Şimdi Ara

DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.041
Cevap
31
Favori
108.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brightlord

    hocam oyunun temellerini anladım.Bandit archer oynamaya çalıştım lakin çok ama çok zor aim alması felaket derece berbat.Oku çektiğimi ancak stamina barım durunca anlayabiliyorum bir de sesten tabiki de zaten ben oku çekene kadar adamlar tepemde bir de o kadar kötü damage vuruyor ki.Bandit im şuan zaten 10.000 e yakın soul kaybettim arka arkaya ölünce gidiyormuş geri alamıyormuşsun.Archer i ikinci planda tutucam bana bandit için dex ağırlıklı sword ya da başka bir weapon önerisi yapar mısınız ? yoksa başka bir karakter mi açayım.

    Hocam size 2 silah önereyim hemen :
    Str için --> Mace
    Dex için --> Rapier

    İkisi de Majula'daki demirciden alınıyor fiyatları da ucuz. Bunları geliştirip oyunu çok çok rahat bitirebilirsiniz bu silahlardan biriyle. Hasar konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Aslında üstteki arkadaşın dediği Heide Knight's Sword da güzel. Ama Scholar of the First Sin Dx11 versiyonunda Forest of the Fallen Giants'ta düşmüyor artık. Bayağı bir uğraşmak lazım o silahı düşürebilmek için şimdi.

    10000 Soul kaybı büyük bi kayıp değil ama yeni karakter açmak her zaman iyidir. Oynaya oynaya öğreniliyor sonuçta. Her yeni karakterde bir adım öne gidersiniz.




  • Oynayacağım da çıldırırım diye oynamıyorum :D
  • Benighted. kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.Swordsman ya da warrior açıcam.Belki mage denerim ama mage oynamayı sevmiyorum skyrimde oynuyorum çok sıkıcı ya.Stealth + arrow favorim her oyunda.
  • brightlord kullanıcısına yanıt
    stealth sökmez darksoulsta.

    Firelong swordu oyunun başlarında alabilirsin.
    youtubedan bakarsan yerini bulabilirsin.
    majulada da ana mekanda kenardan düşünce aşağıda bir yerde topuz (gürz ve dürbün vardı. )
  • yerini biliyorum hocam.Ateş püskürten wyrm'in orda.
  • Arkadaşlar oyunu ng+ da bitirdim. Şimdi 3. kez başlamış olacağım şimdi sorum şu 3. kez başladığımda bossların hpleri daha artacakmı örnek ng de bir boss 6k hp varken ng+ da 12k oluyordu ng++ da ise atıyorum 18k mı olacak yani zorluk böylemi gidiyor oyunda. Böyle ise hiç uğraşmak istemiyorum çünkü aynı artmıyorsada pek bi oynamanın mantıgı yok gibi bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perseus4EveR

    Arkadaşlar oyunu ng+ da bitirdim. Şimdi 3. kez başlamış olacağım şimdi sorum şu 3. kez başladığımda bossların hpleri daha artacakmı örnek ng de bir boss 6k hp varken ng+ da 12k oluyordu ng++ da ise atıyorum 18k mı olacak yani zorluk böylemi gidiyor oyunda. Böyle ise hiç uğraşmak istemiyorum çünkü aynı artmıyorsada pek bi oynamanın mantıgı yok gibi bilemedim.

    Artıyor ama ilk seferki gibi 2 katına çıkmıyor.
    Last Giant'ı örnek verelim :
    Ng -> 2.5K~ --> 10K Soul
    Ng+ -> 5.3K~ --> 20K Soul
    Ng+7 -> 10K~ -->40K Soul

    Yani ilk seferki gibi bir fark hiç olmuyor. Yalnız Ng++'da bir fark daha var. Drangleic Castle'daki merchant :
    -Crescent Sickle
    -Curved Twinblade
    -Spirit Tree Shield
    -Bountiful Sunlight
    -Wrath of the Gods
    -Great Chaos Fireball

    satmaya başlıyor. Hepsi Covenant ödülü bu itemlerin. Özellikle WotG - Great Chaos Fireball kullanacaksan Drangleic Castle'a kadar gitmeni tavsiye ederim. Covenant leveli kasarak ulaşman çok çok uzun zaman alır bunlar için.




