BIRGUN GMLER BIKACAAAAAAAAK!!!!!VE NON-PRE Yİ KALDIRACAAAK (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> KO Genel

MaSkE22 -> BIRGUN GMLER BIKACAAAAAAAAK!!!!!VE NON-PRE Yİ KALDIRACAAAK (17 Ağustos 2006; 22:21:35)

cok iyi herkes yapsın

Komnator -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 22:25:36)

bi de pre almayanlar için bi mesaj hazırlasan

MaSkE22 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 22:31:55)

[url]http://forum.donanimhaber.com/m_8757107/mpage_1/key_//tm.htm#8761024[/url]

[size=4][color=red]2 dakika ayırıp bu linke tıklayın.Ne kadar çok olursak etkimizde o kadar çok olur![/color][/size]

herkes bunu imzasına yapıştırsın!!!

BauglirXul -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 22:36:46)

Operation succeeded.

KurtDonaldCobain -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 22:37:58)

yeah ben de warım[:(][:(]

CABBAR ATARYEMEZ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:11:10)

[:'(]

TryAgain -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:18:50)

atın bence korkmaın banlaamazlar çünkü banlasalar protesto nun artıp oyunun para bütcesinin çökceiini biliolar

gkurtaran -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:21:19)

quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

ne kadar gereksiz bir mektup. ne kadar sacma bir ingilizceyle yazılmıs.

" IF YOU LOSE TURKISH MARKET YOU WILL BE HUNGARY AND YOU LOSE YOUR FUTURE!"

evet eğer turk marketini kaybederlerse macaristan olacaklar ve geleceklerini kaybedecekler. peh ben gm olsam bunu okuyup yerlere yatardım gülmekten.

uğraşmayın böyle boş işlerle. caps lock kapatmayı da öğrenmek lazım.

[sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif] [sm=icon_smile_screwy.gif]

CABBAR ATARYEMEZ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:21:45)

teşekkürler [:'(]

@lperen -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:22:32)

bende yolladım gitti[:)]

xBlackburnx -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:25:30)

ya ben bu adamlara nası mesaj atcam pre zorunlumu ??
yani nerden nereye gircez :D

Leonidas_ -> Cevap: BIRGUN GMLER BIKACAAAAAAAAK!!!!!VE NON-PRE Yİ KALDIRACAAAK (17 Ağustos 2006; 23:42:15)

Lütfen herkes My kol dan tickete göndere girip bunları copy-paste etsin gm ler ne kadar inatçı olduğumuzu annasın...

Efsane34 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:42:58)

Ben Bunu Bütün Nam Yapan Forumlra Yayayım DH den İi Olmasın [:)] Çalıntı Yapmayam Buraya Yönlendirecem [8D]

CABBAR ATARYEMEZ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:45:48)

[:'(]

ætilla -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:51:03)

Arkadaşa sonsuz saygım var yanındayım hatta bence bir kaç kişi daha katılırsa epey bi katılımcı olur..Felaket gaza gelio insan..

Operation succeeded

Leonidas_ -> Cevap: BIRGUN GMLER BIKACAAAAAAAAK!!!!!VE NON-PRE Yİ KALDIRACAAAK (17 Ağustos 2006; 23:51:07)

sadece bu kadarmı?
Ya en azından charınız banlanmasın istiyosanız yeni acc. açıp yollayın...

Arthur -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (17 Ağustos 2006; 23:55:30)

Operation succeeded. [&:]

exzoom -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 0:09:40)

İçimden gecenleri yazmıssın eline saglık[:'(]

koray_mat -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 0:15:14)

ADamlar parayı gördükce cıvıyolar
Operation succeeded.

Thefear -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 0:27:35)

operation succeeded.....kahrolsun amerika yılanları:D

xBlackburnx -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 0:32:02)

ya ben tickete basıomda 4 tane seçenek çıkıo napcam

CABBAR ATARYEMEZ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 0:53:32)

Premium üye isen 5 tane çıkacaktır..[:'(]

kArpUz3 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 1:05:14)

hocam bide presizler icin hazırlansa hani pre almayı bile düşünmüyoruz artık gibisinden bişi yazsak da bizde yollasak?

