Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
892.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16011602160316041605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: negres_1903

Sosa ne Allah aşkına ya bu takımın sağ bek ihtiyacı var. Sol açık ihtiyacı var. Gittiler Oğuzhan'ın bölgesine adam aldılar.

sosanin asil mevkisi kanat ve sag ayak sol acik oynayabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı olacak ama
    EmreB. ve BurakY. olduğu ligde şampiyon olursak büyük iş yapmış oluruz. Diğer karakterleri saymıyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Pandev'i istiyorum dedim diye niye kızdınız ki şimdi bana Geçmiş sayfalarda var birkaç mesajım Pandev ile ilgili istediğime dair.gs aldı diye çöp muamelesi yapmak yanlış.Ayrıca santrafor da değil bu adam, Almeida lafı falan geçmiş arada ..

Abi çok karaktersiz bir transfer politikası var bence Galatasaray'ın. Özellikle Türk transferlerde. Biri azcık parlamasın abuk subuk paralara alıp hemen bitiriyorlar. Sonra oynatmayıp çocukların gelişimine engel oluyorlar. Mesela Veysel de orada Tarık'ı da aldılar. Manasız. İkisinden biri bitti artık.

Ya Galatasaray'ı izliyorum da düzen yok takımda. Şuursuzca hücum ediyorlar. Böyle olunca yaptıkları transferler fazla manalı gelmiyor bana. Kur bakalım bir kadro Galatasaray'a ne çıkacak meydana. Kimi koyacağını şaşırıyorsun. Sistem yok adamlarda. O yüzden bence şu an kim gelirse gelsin oyunu çok değiştirmeyecek bence Cimbom da.

Bu fikrine katılıyorum zaten kesinlikle haklısın.Ben sadece Pandev için konuştum.Tarık parasına 2 tane Linnes alıyorsun.Bizim fiyatını sorduğumuz Jimmy'ye 5milyon€ diyen adam Oly'ye 2m€ fiyata satıyor yurt içi düşün piyasayı.

Dediğim gibi Pandev'i gömme durumu olmuş ona tepki verdim.Bu oyuncuyu bizde alabilirdik 1 ay önce, o zaman yine aynı şeyler yazılacak mıydı ? Bunun cevabını versek yeterli.Ben burada yıldız star muamelesi yapmıyorum yalnız Pandev'e, yıllardır çizgisini korumuş ve ortalama üstü oynamış bir oyuncu sonuçta.

Ben zaten Pandev için bir şey demedim. Pandev için haklısın fakat Galatasaray bu transferi yaptı da nereye yaptı? Dzemaili hadi Selçuk'un yerine Pandev kimin yerine? Taktikleri ne? Ne oynuyorlardı bundan sonra ne oynayacaklar? Bence Galatasaray sistem transfer etmesi lazım oyuncu değil bence sistemleri yok.

Neyse bizi de fazla ilgilendirmez. Sadece çöp değil de manasız gördüm ben.

Sociedad 4 yaptı. Vay be

• quanch Q kullanıcısına yanıt
    4 olmuş
  • sosa sadece oyun olarak katkisiyla degil; karakteriyle de faydali olucaktir. saha icinde takima ruh katicaktir. bizim oguzhani, gokhani falan fevri bi hareket yaptiklarinda affetmez basar fircayi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

O değilde Olimpiyat ta 17 de 17 yapmak lazım yoksa unutun şampiyonluğu. Fener ne yapıp edip 3 puanı alıyor evinde. Biz 2-3 hafta da bir puan kaybedersek yine yürür gider renkliler.

12 galibiyeti görürsek öpüp de başımıza koyalım olimpiyatta.

12 galibiyet alacaksak sampiyonlugu hic dusunmeyelim

• molde nin maci noldu keske linnes gelse yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım sezon genelinde 4-4-2 oynayacak gibi Sosa solda oynar
    Tek forvet oynadığımız maçlarda oguzhan ve atiba ile cok iyi oynar orta sahada

• Umarım Sağbek alırız
  • Beyler biri harcanan parayı derleyebilir mi? Gelen giden ne kadar harcadık?

• ROK: Bu sene Beşiktaş şampiyon olabilir. Bu sene çok kuvvetliler, iyiler.
  • Şampiyonlar ligi finali JOSE SOSA da bildiğiniz gibi oynadı. İzlemek isterseniz buyrun

Real Madrid 4-1 Atletico de Madrid [HD] Partido C…:http://youtu.be/Nw_NUPxrZGk

• Gokhan töre sol kanatta daha iyi olmaz mı acaba? Sosa sağda Gokhan solda bi 4-4-2 oynar miyiz diye düşünmüyor değilim.

• Geçen yılı bi hatırladım da töre yokken bile sıkıntı yasiyoduk. Şimdi töre olmazsa mustafa var o yoksa kerim var o yoksa ki bence çok iyi bir transfer sosa var. Geçen yildan cok daha iyi transferler yaptık iyi kadro kurduk ama sadece sag bek kaldi
    . Oda yarın gelir inşallah.

• Bilic bence atletico madrid e benzetmeye calisiyo bizi

• Linnes'ten haber yokmu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

ROK: Bu sene Beşiktaş şampiyon olabilir. Bu sene çok kuvvetliler, iyiler.

Koymayın şu şarlatanın yorumlarını lütfen. Tamamen gereksiz bir insan umarım defolur yada başka bir şekilde yayından medyadan kesip atarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Severuslion

Beyler biri harcanan parayı derleyebilir mi? Gelen giden ne kadar harcadık?

Motta 1.1 euro
    Töre 4.5 euro
    Ba 6.5 euro
    Sosa 4 milyon galiba
    Cenk'i bonservissiz aldık.
    16.1 milyon euro harcamışız.Son bir transfer olursa bu para 18-19m civarlarına çıkar.
    Karabük'den 750.000 euro bi para aldık.
    550.000 euro Holosko'dan kiralama bedeli alacağız,yıllık 1.1 euro alıyor bunu ödemeye devam edeceğiz.Ayrılan Almedia,Fernandes,Jones var yıllık ücretlerinden kurtulduk.Üstüne takımdaki çöplerden kurtulursak maaş bütçemiz gayet iyi gözüküyor.
    Başkanın Mayıs ve Haziran aylarındaki demeçlerini hatırladıkça,cidden iyi para harcamış.

• Eğer yarın sağ bek alamıyorsak en kötü bir defansif orta saha alalım. En azından orayı yedekleyelim. Şu Mbia falan gelse ne kadar güzel olur. Hem Atiba sağ bekte oynar.
  • sosa bence olcayı keser oguzhanı kesemez tillahı gelse yazık olur zaten olcayda formsuz bu sene pektemek ve ismail inanılmaz diriler cok mutluyum resmen iki yeni transfer . yarın da linnes gelir umarım
  • 
Sayfa: önceki 16011602160316041605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.