İkinci el mesajı:598
Katılım zamanı: 28 Mart 2005; Şehir: Bursa Durum: Forumda değil
17 Ağustos 2006; 0:44:41
Sayın arkadaşlar gecenin bu saatinde forumu böyle bir konu ile doldurmak değil niyetim. Fakat malum zamanında yenilen kazık büyük olunca insan ister istemez çok tedirkin oluyor! Sizlerden ricam erginates nickli arkadaşa referansmısınız sorusuna yanıt almak olucak. Forum yöneticilerinden böyle bir konu açtığıma dair şimdiden özürdiler, ilginize teşekkür ederim. İyi geceler dilerim...
Referanslarım:{PeGaSuS}-Speed-Step-Powerstorm-Savage-Atik_Elektronik-sugarcocuk1-RED LORD CHE-harmonyoa-erkan44-eXpErT_-themehmetoner-fatihterim1905-zohahahaha-enverakkuş- 4 sene içerisinde yüzlerce insanla alış verişimiz oldu adını hatırlayamadıklarım referanslarına alış veriş yaptıysak eklesin lütfen.
İkinci el mesajı:2530
Katılım zamanı: 24 Şubat 2003; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda
17 Ağustos 2006; 0:49:56
Ben sana diyimmi baya komik bi soru bu bence söle kaldırsınlar.. şimdi şöle diyim.. ben referansım.. E ben referansım benmde referans listem imzamda oda baya sağlam.. Yeterli mi =)))
güvenle alışeriş yap.. senin kendine güvendiğinden daha fazla güvenebilirsin =)).. Ergin abi bu konuda seni asla yüzsüstü bırakmaz ;)
hoşçakal..
17 Ağustos 2006; 0:51:50
SAYIN ARKADAŞLAR YETERİNCE ONAY ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. iLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. DAHA FAZLA REFERANSA GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SAYGILAR. İYİGECELER...
Aa olurmu.. sen istedin tüm forum referans vercek şimdi.. kaçınılmaz sonu başlattın.. farkında değilsn :D
Referanslarım:{PeGaSuS}-Speed-Step-Powerstorm-Savage-Atik_Elektronik-sugarcocuk1-RED LORD CHE-harmonyoa-erkan44-eXpErT_-themehmetoner-fatihterim1905-zohahahaha-enverakkuş- 4 sene içerisinde yüzlerce insanla alış verişimiz oldu adını hatırlayamadıklarım referanslarına alış veriş yaptıysak eklesin lütfen.