CABBAR ATARYEMEZ -> Cevap: BIRGUN GMLER BIKACAAAAAAAAK!!!!!VE NON-PRE Yİ KALDIRACAAAK (18 Ağustos 2006; 2:06:28)

[:o][:o][:o][:o][:o]

MARE$AL -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 3:52:16)

operation succeded[:(]

MrKiLL -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 4:35:15)

kendi charımla yollamasamda kabulmü[:D]

FuLLTiMeHaCKeR -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 5:39:40)

Arkadaş ban yemiş [sm=s17.gif]

Penti -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 7:39:08)

OPERATION SUCCEEDED !!!![:'(]

Gospodar -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 7:40:55)

[sm=zuha.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=ranting2.gif]

T_u_P_a_C -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 7:46:41)

adres ver hemen yolayaımmm

yunusyesil -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 7:46:42)

helal olsun

KeepOut -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 7:49:17)

süpersinnnn [sm=argue.gif][sm=strwars.gif]

xBlackburnx -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 7:50:26)

cabbar banlanmış bu arada

T_u_P_a_C -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 8:00:36)

adres ne nereye yoluyacam :D

T_u_P_a_C -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 8:06:57)

bende gönderdimm

baddet__ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 8:14:21)

beyler bn ıkı charımlada gonderdım banlarlarsa banlasınlar oyunu dogru duzgun oynayamıyoskı kısacası [:-][:-][:-]plssssssssssssssssssssss

baddet__ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 8:25:32)

beyler herkes gondersın plsssssss

mc_fubang -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 8:33:17)

ya bişi dicem arkadaşlar

bu konunun linkini yollasak daha güzel olmaz mı ?

[:(][:(][:(][:(]

Leonidas_ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 9:24:26)

Cabbar sadece dooruları savunuyodu Onun ßanlanmasınıda Protesto ediyorum[:-][:-][:-][:-]

metemen -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 10:33:26)

gönderemedim ama dediklerin çok doğru

AzteK -> Cevap: HELAL SANA.. (18 Ağustos 2006; 10:46:31)

quote:

Orjinalden alıntı: CABBAR ATARYEMEZ

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE 4 KARAKTERİMDEN (+62 LVL) COSTUMER SUPPORT A GÖNDERDİĞİM MEKTUBU EĞER CESURSANIZ SİZ DE GÖNDERİN...

DEAR COSTUMER SUPPORT

I M PLAYING THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM..
I THOUGHT I HAVE FUN WITH THIS GAME BUT I SEE GENERAL MANAGERS AND YOU DONT SOLVE THE PROBLEMS..
I M ASKING WHY YOU DONT SOLVE GAME PROBLEMS?

LISTEN!!!

1. YOUR BEST MARKET IS TURKEY AND YOU ARE EARNING MONEY OVER US...WE GIVE YOU LIFE!!!
2.WHY DONT YOU STOP DUPE,KOXP,MACRO,HACK?
3.IN FIRE DRAKE A LOT OF PEOPLE DIED BECAUSE OF DISCONNECT WHERE ARE THE EXPERIENCES GO?
4. YOU ALWAYS RESET SERVERS AND PEOPLE LOSE TIME WHO PREFER THIS GAME AND BOUGHT PREMIUM!

DONT TELL ME ABOUT YOUR PROBLEMS.
IF YOU WANT TO MAKE ONLINE GAME AND EARN MONEY OVER THIS GAME AND OVER TURKISH PEOPLE BE HONEST AND SPEND YOUR TIME , MONEY FOR SOLVING GAME PROBLEMS AND BAN PEOPLE!

DONT TELL US POLITIC APOLOGISES IN GAME!!
WORK ARD AND BE HONEST.!
IF YOU LOSE TURKISH MARKET YOU WILL LOSE YOUR FUTURE!

I M A TURKISH KNIGHT ONLINE PLAYER

I SPEND 100$ IN A MOUNT FOR THIS GAME! AND STOPPED PLAYING THIS GAME!!

I KNOW YOU DONT ANSWER ME BUT BELIEVE THAT YOU TAKE LOTS OF THESE MESSAGES IN NEAR FUTURE!!
GOOD WORK!