  • Benighted. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar selam, forumda yeniyim. Muhakkakki daha önce yazılmıştır sayfalarda iki üç saattir arıyorum ama bulamadım birkaç sorum var.
    1) 117 levelim karakterimi büyücüye çevirmek istiyorum ama nasıl bir dağılım yapmalıyım
    2) daha büyüleri bile yerleştirmeyi bilmiyorum nasıl oluyor çözemedim, ingilizce sıfır.
    3) büyü alınca bunları bir defamı kullanabiliyoruz yoksa bunlar kendini yeniliyormu. Yani ok gibi her seferinde bitince yenidenmi almam gerekli?

    Yardımlarınıza teşekür ederim.. Bu arada 110 saat oynamışım oyunu dahada bitmiyor oyun. Daha kaleye yeni geldim. İnşallah ds3 e kadar bitiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyhnogz

    Arkadaşlar selam, forumda yeniyim. Muhakkakki daha önce yazılmıştır sayfalarda iki üç saattir arıyorum ama bulamadım birkaç sorum var.
    1) 117 levelim karakterimi büyücüye çevirmek istiyorum ama nasıl bir dağılım yapmalıyım
    2) daha büyüleri bile yerleştirmeyi bilmiyorum nasıl oluyor çözemedim, ingilizce sıfır.
    3) büyü alınca bunları bir defamı kullanabiliyoruz yoksa bunlar kendini yeniliyormu. Yani ok gibi her seferinde bitince yenidenmi almam gerekli?

    Yardımlarınıza teşekür ederim.. Bu arada 110 saat oynamışım oyunu dahada bitmiyor oyun. Daha kaleye yeni geldim. İnşallah ds3 e kadar bitiririm

    Dostum soul vessel diye bir item var onu oyunun ilk başlarında kulübedeki yaşlı teyzelerden birine veriyorsun statlarının resetliyor. ondan sonra INT yada FAITH'e verip büyücü build'i yapabilirsin. Attunement diyede bir stat var, ona verince büyü slotların açılıyor. Bonfire'larda attunement slotlarını büyülerle doldurabiliyorsun, fakat unutma genelde büyülerin stat cap'ı oluyor. Yani atıyorum lightning spear'ı slota koyabilmen için minimum faith'in 22 olmalı gibi. Yanlız bir istisna var pyro büyüleri stat istemiyor direk attunement slotuna koyabiliyorsun ama fazla damage verebilmek için int ve faith'e vermen gerekiyor illaki.

    Edit: büyüler kullandıkça bitiyor bonfire'da otomatik yenileniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 21 Ocak 2016; 10:28:55 >




  • Hocam çok teşekür ederim cevaplar yetti. Takılınca kapınızı çalmak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada çok önemsenmeyen bir stat hakkında bir şeyler karalayayım belki okuyanlara yardımcı olur.

    PvP için Agility'nizi 100 yapmanızı tavsiye ederim. Agility'i Adaptability ile arttırabilirsiniz, az da olsa Attunement ile de artıyor. Niye 100 ? Çünkü " iFrame " dediğimiz olaydan dolayı. iFrame ( invincibility frame ) takla atarken veya geri adım atarken dokunulmaz olduğunuz kare sayısıdır. 100 Agility'niz olursa takla için 12, geri adım için 7 iFrame'iniz olur. Bu ne demek ? Takla atarken 0.4 saniye, geri adım atarken 0.23 saniye dokunulmaz olacaksınız. Bu sayılar çok küçük gelebilir ama aslında çok önemliler. son karakterimde özellikle ilgimi çekti. Class olarak Bandit seçtim, ki Bandit galiba Attunement ve Adaptability olarak en düşük başlayan class oluyor. Bu iki stata hiç dokunmadım ( takla - 0.16 saniye, geri adım - 0.1 saniye oluyor ilk haliyle ) ve Heide's Tower of Flame'deki Old Knightlarda sıkıntı çektim. Özellikle ultra greatsword kullananı sıkıntı yarattı. 3'lü atağının son hamlesini bir türlü takla atarak geçemedim. Adaptability'i biraz arttırınca çok rahat bir şekilde dodgelamaya başladım. Ayrıca statlarımı yeniden dağıtarak küçük bir deney yaptım PvP'de kesinlikle fark var. Düşük Agility ile dodgeladığımı sandığım hamlelerde genelde hasar aldım. PvP dediğimiz şeyin %75'inin dodge olduğunu varsayarsak kesinlikle atlanmaması gereken bir stat bu.




