Şimdi Ara

İşte Sneijder'in Yükselen Grafiğinin Sırrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  İşte Sneijder'in Yükselen Grafiğinin Sırrı


    Sneijder, Her Hafta Daha da Yükselen Performansı Hakkında Konuştu: ''Euro 3 lira oldu diyorum alo...''

    Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, son haftalarda hızla yükselen performansı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak Bursaspor karşısında takımı adına 3 gol birden kaydeden başarılı oyuncu, son 1 ayda maaşının durduk yere nerdeyse %20 oranında arttığına dikkat çekerken "Euro olmuş 3 Lira, e haliyle insana bir şevk geliyor tabii. Şunu 5 yapın, size Şampiyonlar Ligi'ni getireyim. O kadar net söylüyorum..." sözleriyle de ileriye dönük umut dolu mesajlar verdi.

    Takımının 6-0 kazandığı Bursaspor maçında hat trick yaparak bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Sneijder, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine Türkiye'de futbol oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Hollandalı yıldız oyuncu, "Her sabah uyandığımda, tüm mal varlığımı bir de Türk Lirası'na çevirip, öyle hesaplıyorum. İnanın o an hissettiğim mutluluğu size tarif edemem. Oynarken durduk yere maaşımın arttığı ilk kulüpteyim. Türkiye benim adeta 2. vatanım... Hatta ne 2.'si ya? Ana vatanım olsa bu kadar sevmem yemin ediyorum..." derken, mümkünse daha uzun yıllar Galatasaray'a ve Türk futboluna hizmet etmek istediğini ifade etti.

    "Ben oynamayayım da kim oynasın?"

    Sneijder, takımda özellikle yabancı futbolcular arasında üst düzey bir rekabet olduğunun altını çizerek, oyuncuların bir gün daha Türkiye'de kalıp kur farkından faydalanmak için kıran kırana bir forma savaşı verdiğini söyledi. "Tabii biraz stresli bir ortam. Açıkcası yarın öbür gün beni gönderirler de yerime başkası gelir diye korkmuyorum desem yalan olur. Bir daha nerde bulucam böyle nimeti? Özellikle şu son 1 ayda yatıyorum, kalkıyorum, hanımın 1 aylık masrafı çıkmış olarak uyanıyorum. Ben oynamayayım da kimler oynasın?" diyen tecrübeli futbolcu, Türkiye'deki ortamın Avrupa'da da yankı bulduğunu, bir çok futbolcu arkadaşının ülkemiz hakkında bilgi almaya çalıştığını dile getirdi.

    2. golden sonra kulübeye koşup hocasına sarılmasıyla ilgili bir soru üzerine, gülerek yanıt veren Sneijder, "Golden önce kulübeye doğru baktım, hocam elindeki tabelayla Euro'nun 3.10'a ulaştığını işaret etti. O gazla vurdum, iyi de oturdu ayağıma." derken Mancini'nin oyuna müdahale konusundaki başarısına dikkat çekti. Hollandalı yıldız, bu hareketin kesinlikle eski hocası Fatih Terim'e bir gönderme anlamı taşımadığını da vurgulayarak şöyle devam etti:

    "Kur sevinci golle birleşince öyle bir duygu patlaması yaşandı, onu da hocamla paylaştım. Anlık gelişen bir durum, önceden planlanmış bir şey değildi... 'Fatih Terim döneminde oynamıyordu, Mancini daha farklı rol verdi' gibi laflar benim de kulağıma geliyor ama açıkçası gülüp geçiyorum. Bakın bakalım Fatih Hoca zamanındaki kura. O tamamiyle hocanın şanssızlığı. Mancini tabii ki değerli bir teknik direktör ama açıkcası biraz da kısmetli bir insan kendisi. Şu an başımızda Yılmaz Vural olsa ben inanıyorum ki yine aynı performansı gösteririm. Futbol biraz da şans oyunu neticede..."

