Şimdi Ara

Steam'e Müzik Özelliği Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     SteamOS ve Steam Machine ile birlikte program içerisine çok fazla özellik eklemeye başlayan Valve, Steam'e müzik sistemini duyurdu. 

Daha önceden Steam Machinelerin sonrasında müzik ve filmler için girişimlerde bulunacağını açıklayan Valve tarafından bu konuyla ilgili ilk duyuru, Steam Music ile geldi. Şu an için beta döneminde olan serviste Steam'in Overlay özelliği sayesinde, dinlediğiniz parçalarla ilgili değişimleri oyun içerisinde daha rahat yapmanız sağlanıyor. Şimdilik sadece bir oynatıcı olarak gördüğümüz serviste ileride albüm satışlarını görebiliriz gibi duruyor.

• şu anda steamos dışında kullanılabiliyor muyuz ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valve bayağı yüksekte uçuyor ama yeterince hazırlandı mı bilmiyorum.

• olum yapmayın lan telif hakkı başınızı yakmasın
  • Steam programlardan sonra müzik dağıtımına da ev sahipliği yaparsa ve oyunlarda olduğu gibi indirimler olursa korsan müzik kalmaz, o kadar büyük konuşuyorum.
  • gaben hazretleri sen çok yaşa

• 1 dolarlık müziklerin nesine indirim gelicekki :D (albümleri bilemem tabi :P)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bigpicture modunda evet
    quote:

Orijinalden alıntı: alsndnz

şu anda steamos dışında kullanılabiliyor muyuz ?
  • Valve bilgisayarımda istediğim bütün programları steamda topladı neredeyse.Canlı yayın yapma ve video çekme özellikleri eklense tadından yenmez. VOLVO <3
  • Youtube gibi siteler varken orjinaline para vermek bana saçma geliyor.Bedava varken paralı almak,emeğe saygı göstermekten çok gösteriş yapmak işi gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 4 Şubat 2014; 1:06:34 >
  • kayıpsız formattakı albumlerı burdan bulabıleceksek kendı acımdan cok yararlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklan

Youtube gibi siteler varken orjinaline para vermek bana saçma geliyor.Bedava varken paralı almak,emeğe saygı göstermekten çok gösteriş yapmak işi gibi geliyor bana.

• Valve böyle giderse illuminatiye kayar. belkide kaymıştır onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

gaben hazretleri sen çok yaşa

:D
  • Xbox Music'le iTunes'a kafa tutma peşinde. Ama paşarulu olacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Xbox Music'le iTunes'a kafa tutma peşinde. Ama paşarulu olacağını sanmam

iTunes'a kafa mı tutucak ahhahahahaha
  • Oyun oynarken masaüstüne dönmeden müzik keyfini beta daveti beklemeye gerekmeden denemek için ilk önce masaüstüne steam kısayolu oluşturup özelliklerine girin hedef kısmına "C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" -steamos" yazıp steamı bu kısayoldan başlattığınızda büyük ekran modunda açılacak ve müzik çalarını deneyebileceksiniz. Şimdilik sadece büyük ekran modunda çalışıyor ileride normal overlay'e konulacakmış sanırım.

Bu arada bu özellik bilgisayarınızdaki müzikleri dinlemek için orası yanlış anlaşılmış sanırım. Şuan müzik satma gibi planları yok. Oyun içindeyken winamp,media player gibi müzik uygulamaları çalıştırmadan steam üzerinden müzik dinlemeye yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 6 Şubat 2014; 19:16:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.