  • Sağdan soldan topladığım bilgilerle ve izlediğim speedrunlarla kendime bir " No Death No Bonfire Run " yolu çizdim. Hedef Illusory Ring of the Exalted ve Illusory Ring of a Conqueror'u aynı anda ve olabildiğince çabuk elde etmek gibi anormal zor bir şey, ama olsun deneyecez. En fazla 3 saat hedefi koydum kendime bakalım becerebilecek miyim. :P
    Böyle bir şeye kalkışmayı düşünen arkadaşlar varsa fikir edinmeleri açısından özet geçeyim :

    Öncelikle her bekleme anında ( asansörler, açılan kapıları beklerken filan ) boss soullarını kullanın. Hiç ölmeyeceğimiz için soullar kaybolur diye bir derdimiz yok. Ayrıyetten " şurada soulu kullanın " diye yazmıyorum, elde ettiğiniz bütün soulları direkt kullandığınızı varsayıyorum. Bir de 1-2 spesifik nokta dışında Repair Powder kullanımını söylemiyorum, Drangleic Castle'a gittikten sonra girişteki merchant sınırsız satıyor. Zorda kalırsanız 1-2 tane alabilirsiniz. Bu rotanın olayı minimum oranda dövüş içermesi. Yani zorunda kalmadığımız sürece asla kimseye vurmuyoruz. Böylece hem hızlı oluyoruz, hem de silahlarımız kırılmıyor kolay kolay. Herkesi öldürerek gitseydik Repair Powder dayanmazdı.

