİLE OLSA!

BANLANIRSAM BANLANIRIM!!!

TEKRAR EDİYORUM

BU MEKTUBU BABAYİĞİTLERİN GÖNDERME HAKKI VARDIR!!!!

o zaman sen nie gönderiosun babayiğit diyene bak [sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s15.gif][:'(]

hassicthere -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 15:32:49)

operation succeeded[:'(][sm=bigdance2.gif][sm=naughty.gif][sm=naughty.gif][sm=naughty.gif][sm=naughty.gif][sm=lamer.gif]

:_exodia_: -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 15:33:21)

gönderenlere 1 kişi daha eklendi[8|]

GameoweR31 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 22:20:35)

yaw ben bunu pre yokken azıcık değiştirip gönderemezmiyim şöyle biraz küfür ediyim falan[;)] yada 3 günlük pre iş görürmü[;)]

To die -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 22:25:16)

yolluorum anasını satiim

fig00 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 22:38:03)

aynen 1. mesajı okudum ve yollaıdm::D

SheytanRogue -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (22 Ağustos 2006; 22:39:45)

a.. böle oyununnn...[:-][:-]

Disaster_TR -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (23 Ağustos 2006; 2:50:14)

ii de ben preminyum almadım ve msj gonderdikden 2 saat sonra oyuna giremdim [:-][:-][:-]

Tenzen -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (23 Ağustos 2006; 19:48:07)

Operation succeeded.

darkman35 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (23 Ağustos 2006; 19:55:35)

arkadasım seni tebrik ederim.

can_fb59 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (23 Ağustos 2006; 19:57:50)

banlanma korkusuyla ezik charımın adamıyla göndereceğim %100

can_fb59 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (23 Ağustos 2006; 20:00:25)

beyler uzman bi hacker a söyleyelim siteyi hacklasın toptan kurtulalım şu oyundan

magenees -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (24 Ağustos 2006; 2:30:46)

helal

HePeR -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (24 Ağustos 2006; 2:40:44)

Operation Succeded !
[sm=s15.gif][sm=s15.gif]

g_g_gizem_g_g -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 11:19:13)

DEAR COSTUMER SUPPORT

I M PLAYING THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM..
I THOUGHT I HAVE FUN WITH THIS GAME BUT I SEE GENERAL MANAGERS AND YOU DONT SOLVE THE PROBLEMS..
I M ASKING WHY YOU DONT SOLVE GAME PROBLEMS?

LISTEN!!!

1. YOUR BEST MARKET IS TURKEY AND YOU ARE EARNING MONEY OVER US...WE GIVE YOU LIFE!!!
2.WHY DONT YOU STOP DUPE,KOXP,MACRO,HACK?
3.IN FIRE DRAKE A LOT OF PEOPLE DIED BECAUSE OF DISCONNECT WHERE ARE THE EXPERIENCES GO?
4. YOU ALWAYS RESET SERVERS AND PEOPLE LOSE TIME WHO PREFER THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM!

DONT TELL ME ABOUT YOUR PROBLEMS.
IF YOU WANT TO MAKE ONLINE GAME AND EARN MONEY OVER THIS GAME AND OVER TURKISH PEOPLE BE HONEST AND SPEND YOUR TIME , MONEY FOR SOLVING GAME PROBLEMS AND BAN PEOPLE!

DONT TELL US POLITIC APOLOGISES IN GAME!!
WORK ARD AND BE HONEST.!
IF YOU LOSE TURKISH MARKET YOU WILL LOSE YOUR FUTURE!

I M A TURKISH KNIGHT ONLINE PLAYER

I SPEND 100$ IN A MOUNT FOR THIS GAME! AND STOPPED PLAYING THIS GAME!!

I KNOW YOU DONT ANSWER ME BUT BELIEVE THAT YOU TAKE LOTS OF THESE MESSAGES IN NEAR FUTURE!!
GOOD WORK!

tek bunu gönderin yeter...bide bi gönüllü benim yerimede atsın!!![sm=bigdance2.gif][sm=band.gif][sm=afro.gif][sm=red_bandana.gif]

g_g_gizem_g_g -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 11:23:29)

yok yok benim balık koleksiyonu yapmama imkan yok!!hemde sadece 1 çeşitlik yapmam!![;)][:D]

g_g_gizem_g_g -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 11:33:50)

heyyyyy yılbaşında bacalarınızı kapayın o resimdeki gibi yapar sonra!!!!![;)][:D][8D][sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif]

g_g_gizem_g_g -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 11:35:49)

gereksiz bölümüne girelimmmmm http://forum.donanimhaber.com/tt.asp?forumid=78

yumurcak302 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 12:27:24)

bende yolladım
Operation Succeded !

AYKIZBUUFFER -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 13:07:12)

yürü be kankim senin bari şeklin var bencede reset olayı kalksın artık en paraile oyuna giremiyoz nası iş bu bide gerçekten koxp işi kalksın yaw bıktık millet ezberledi dtsnin orası koxp yeri olmuş artık gelen geçen koxp kullanıyo yeter biz nerde cücük kasıcaz yanlışım var düzeltin beyler[:'(]

birdy -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 13:19:28)

beğenmeyen istemeyen oynamaz. çok cesursan premiumsuzlar için de yaz bişeyler. milleti gaza getirmekten de vazgeç altı üstü online paralı ve parasız oynanan bir oyun bu nedir yani. hayati bir mesele mi?

:::aytuğ::: -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 13:23:36)

kospu dupeyi konuşan kişilere aaa ne ayıp diyosunuz adamalra ban ban yazıyosunuz sonra da oyuna bedava girecek her tülü hile programını ısrarla arıyosunuz premium almamak için protestolar çekiyosunuz. hatat aklı evvel bir iki açıkgöz bunların sayfalrını hackliyelim diyo. siz ne yapıyosunuz?? aklınız başınızda mı. emek vermiş adamlar siz bu kadar emek verseniz bence oyuna 10 tane adamı zor sokarsınız. obu bunu gaza getirici şeyler yazmayın. hile programlarını teşvik etmeyin.

3R4Y -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 14:29:17)

[:-][:-][:-][:-][:-]

memet_memet -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 16:18:59)

helal olsun sana ben de gönderiorm simmdi banlarlarsa banlasınlar[8|][8|]

Mélih_ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 17:47:46)

Operation succeeded. [:'(][:D]
yiyosa banlasınlar
Bende trko da oynarım [;)]

trediack -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 17:57:31)

arkadaşlar bu topicleri knightonlineworld.com'da İngilizce olarak açtığımız takdirde daha yararımıza olur. [:'(]

ATIL KURT -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (25 Ağustos 2006; 23:19:53)

OPERATION SUCCEDED!!!!

Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.921875