Şimdi Ara

Asus'tan fansız yeni Eee Box mini PC modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Asus'tan fansız yeni Eee Box mini PC modeli











    Intel'in Bay Trail mimarili Atom işlemci ailesiyle hem tablet modellerini hem de dizüstü ve mini PC segmentini hedeflemesi, ilk ürünlerin de yavaş yavaş piyasaya çıkmasını sağlıyor.




    Tayvanlı elektronik devi Asus, mini PC ürünlerine yer verdiği Eee Box serisine ait fansız EB1037 modelini resmen duyurdu.




    EB1037 modelinde Asus, Intel'in Bay Trail tabanlı Celeron J1900 işlemcisine yer veriyor. 22nm fabrikasyon sürecine sahip olan Celeron J1900, 4 çekirdekli ve 2GHz saat hızında çalışıyor. 10W ısıl tasarım gücüne sahip olan işlemcinin yanında 512MB bellek taşıyan Nvidia GeForce 820M grafik kartı da ayrık olarak sunuluyor.




    Bağlantı seçenekleri olarak da 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0 ve Gigabit Ethernet yer alıyor. Model farklı konfigürasyonlar ile kısa süre içerisinde satışa sunulacak. Modelin 320GB HDD, 2GB RAM taşıyan ve işletim sistemsiz olan versiyonu 300 Avro iken, 500GB HDD, 4GB RAM ve Windows 8.1 taşıyan versiyonu ise 400 Avro olacak. Farklı dağıtım kanallarında ise 1TB'a kadar HDD, 128GB'a kadar SSD ve 8GB'a kadar RAM imkanı bulunacak. 

     

     







  • Al televizyonun yanına koy diyecektimki fiyatı gördüm cihazdan soğudum...
    O paraya elite 130 + FX6300 + 6670 + 4GB ram alınır oyun bile oynanır.

  • atom işlemcili ee pcler gerçekten aşırı performas özürlüsü oluyor. 720p mkv filmleri bile oynatamıyor çift çekirdekli eee netbookları. flash uygulamalarında, sitelerdeki flash içerikli dizilerde herşeyde takılmakta. 4 çekirdekli olması ile daha üstün performas sunacağını düşünmüyorum. samsung s3lerle çok rahat izlediğim 1080p filmlerden sonra asus eee pc lerin ne kadar gereksiz olduğunu gördüm.

  • Bu konseptin satabilmesinin tek yolu ucuzluk ve fiyata bakın ölü doğmuş bir ürün daha.
  • tam bir salon PC si. hiç uğraşıp kendin toplamaya gerek yok hepsi hazır ve güvenilir. Fan sesi yok. Bay-trail in performansı zaten ortada. Umarım ülkemize makul fiyattan gelir. Yalnız 400 euro bana fazla geldi.

  • avrupada 300euro olan genelde amerikada 300 dolar oluyor yaklaşık700 tl biraz pahalı yinede

  • fiyatlarr uçmuş chrome modellerinden biraz örnek alın be

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.