    1) Class Explorer - Gift healing wares veya homeward bone. ( Eğer homeward seçersen 10 saniye zamandan tasarruf edersin başka bir artısı yok, speedrun için )
    2) Majula'daki divine blessing'i al ( şart değil ), Maughlin'i Witching Urn'lerle öldür. Tseldora Set'i giy.
    3) Majula Bonfire'ını yak. Emerald Herald'la konuş Estus al. 5x Homeward Bone'u al. ( Uçurum kenarındaki covenant taşı yanında )
    4) Kimseye bulaşmadan Dragonrider'a koş, kenardan düşürerek öldür. Licia'yla konuş, diyalogları bitir. Bone kullan Majulaya dön.
    5) Hiçbir şeye bulaşmadan Melentia'ya koş. 3x Brightbug - Demirci anahtarı - 4 Firebomb - Club al.
    6) Duvarı Firebomb'la içerden patlat. Kimseye bulaşma Last Giant'a koş. Club'ı tak, Ooze kullan. Giant'ı öldür. Melentia'ya çık diyaloglarını bitir. Verdiği yüzüğü tak. Patlattığın duvardan Pursuer'a doğru koş, gitmeden Soldier Key'le açtığın kapının üstünde Homeward Bone + Lifegem'i al. Pursuer'i ballistayla kes. Yüzüğünü tak.
    7) Lost Bastille'a uç. Bonfire'ın olduğu yerden çık hemen soldaki cesetten Large Titanite Shard'ı al. Aşağı atla sandığı aç. Pursuer'e hiç bulaşmadan kapıdan çık, yuvarlan barutlu fıçıları kır ve merdivenlerden tırman hemen. Ruin Sentinels'e giden kapıdaki adama Branch kullan. Kapıdan gir merdivenlerden in koşa koşa. Sentinellere çıkan merdivenlerde Brightbug kullan, kapı önünde Ooze kullan. Sentinelleri öldür.
    8) Lost Sinner'a giden asansöre kadar git. Asansörden in dümdüz koş. Soldaki merdivenlerden çık biraz koş ve direkt kapıyı açan kolun önüne atla. Kolu çek dışarı koş hemen. Doğru yaparsan kimseye bulaşmadan Lost Sinner'a koşabilirsin. Fog gate önünde Brightbug + Ooze kullan. Lost Sinner'ı kes, Primal Bonfire'la Majula'ya dön.
    9) Lenigrast'ın kapısını aç, Homeward Bone kullan. Lenigrast'a git 2x Rapier - 9x Titanite Shard - 1x Repair Powder - 41x Wood Arrow al.
    10) Rapierleri +4 ve +2'ye bas. Sandıktaki Short Bow'u al.
    11) Melentia'dan 3x Brightbug 31x Lifegem al.
    12) Vgr 12 - End 30 - Dex 23 yap.
    13) Kediden Silvercat Ring al. 10x Homeward Bone ve 10x Alluring Skull al.
    14) Yüzüğü tak Rapier'ı tak ve Majula'daki çukurdan atlayarak Rotten'a kadar git... Bu adım böyle maalesef. Yolda Rotten'a gidene kadar alman gereken tek şey Fragnant Branch of Yore. O da Corrosive Urnlerden aşağı atlayınca hemen yanındaki cesette. Black Gulch'a girince zehir atan heykellere gelmeden Brightbug kullan. Boss'a kadar koş, kapının önünde Ooze kullan. Rotten'ı kes. Primal Bonfire'la Majula'ya dön.
    15) Melentia'dan 3x Brightbug al, 24K soul kalana kadar lifegem al.
    16) Benhart'ın yanındaki cesettekileri al. Kolu çek kapıyı aç ve direkt geriye doğru 1-2 tane Alluring Skull at. Hiçbir şeye bulaşmadan Ruined Fork Road bonfire'a koş ve YAK AMA SAKIN OTURMA. El alışkanlığıyla yakıp oturursan no bonfire kısmı direkt gider, yüzüklerden birini alamazsın.
    17) Vengarl'a git, alabildiğin kadar Gold Pine Resin al. Bu noktada 16 filan alabiliyor olman lazım.
    18) Chloranty Ring +1'i al.
    19) Shaded Woods bonfire'ından dümdüz ileri koş. Şimdi 2 ihtimal var burada :
    a) Eğer Mytha'yı yerde zehir olmadan kesmek istiyorsan bonfire'dan dümdüz koştuktan sonra açık alana çıkınca sola doğru bir U dönüşü yap, az ötede duvar olacak onun dibindeki cesetten Flame Butterfly + Torch al. Najka'ya koş.
    b) Mytha'yı yerde zehir varken kesebilirim diyorsan direkt Najka'ya koş.
    Najka'nın kapısının önünde Gold Pine Resin'i kullan. Najka'yı kes.
    20) Burası önemli ! Doors of Pharros'tan direkt Brightsone Cove Tseldora'ya koşacaksın ama yolun ortasında durup balta fırlatan Grym'den hemen sonra Crystal Lizard ( titanite düşüren böceğe benzeyen yaratık ) olacak. Bu arkadaşı Rapier ile kesmek zor olacağından Club'ı tak, running attack + weak attack ile kes. Bu iki ataktan sonra ölmesi lazım.