TÜRKÇESİ

MÜŞTERİ HİZMETLERİ İYİ DİNLE

BEN BU OYUNU OYNUYORUM VE PREMIUM SATIN ALDIM.

BU OYUNDA ÇOK EĞLENECEĞİMİ DÜŞÜNMÜŞTÜMKİ SİZ VE MÜDÜRLERİNİZ OYUNDAKİ HATALARI DÜZELTMİYORSUNUZ?..

DİNLE!!!

1. SİZİN EN İYİ PAZARINIZ TÜRKİYE VE BİZİM ÜZERİMİZDEN PARA KAZANIYORSUNUZ SİZE HAYAT VERİYORUZ.
2. NEDEN DUPE,MACRO,KOXP VE HACK SORUNLARINI DURDURMUYORSUNUZ?
3.FIRE DRAKE DE BİR ÇOK KARAKTER SİZİN SERVER RESETLEMENİZ VE DISCONNECT YÜZÜNDEN ÖLDÜ VE ÇOK EXPERIENCE KAYBETTİ. BU EXPERIENCELER NEREYE GİTTİ?
4. DURMADAN SERVERLARI RESETLİYORSUNUZ VE BU OYUNU PREMIUM SATIN ALARAK OYNAYAN İNSANLAR ZAMAN KAYBEDİYOR.

ŞİMDİ BANA YİNE SİZİN PROBLEMLERİNİZDEN BAHSETME.
EĞER ONLINE OYUN YARATIP BU OYUN ÜZERİNDEN PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ DÜRÜST OLUN VE ZAMANINIZI PROBLEMLERİ ÇÖZMEYE HARCAYIN VE KARAKTERLERİ BANLAMAYI DURDURUN!
EĞER TÜRKİYE PAZARINI KAYBEDERSENİZ GELECEĞİNİZİ KAYBEDERSİNİZ!!!

ŞİMDİ BİZE SİYASET YAPMAYIN VE POLİTİK ÖZÜR DİLEMELERDEN VAZGEÇİN!
BEN KNIGHT ONLINE OYNAYAN BİR TÜRKÜM!
AYDA 100 DOLAR HARCIYORUM BU OYUNA VE OYUNU OYNAMAYI DURDURDUM!

ŞİMDİ SİZ BANA CEVAP VERMEYECEKSİNİZ BİLİYORUM AMA BÖYLE MESAJLARI YAKIN GELECEKTE ÇOK ALACAKSINIZ!

HAYIRLI İŞLER!

Forumlara çok gerekmedikçe yazmıyorum.Bu arkadaşımızı tebrik ediyorum.Yürekli bir davranış.Yüreksizler yazdıkları cevaplarla belli ediyor kendilerini .Tekrar arkadaşımızı kutluyorum.Saygılar sevgiler...

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/95314/E6955EE9B10145D6B50972AD8AA78947.jpg[/image]

AzteK -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 10:51:02)

Birde şunu söylemeyi unuttum.Kusura bakmayın. BU KE sahipleri nedense serverlara para harcayıp yenileyip güncelleyeceklerine yeni serverlar peşinde koşuyorlar.Galiba gözlerini para bürüdü,ama unuttukları birşey var ; olan serverları güncellemeyip milletin laaag kelimesinden bağırmalarına kulak asmazlarsa yavaş yavaş azalacak türk oyuncular .Ama yinede kendi küçük beyinleri bilir tabi.Bizden söylemesi..

AppendiX -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 10:51:21)

[sm=k2yeölüm.gif]

forumtr -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 10:52:58)

kardeş ben sana bişi sorucam sen bu messageyi nereye yolladın
aynısından bi tanede ben atacamda

bu arada mejını okudumm
ve çok beyendim şahsen ben bu oyun yüzünden geler dc ve ress ler yüzünden en aşşa 1 lwl düştüm
düşünün 62 den 61 e düşmek bu oyunu oynuyan daha yüksek lwl lı adamlar var
bi de onları düşünün

Leonidas_ -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 10:54:20)

neden onay isteniyo ya?
Donanım haber Mod.ları biz yanlış bişey yapmıyoruz...
Hakkımız savunmak suçmu?

knight_1084 -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 11:30:25)

süper yamışsın ağızlarının payını vermişsin saol

gınaytçı -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 11:53:40)

