Yaw deget işine manyakmıdır nedir...USKO da oynuyosun nasıl %90 ının türk watandaşı olduğunu savunabilirsin ki ??? Gece hiç oyuna girmedin herhalde??? gece türk party si bulabilmek için gezmediğim yer kalmıyo :S Bla bla bla...Sizde şuna güvenip saçma sapan mailler atmayın adamlara
ben su ana kadr 100 msj attıgım adamdam sadece 5 6 bazende hiç yabancı cıkmıor bu neyi işaret eder
elbet mesaj sayısı arttıkça dikkate alıcaklar ama fazla medet ummayalım politik bi cvp geleceği belli
I M PLAYING THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM..<br /> I THOUGHT I HAVE FUN WITH THIS GAME BUT I SEE GENERAL MANAGERS AND YOU DONT SOLVE THE PROBLEMS..<br /> I M ASKING WHY YOU DONT SOLVE GAME PROBLEMS?<br /> <br /> LISTEN!!!<br /> <br /> 1. YOUR BEST MARKET IS TURKEY AND YOU ARE EARNING MONEY OVER US...WE GIVE YOU LIFE!!!<br /> 2.WHY DONT YOU STOP DUPE,KOXP,MACRO,HACK?<br /> 3.IN FIRE DRAKE A LOT OF PEOPLE DIED BECAUSE OF DISCONNECT WHERE ARE THE EXPERIENCES GO?<br /> 4. YOU ALWAYS RESET SERVERS AND PEOPLE LOSE TIME WHO PREFER THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM!<br /> <br /> DONT TELL ME ABOUT YOUR PROBLEMS.<br /> IF YOU WANT TO MAKE online GAME AND EARN MONEY OVER THIS GAME AND OVER TURKISH PEOPLE BE HONEST AND SPEND YOUR TIME , MONEY FOR SOLVING GAME PROBLEMS AND BAN PEOPLE!<br /> <br /> DONT TELL US POLITIC APOLOGISES IN GAME!!<br /> WORK ARD AND BE HONEST.!<br /> IF YOU LOSE TURKISH MARKET YOU WILL BE HUNGARY AND YOU LOSE YOUR FUTURE!<br /> <br /> I M A TURKISH KNIGHT ONLINE PLAYER<br /> <br /> I SPEND 100$ IN A MOUNT FOR THIS GAME! AND STOPPED PLAYING THIS GAME!!<br /> <br /> I KNOW YOU DONT ANSWER ME BUT BELIEVE THAT YOU TAKE LOTS OF THESE MESSAGES IN NEAR FUTURE!!<br /> GOOD WORK!
Cvp olarak bu geldi.Ne anlama geliyor .Hic Pre almadim adamlara ayda 100 dolar veriyorum diyorum
bir abimin 71lwl charı var ona soyledım oda yolladı gozumun onunde! benım pre olmadıgı için gondermedım amma sızın arkanızdayım kesinlikle bu haklı mucadelenizde yanınızdayım!