    21) Prowling Magus and Congregation'a giden yoldan koş, Tseldora bonfire'ının olduğu tarafa hiç bulaşma. Kimseyi takmadan tepeden kaya yuvarladıkları yeri geç, hemen sağda Large Titanite Shard var onu al.
    22) Kapının önündeki adamlara doğru yürü 3-4 adım ve kapının biraz sağına doğru Alluring Skull at, koş ve kapıyı aç.
    23) Direkt boss kapısına koş, kapı önünde Rapier'a geçiş yap ve Gold Pine Resin kullan. Bossu kes.
    24) Şimdi bütün hasar görmüş ekipmanlarını slotlara yerleştir ve Repair Powder kullanarak silahlarını tamir et. Burası yine çok önemli ! Boss'un olduğu yerden çıktıktan sonra Club'ı tak ve Gold Pine Resin kullan. Hemen soldan aşağı atla, sağındaki Crystal Lizard'ı önceki gibi running attack + weak attack ile kes. Kapıdan içeri gir, soldaki kapıdan geç, karşındaki kapıdan dışarı çık hemen sağ tarafında Crystal Lizard olacak onu kes. Rapier'e geçiş yap. Solunda örümcek - insan kırması yaratığa 1-2 kez vurup aşağı at, yanındaki cesetten Titanite Chunk al.
    25) Aşağı atla köşedeki kapıdan içeri gir yerden Titanite Chunk al. Freja'ya giden yoldaki tahta köprünün sağ tarafındaki cesetten 1x Titanite Shard 3x Titanite Chunk 1x Titanite Slab al.
    26) Kimseye bulaşma kapıya koş, içeri gir örümcekler aşağı düşene kadar koş. Aşağı düştükleri an biraz arkana doğru Alluring Skull at.
    27) Freja kapısının önüne gelmeden güvenli bir yerde ( aşağı inerken ağlardan birinde kullanabilirsin ) Brightbug ve Gold Pine Resin kullan. Freja'yı kes Primal Bonfire'ı yak Majula'ya dön.
    28) Vgr - 22 Dex - 33 yap.
    29) Buradan direkt Skeleton Lords'a koş. Köprüyü geçtikten sonra mağaradan koşarak gidersen hem invade yemezsin hem de daha rahat gidersin. Gold Pine Resin kullan boss kapısı önünde. Önce soldakini kes, çıkan iskeletleri kestikten sonra halberd kullananı kes, onun iskeletlerini kestikten sonra da ötekini kes. Silahlarını slotlara yerleştir Repair Powder kullan.
    30) Buradan direkt Covetous Demon'a koş. Covetous'u kes. Aynı şekilde Mytha'ya koş ( 19. adımdaki duruma göre yolda Flame Butterfly kullanarak değirmeni yakabilirsin ). Mytha'ya giden yolda zehirli çömleklerin olduğu koridorda Brightbug + Gold Pine Resin kullan. Koridordan çıkınca Suspicious Shadow düşecek, sana doğru hamle yapmasını bekle, yapınca yuvarlan ve direkt bossa koş. Mytha'yı kes Iron Keep'e git.
    31) Köprüdeki Allone Knight'ı kes. Şimdi buradan sonrası çok büyük sıkıntı. Fencer Sharron invade edecek kapıyı açınca. Hiç takma merdivenlerden çık, dışarı çık. Sağ tarafa zor bir atlayış yapman lazım demir merdivenlere. Atla içeri gir. Merdivenlerden tırman. Aşağı atla. Şimdi önünde arkanda Allone Knightlar olacak, ileri koş solda lavların üstündeki merdivene atla. Merdivenden çık, kolu çevir. Sağa - sol yap. Arkandan büyük ihtimalle 1 ya da 2 tane Allone Knight gelecek, onları hallet. Aşağıdaki kapının önünde Allone Knightlar olabilir, düşmedilerse düşmelerini bekle, kapıdan gir. [ Buraya kadarki kısım özet olarak ortadaki mekana en hızlı giriş şekli. Kafanıza göre de girebilirsiniz sakin sakin, daha uzun sürer ama daha güvenli olur öldüre öldüre giderseniz ] Merdivenlerden tırman karşında Allone Captain olacak, hamle yapmasını bekle yanından yuvarlan geç. Merdivenlerden tırman yine. Gold Pine Resin kullan. 2 Allone Knight'ı ve 1 Ironclad'in yanından koşarak geç. Merdivenlerden çık, platformun ortasındaki Allone Knight'ın yanından yuvarlan ve geç. Dar bir yerden ateş püskürten heykellerin yanına geçerken Allone Knight gelecek, onu öldür. Ironclad'in yanından geç fog gate'den geç. Aşağı in Allone Knight'ı öldür. Koridordaki Ironclad'in bir atağını dodgela ve kolu çek. Bundan sonraki Ironclad'i üstüne koşup ittirerek ateş püskürten heykellerin olduğu yere gel. Yine iki ihtimal var, ya sonraki Ironclad'i ittirerek ve dodgelayarak dışarı çıkacaksın ya da onu ateşe doğru çekip yakarak öldüreceksin. Boss'a git, Gold Pine Resin kullan. Iron King'i öldür Primal Bonfire'la Majula'ya dön.