Cok Güzel düşünmüssün tebrikler

WhereismyMind? -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 12:20:48)

HEP DESTEK TAM DESTEK[:'(] [sm=bigdance2.gif]

NoLoseNoWin -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 13:32:32)

Paaauahhaa:D Siz Ne Yapilcagini Saniyosunuz:D Siz Gm leriN Sizi Cok mu Salladigini Dusunuyosunuz birde Bu mektup Protesto degiL zaten anlamsiz:D Birde Arkadasımız Yigitleri Bekliyorum diye :D Sizde Gaza Gelmişiniz Boyle SallamasyoN Seyleri Yaparsaniz Sizin Characterlerinize O kadar Ugrastıgınız Seylere zarar GeliR [:-] Arkadasımıza Zaten hakki werilmiş BaN :D Sizede Werilmesin ArkadaslaR Bu oyunu Zevk için Oynuyosunuz Protesto için DeqiL burdan arkadasımada Sesleniyorum Sen Kimsinki bize korkak Diyosun ben senin için 70 lvl adamimi Tehlikeyemi Sokacam kendini HerhaLde miLLet VekiLi Sandin Turkler FiLaN macarisTanin Ne aLaKaSi war OperatioN SucdedeD OLduda bir Seymi oldu okuduklarınımı sanıyosuN orasi Sadece Gereksiz Atilan Banlar içiN ID ni Yazarsin ve ya Koxp Cuları banlattırtmak için Resmini KoyarSin Anladinmi ßeße Sen Boyle Seyleri yaptıkca Biz Zarar Gorurruz Turkiye Ben zaten Proxy Le Giriyorum turklerin Rezillikleri yuzunden Ana avrat kufur ediyosunuz... Sonrada Pretestomuymus ta neymiŞ. Ssacma Seyler yapmayiN Kendinize Gelin:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love this game!!! -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 13:43:07)

Bende premium var ama arkadanizdayim

Operation Succeded !

DeviIish -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 14:22:33)

Operation succeeded

UN!QuE -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 14:38:08)

ben bunu en az 5-6 kere yollladım daha onceden degısık mesajlar attım ama adamlar hıc cevağ bıle yazmadılar bende bıraktım zaten hacklendıgımden berı

The_İllusionist -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 14:50:46)

OPERATİON SUCCEDEDdie banada yazı gönderdi

Majaran -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 15:18:54)

Bu K2networke en buyuk protestoyu premium kullanıcıları verebilir cunku adamların non-pre oyuncuların gönderdiklerini okudukları bile yok.Premium kullanıcıları uyeliklerinin bitmesine 2 gun falan varken hileli,bug dolu ve lagli bir oyuna tek kurus wermem diye mail atarlar ve diger aya uyelik almazlarsa emin olun 1 ay içerisinde koxpmus dupemus her turlu pislik tamamen biter.Bu adamlara en buyuk yaptırım yolu onlara para vermemek...

burakkar -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 15:21:11)

operation succaded [;)]

berkayberk -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 15:22:15)

bende gonderdim ve bence bu dc sorununu kaldırcaklar bide keşe preimu da kaldırsalar
dc sorununu mecburen kaldırcaklar çunku bu oyunun %90 ı turk

EredLithui -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 15:27:16)

quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

Operation Succeded !

You Are Victorius

sanırım victorius böyleydi [8D]

xengerekx -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 15:35:10)

bende göndermeye çalışacam ama nasıl yapıldını bilmiyorum[X(][X(][X(][X(]

Majaran -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 15:39:04)

Bu arada cabbar neden banlenmiş.Herhalde k2network susturun su adamı diye uyarı gonderdi foruma[sm=s15.gif]

mavii_yosun -> Cevap: KO VE GM LERİ PROTESTO EDELİM!!!! (18 Ağustos 2006; 16:06:57)

Yaw deget işine manyakmıdır nedir...USKO da oynuyosun nasıl %90 ının türk watandaşı olduğunu savunabilirsin ki ??? Gece hiç oyuna girmedin herhalde??? gece türk party si bulabilmek için gezmediğim yer kalmıyo :S Bla bla bla...Sizde şuna güvenip saçma sapan mailler atmayın adamlara

Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.765625