Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Cep telefonu ve aksesuarları

kaganmit -> Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:44:41)

Sayın arkadaşlar gecenin bu saatinde forumu böyle bir konu ile doldurmak değil niyetim. Fakat malum zamanında yenilen kazık büyük olunca insan ister istemez çok tedirkin oluyor! Sizlerden ricam erginates nickli arkadaşa referansmısınız sorusuna yanıt almak olucak. Forum yöneticilerinden böyle bir konu açtığıma dair şimdiden özürdiler, ilginize teşekkür ederim. İyi geceler dilerim...

ısırgan -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:47:37)

ergin iyidir rahat ol..

BeyazBüyü -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:47:58)

kefilim

goztepeli_TR -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:49:56)

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

kefilim

ERDAL ABİ DE KEFİLSE FAZLA SÖZE GEREK YOKTUR....[8D][8D]

pSyCo -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:49:56)

Ben sana diyimmi baya komik bi soru bu bence söle kaldırsınlar.. şimdi şöle diyim.. ben referansım.. E ben referansım benmde referans listem imzamda oda baya sağlam.. Yeterli mi =)))

güvenle alışeriş yap.. senin kendine güvendiğinden daha fazla güvenebilirsin =)).. Ergin abi bu konuda seni asla yüzsüstü bırakmaz ;)

hoşçakal..

darkelf -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:50:30)

benim Ergin abiye güvenim var [:'(]

sierra -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:50:36)

evet uzun süredir forumda zaten :) [:)]

ugur67 -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:51:24)

ergin abiyle alışverişim olmasada msnden konusdugum saglam tanıdıgım biridir..

erginates -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:51:38)

Herkese çok teşekkür ederim [:'(]

Darkmanç -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:51:48)

Ergin Ateşi tanımayan mı var yaw,Adam zamanında EA Su soğutma çıkartıp meşur oldu.Bilgisayar firmalarına bile o satış yaptı.

3 senedir tanıyorum,bir yamuğunu görmedim.

kaganmit -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:51:50)

SAYIN ARKADAŞLAR YETERİNCE ONAY ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. iLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. DAHA FAZLA REFERANSA GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SAYGILAR. İYİGECELER...

Savage -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:54:08)

Ergin abi ile biraz muhabbetimiz oldu ufakta olsa ...bende kefilim...

pSyCo -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 0:58:10)

Aa olurmu.. sen istedin tüm forum referans vercek şimdi.. kaçınılmaz sonu başlattın.. farkında değilsn :D

BeyazBüyü -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:02:28)

quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

Aa olurmu.. sen istedin tüm forum referans vercek şimdi.. kaçınılmaz sonu başlattın.. farkında değilsn :D

[8D]

nervium -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:10:45)

[:'(] ben gerçekten tanımam ama bu kadar insan tanıyorsa bende referans olurum [:D]

Corny -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:12:41)

kagan saglamdır deüşünmene gerek yok benimde alışverişim oldu[:'(]

sierra -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:15:41)

quote:

Orjinalden alıntı: pSyCo

[sm=s17.gif][sm=s17.gif] alemsin

gøød chãrlotté -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:32:31)

quote:

Orjinalden alıntı: nervium

[:'(] ben gerçekten tanımam ama bu kadar insan tanıyorsa bende referans olurum [:D]

bende ulan[8D]

kaganmit -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:34:22)

[;)][;)][;)][;)][;)][;)][;)]ARKADAŞLAR ERGİNATES E BENDE KEFİLİM [;)][;)][;)][;)][;)][;)][;)]

astra06 -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:37:12)

çok merak ettim bu arkadaşı iyi bi tel satsada alsam tanışmış oluruz. [:D] hazır bukadar refarans da varken.

BeyazBüyü -> Cevap: Bu Arkadaşa Referans Var Değilmi Arkadaşlar? (17 Ağustos 2006; 1:40:22)

Yeterli referans verilmiş.

Konu kapatılmıştır herkese hayırlı geceler.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.25