    32) Şimdi her şey yolunda gittiyse Rapier'ın durabilitysinin çeyrekten az olması lazım. Duvara vura vura kır. Demircide tamir ettir ve +10 yap. Statları 30 VGR ve 39 END yap. Homeward Bone kullan.
    33) Drangleic Castle'da taştan heykellerin olduğu odaya kadar koş. Sağdaki ilk kapıyı aç, içerideki cesetten Soul of a Hero'yu ve 3x Old Radiant Lifegem'i al.
    34) Dragonriderların kapısına kadar koş, Gold Pine Resin kullan. Sol eline ok al. Girdiğin gibi üstteki Dragonrider'a okla vur, aşağı atlayacak. Yanına koş 4-5 vuruşta ölmesi lazım. Ötekini de hallet.
    35) Manikinleri öldür asansörü çalıştır, ileride Desert Sorceressların olduğu odadaki cesetteki itemleri al. Girdiğin kapıdan çık. Merdivenleri tırman aşağı atla, bonfire'ın olduğu yere gel. Asansörle çık anahtarı al.
    36) Mirror Knight kapısına koş hiçbir şeye bulaşmadan. Direkt geç fog gate'den, ilk atağını dodgelayıp Gold Pine Resin kullan. Öldür.
    37) Shrine of Amana. İkinci bonfire'a kadar koşa koşa git. İkinci bonfire'dan sonra koşmak çok büyük risk ve bayağı bir çalışma gerektiriyor. Öldüre öldüre gidebilirsin. Demon of Song'a koş direkt, Gold Pine Resin kullan ve öldür.
    38) Geldik Crypt'e. Syanlardan birini öldürerek geç. Kapıdaki kalkanlı arkadaşı biraz kendine çekip yanından geç. Hiçbir şeye bulaşmadan koş. Az önceki kalkanlı arkadaştan 2 tane göreceksin, onları gördüğün gibi birine ok at. O sırada Nameless Usurper invade edecek. Sen ok attıktan 3-4 saniye sonra hareket edecek kalkanlılar, aralarından geç. Boss kapısının olduğu büyük mekana kadar durmadan koş. Boss kapısının olduğu yere gelince en sağdan koşarak git, yolun yarısında filan Brightbug + Gold Pine Resin kullan. Dragonrider'ı dodgela yanından geç. Velstadt'ı öldür.
    39) King's Ring'i al ve Homeward Bone kullan.
    40) Aldia's Keep'e git. Aslatiel of Mirrah invade edecek takma onu devam et.
    41) Boss kapısına girmeden önceki iki kapının önüne gelince Ogre atlayacak, iki kapının da sağına gidip bekle, Ogre atladıktan sonra direkt yanından geç. Kapılardan birinde Brightbug birinde Gold Pine Resin kullan. Guardian Dragon'u öldür.
    42) Direkt Dragon Shrine'a koş. Ancient Dragon'a giden merdivenlerden önceki kapıda greatsword kullanan Drakekeeper var, ona dikkat et. Kendine doğru çek biraz, atağını dodgelayıp kapıyı aç ve geç.
    43) Merdivenlerden yukarı koş, iki silah kullanan Dragon Knight'ın yanından geç, onu geçtikten sonra ötekiler sana saldırmaya başlayacak. Ancient Dragon'a gelmeden 3 tane daha adam var, onları güzel bir şekilde dodgelayıp geçmen lazım. Ancient Dragon'un önündeki çizgiyi geçene kadar koş, onu geçemiyorlar. Ashen Mist Heart'ı al. Homeward Bone kullan.
    44) Majula'ya dönmen lazım. Geriye doğru dümdüz koş, kapıyı açmak için kolu çek ve hemen geriye 2-3 tane Alluring Skull salla çünkü yaratıklar düşecek sağdan soldan. Melentia'ya git 10x Radiant Lifegem al.
    45) VGR - 40 END - 40 DEX - 40 yap, kalan soulları da ADP'ye verebilirsin.
    46) Giant Lord'a git. Brightbug ve Gold Pine Resin kullan. Boss'u kes. Homeward Bone kullan.
    47) Throne Duo'ya koş direkt. Kapı önünde Brightbug ve Gold Pine Resin kullan. İkisini de hallet.
    48) Nashandra.
    49) Creditleri sakın atlama, atlarsan yüzükleri alamazsın !
    50) Bu kadar :P

