Şimdi Ara

İncir Reçeli 2 (2014) -YENI fragman geldi - (DVD VE VCD'DE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  İncir Reçeli 2 (2014)  -YENI fragman geldi - (DVD VE VCD'DE)

Konusu:

İlk film İncir Reçeli’nde sevdiği kadını kaybeden Metin (Halil Sezai Paracıkoğlu) İncir Reçeli 2’de derin bir yalnızlığın içindedir. Bir barda şarkılar söyleyerek ve yitirdiklerinin yasını tutarak yaşamını sürdürürken beklemediği bir anda karşısına Gizem çıkar. Gizem Metin’e biri olmak gerektiğini anlatır, en azından biri için. Hem yalnızlıkları hem acıları benzeyen bu iki insan birbirine şifa
    olabilecek midir? Halil Sezai Paracıkoğlu’nun şarkılarıyla da zenginleşen İncir Reçeli 2 hem modern bir aşk hikayesi, hem de hayata yeniden tutunmanın öyküsü...

1. Fragman:

Edit:

Yeni teaser gelmiş, buyrun :

Yeni:

"-Geçiyor mu içince?
    -Geçmiyor, acıyı alıyor. bi nevi anestezi."

Yeni fragman:

Orjinal şarkı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 26 Aralık 2014; 9:09:49 >

• yapmasalar daha iyiydi de...

neyse, yine kulaklarımızı tıkayacağız bu filmin muhabbetini duydukça.

kader..
  • İlk filmin tadını vermez sanırsam.
  • İlki kadar zevk vermeyeceğini düşünüyorum ama bekleyip görmek gerekli.
  • Tamamen maddi çıkarlar için çekileceğini düşünüyorum, ama tutacak mı ? tutacak tabii.Millet böyle aşklı meşkli filmlere bayılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 8 Şubat 2014; 16:01:23 >
  • 2 değil 3 yumurta atıyorum. Proteini de atom fiziği de yerin dibine batsın.
  • İlk filmi izlemedim 2.ye izlemiycem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekleyelim görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilmeseydi iyiydi...
  • Milletin kararına izlemesine sinama kültürüne saygı göstermeyi ne zaman öğreneceğiz bilemiyorum.
  • Düzenlenen içerik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 20 Mayıs 2015; 16:09:05 >
  • Ne yalan söyleyim ilkini ben de izlemedim. 2.ncisini de izlemem herhalde.
  • Şarkıcı Halil Sezai'nin başrolünde yer aldığı İncir Reçeli'nin devam filmi "İncir Reçeli 2"den yeni bir teaser yayınlandı.

Teaser'da, filmde de yer alan, Halil Sezai'nin yorumuyla 'Beyaz Giyme Toz Olur' adlı şarkıyı dinliyoruz.

Başrollerinde Halil Sezai ve Melike Güner'in yer aldığı yer aldığı İncir Reçeli filmi 2011 yılında vizyona girdiğinde büyük beğeni toplamıştı.

Film, toplamda 251 bin 277 kişilik bir seyirci rakamına ulaşmıştı.

Halil Sezai'nin şarkıcılık yönüyle tanınmadığı dönemde çektiği bu filmde söylediği şarkılar oldukça sevilmişti.

İncir Reçeli 2, Ekim ayında vizyona girecek.

Şaka maka ben ilkini beğenmiştim. Sıkıldığım kısımlar vardı ama sonu etkileyiciydi diyebilirim. Ama ilki kadar iyi olmaz gibi, konuların devamı olacağı için bilemeyeceğim...

Bekleyip görelim.

• filmin ilkinden daha çok tutulacağı kesin
  • Su kiza biri böğürtlen reçeli versin hep incir reçeli olmuyor. Baymistir artik reçel de iğrenç oluyor neyse babaya selamlar

• Sanmıyorum 1. gibi olacağını boş bir film olacak bence.
  • ilki gibi olmasa bile yine baya izlenir bence
  • Aslında güzel bir şekilde yalnızlık falan ele alınırsa güzel birşeyler çıkabilir gibime geliyor

• yine efsane olacak..

• Bu film tutar. Şimdiden diyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.