    Finans direktöründen övgü dolu sözler

    Basın toplantısında hazır bulunan isimlerden Galatasaray Kulübü Finans Direktörü Ali Olguncak ise Hollandalı yıldızdan özgü dolu sözlerle bahsetti. "Ya benim bu kadar param var, Euro 3 kuruş artmış banane demeden her sabah 8'de kalkıp benle beraber ekonomi çalışıyor. Merkez Bankası'nın döviz rezervi, borsadaki yabancıların durumu, türev piyasalardaki fırsatlar... Sorun hepsini takır takır anlatsın" diyen Olguncak, Sneijder'in profesyonelliğiyle tüm kulübe örnek olduğunu ifade etti.

    Kur artışındaki yavaşlamanın ilerleyen dönemlerde performansa olumsuz yansıyıp yansımayacağıyla ilgili bir soru üzerine Olguncak'tan izin alarak araya giren Sneijder ise, Türkiye'nin yakın zamanda ödemesi gereken kısa vadeli dış borçların miktarına dikkat çekti. Başarılı oyuncu, merkez bankasının faiz artırma hamlesinin dövizin yükselişini belki bir süre yavaşlatabileceğine ama Fed'in tahvil alımını kısma kararıyla birlikte ekonomideki kırılganlık devam ettiği sürece yabancı sermaye çıkışının süreceğine dikkat çekerken, Sneijder'i gurur dolu gözlerle izleyen Olguncak "ben daha bir şey söylemiycem" demekle yetindi.

    Kaynak: Zaytung









  • şaka maka Şampiyonlar ligi gelecekse kur 5tl olabilir


  • Burası Türkiye şino yarın kendini kuru soğan ekmek yerken bulursun. Hergün şiş yanmaz.
  • Otobuste deli damgasi yeme nedenim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk cümleyi okudum aha direk zaytung dedim :D alta baktım zaytung :D
  • Trajikomik
  • Cl gelecekse euro beş olsun biz 3,5 oluruz
  • zaytung arada sağlam haberler yapıyor.
  • Ciddi ciddi okuyordum zaytung olduğunu farketmedim. Zaten gerçek haberlerin de bir farkı kalmadı zaytung'dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son paragrafa koptum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam kaç sene türkiyede duracak ? türkiyedeki harcamalarının ne kadarını tl türünde yapacakki maaşında artış olsun. evet türkiyedeki tl bazında yaptığı harcamalardan dolayı çok küçük bir kazanç sağlamış olacak ama büyük ihtimalle arabasından evine ciddi harcamalarının hemen hemen hepsi euro bazında olduğu için çokda farketmeyecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KALJOJO

    bu adam kaç sene türkiyede duracak ? türkiyedeki harcamalarının ne kadarını tl türünde yapacakki maaşında artış olsun. evet türkiyedeki tl bazında yaptığı harcamalardan dolayı çok küçük bir kazanç sağlamış olacak ama büyük ihtimalle arabasından evine ciddi harcamalarının hemen hemen hepsi euro bazında olduğu için çokda farketmeyecektir

    komiklik olsun diye yazilmis bir yazi kardes.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İce Tea içirmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MD.Murat


    quote:

    Orijinalden alıntı: KALJOJO

    bu adam kaç sene türkiyede duracak ? türkiyedeki harcamalarının ne kadarını tl türünde yapacakki maaşında artış olsun. evet türkiyedeki tl bazında yaptığı harcamalardan dolayı çok küçük bir kazanç sağlamış olacak ama büyük ihtimalle arabasından evine ciddi harcamalarının hemen hemen hepsi euro bazında olduğu için çokda farketmeyecektir

    komiklik olsun diye yazilmis bir yazi kardes.

    öylemi bende ciddi yazı zannettim
  • Güzel yapmışlar.
  • Kimin aklına geldiyse enfes bir yazı :) helal olsun valla :)) gulmekten okuyamadım !
  • Sivasa da yenilir ins fb sneijder ilerde daha cok cosacak chelseaye de goller bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.