    Bu da hem kendime not olsun, hem de böyle saçma ve zor ama bir o kadar da keyifli bir run'ı yapmayı düşünen arkadaşlar için küçük bir rehber niteliğinde burada dursun. Geçen sene oynarken Santier's Spear'la yaptım bu olayı ama çok uğraşmıştım ve bayağı uzun sürmüştü. Şimdi SotFS ile hem oyun değişip zorlaştı, hem rastgele invade eden Forlornlar geldi, hem yeni invaderlar geldi hem de bazı yollar değişti. O yüzden streamerları ve speedrunnerları izleyerek kendime böyle bir rota çizmiş bulundum. :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benighted. -- 24 Ocak 2016; 13:11:42 >




  • Merhaba arkadaşlar, oyunu yeni edindim. Ufaktan bir ön araştırma yapıyorum. Battlemage tarzı bir şey yapmak istiyorum. Şöyle büyüleri üfürüp dibine geldi mi kılıçla patır kütür geçiren bir eleman düşünüyorum. Oyun başında verilen itemlerden özellikle şunu al dediginiz var mı? Oyunu kendim yavaş yavaş çözerim ama ilk verilenlerden nadir olan bir şeyler varsa sonra hayıflanmayayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mst009

    Merhaba arkadaşlar, oyunu yeni edindim. Ufaktan bir ön araştırma yapıyorum. Battlemage tarzı bir şey yapmak istiyorum. Şöyle büyüleri üfürüp dibine geldi mi kılıçla patır kütür geçiren bir eleman düşünüyorum. Oyun başında verilen itemlerden özellikle şunu al dediginiz var mı? Oyunu kendim yavaş yavaş çözerim ama ilk verilenlerden nadir olan bir şeyler varsa sonra hayıflanmayayım.

    Hocam oyunun başındaki class ve başlangıç itemi çok önemli değil. Hele ilk karakterinizse hoşunuza giden neyse onu açın fazla düşünmeyin. Muhtemelen 5-10 karakter daha açacaksınız çünkü.




  • Benighted. kullanıcısına yanıt
    Galiba öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoXDiE

    quote:

    Orijinalden alıntı: brokenwings

    Soul tollamak için hangi bölgelerde takılmam gerek artı summonlanmam için hangi bölgede veya bossu tavsiye edersiniz

    NG+ noktasına kadar geldiysen kralın yüzüğü ile Giants memory leri Bonefire astetic kullanarak resetleyebilir ve içerdeki bossu farmlayabilirsin uyarmak isterim oyunun tadını kaçıracak kadar kolay soul farmlanıyor orada ... Kullandığın BFastetic i içeride geri aldığın için ve reset için kullandığın bonefire G.Memory içerisindekilerden başka herhangi bir bölgeyi yada düşman yaratığı etkilemediği için pratikte herhangi bir yan etkisi olmayan ( oyunun zorluğunu değiştirmeyen) ve bu yüzden de neredeyse hile sayılabilecek bir rota TEKRAR EDİYORUM OYUNUN ZEVKİNİ KAÇIRABİLECEK KADAR KOLAY bir yöntem tavsiye etmiyorum




    bu yöntem resmen efsaneymiş. her seferinde de 2 adet twinklink titanite cabası




  • Merhaba, bazı npc lere gücünü yükseltip gittiğinde item veriyorlarmış onun listesi falan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhaba, ben bir yerlerde dolaniyorum ama yolumu kaybettim, birkac bonfire kismini pespese gecince suan nerede gidecegim konusunda kararsizim.


    tukuren yesil heykelleri gectim oradaki buyuk boss u kestim cesetlerden olusuyordu, simdi bos bos dolaniyorum ?
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=etNblZR9pCw&list=PL9gDXaBS6mfiADoF6WdP37ZEH6NWfLbYu

    Buradaki rehbere bakabilirsin hocam. Takıldığın yerlerde yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.