Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki mumkun. ben bugun denedim tarih olayını bugune kadar demosunu kullandım demosu 30 gunluk daha dolmamıstı bugun bi cocukla konustum abi hallederiz 50 dolar dedi. saol ben hallederim dedim ole diyince. turk milleti tuttugunu hesabı olmus.
    mail ver gonderirim sorun yok. Paylaşmadan kimse ilerleyemez herseyde satılmazki yaa
    birde benim sorunumla ilgili bi bilgin varmı
    explorer da internet subelerinin icine giremiyo alet hata falan veriyo
    java gibi bişiler eksik illaki ama yetmiyo bilgim. baska bi browser mı yoksa explorera bi yamamı ne gerekiyo acaba
    Let's go to wars to make peace
    Let's be cold to creat heat
  • cihazı mı türkçeye çevirdin?

quote:

Orjinalden alıntı: devilmudy

Arkadaslar turkceye cevirdim full screen keybord yukledim bide masa ustu kontrol programı yukledim. inanılmaz memnunum zevkle kullanıyorum o2 atom exec
    harika
    herkez kullansın abi cevirsin
    ne alet var sende
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba... Ben birkaç haftadır pda araştırması yapıyorum da, iki ürün arasında kararsız kaldım Belli ki siz benden daha iyi anlıyorsunuz. Atom mu yoksa Hp ipaq hw6915 i mi tercih etmeliyim sizce. Burda herkes atomcu galiba ama... :) Bana ikisini kıyaslarsanız çok sevinirim kararsız kaldım.
    atom satıcısı falan deiliim bu arada
    ve sonuna kadar atom exec diyorum
  • Asla güvenmemelisin ben oranın madurlarındanım actırana kadar neler cektim Bide benim yurt dışında yaşayan ve sık sık gelen akrabam olmasına ramen
  • Blutooth ile resim atmanın yolu nedir arkadaşlar??????? birde bunun için bişey yüklemem gerekiyorsa onuda verirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar Hepinize merhaba
    En sonunda Haziran Ayında Doğubanktan Faturasız aldığım O2 Atomum açlıdı. Yaşadığım süreci anlatmak istedim

Temmuz sonundan itibaren telefonum yaklaşık 4 aydır kapalıydı
    15 gün önce Akrabam Amerikaya giderken Telefonu yanında götürdü 1 Hafta sonra girişte Gümrükte 176 milyon ödeyerek kaydını yaptırdı. ve evrakları bu hafta salı günü Dünya Ticaret merkezine elden teslim etti ve bugünde telefonum açıldı. Yani dünya ticaret merkezine evrakları veridğinizden itibaren 3 gün içierisinde telefonum açıldı.

İnşallah Telefonu kapalı diğer arkadaşlarında en kısa zamanda açılır ve bu dertten kurtulurlar

Kolay gelsin
  • Arkadaşlar bilen yokmu yaaaaaaaa bluetooth ile resim yollama yokmu atom da yaaaaaa
  • BT ile dosya gönderme işlemi:

Start>Setting>conneciton dan BlueTootha tikliyon

acilan pencereden once Mode kısmında bluetooth kapali ise acalim.
    sonra Devices sekmesinden New PartnerShip diyon ve alet aramaya başliyo..
    resmi(yada herhangi bir dosyayi) gonderecegin cihaz listede gorununce secip connect diyon orda bir password soruyor oraya herhangi bir sey yaziyorsun(mesela hatirlamak kolay olsun diye 0000) ve connect dediginde diger cihazda su alet(yani o2 Atom exec imiz) sana baglanmak istiyor diye bir mesaj geliyor o mesaja onay verince sifre ister.. o2 nin baglanmak istedigi cihaza senin o2 de vermiş oldugun sifreyi veriyorsun ve aralarinda guvenli bir baglanti oluyor. boylece 2 cihaz biribirine baglanmış oluyor..

şimdi gidiyon file explore dan gonderecegin dosyanın ustune basip bekliyon(yani pc de sağ click) ve bir menu aciliyo
    o menuden Beam File.. seciyon sonra karsina bir pencere yukarda senin gondermek istedigin dosyanın ta kendisi altada bir liste hangi teknoloji ile gondermek istersiniz diye soruyor infrared mi bluetooth mu diye ordan bluetoothe tap ediyon başliyo yollamaya..

kolay gelsin.

• Teşekkür ederim dostum Salak NOKIA da bile (N73 de gördüğüm) file explorerda direk Bluetooth ile yolla var bunda uzunmuş göndermek Varsa başka bir file explorer yüklesek acaba onda olurmu (direk sol tuş yaptığımızda cıkarmı) acaba Ama cevap verdiğin için teş ederim yeniden
  • Arkadaşlar merhaba
    O2 atomda adres defterinde oluşturduğum kategorileri nereden silebiliyorum yardımcı olurmusunuz
    HP Pavilion DV6-1386ET (VY655EA)
    LG Optimus G Pro E986
  • quote:

Teşekkür ederim dostum Salak NOKIA da bile (N73 de gördüğüm) file explorerda direk Bluetooth ile yolla var bunda uzunmuş göndermek Varsa başka bir file explorer yüklesek acaba onda olurmu (direk sol tuş yaptığımızda cıkarmı) acaba Ama cevap verdiğin için teş ederim yeniden

aslinda O2 nin icindeki explorer ile de beam file.. secerek dosya gondermeyi yapabilirsin.. İnfrared ile gondermede bir sorun yok ama Bluetooth ile gondermede cihazi bul ekrani gelcek ve ilk yaptıgın işlemleri yine yapacaksin.
    bu biraz guvenlik ile ilgili birsey..bunu yapmak gerekli obur turlu bluetooth ile viruslu dosya gondermek mumkun mesela MMS atan virusler senin onayini bile almadan kuruluyorlar..
    bu nedenle guvenlik için iyi birsey..
    Nokia da yapiliyor.. fakat encokda nokia lara virus giriyor... nedendir????

ben cok memnunum O2 mden..

• Sağ ol arkadaşım ilgin icin bende cok memnunum atom dan ama kişileştirmek icin uğraşıyorum biraz.Onun icinde programlara & kurabilmeye ihtiyacım oluyor.Bunun dışında kıyaslama bile yapmam Birde arıyanın tam boy resmini cıkarsam iyi olacak
  • baska bir explorer olarak ben RESCO Explorer 2005 i kullaniyorum $24.95 bişey ilgilenenler için
    resco

Orjinalden alıntı: akrep69

Sağ ol arkadaşım ilgin icin bende cok memnunum atom dan ama kişileştirmek icin uğraşıyorum biraz.Onun icinde programlara & kurabilmeye ihtiyacım oluyor.Bunun dışında kıyaslama bile yapmam Birde arıyanın tam boy resmini cıkarsam iyi olacak

Photocontacts die bi program var onu kurarsan tam boy foto görürsün ekranda.
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.