Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Son Kasa Modum!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: Son Kasa Modum! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
supremum

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Haziran 2007; 10:03:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dremel kullanmadım. Yan kapağı tabelacıda kestirip adam etmeye çalıştım. (Para almadı )Plexy bulamadığım için cam kullandım. 10 ytl işçiliği ile beraber cama verdim.
Boya Marshall Colorworks. Boyacılardan temin edebilirsin.
8 yada 10 ytl dış siyah boya (Fiyatı hatırlamıyorum)
8 yada 10 ytl iç gümüş boya (Bunuda hatırlamıyorum)
Yan kapağa çerçeve için kaplama kağıt vardı zaten.
Öndeki 12cm'lik ışıklı fan power supply'nin içinden çıkan fan. Power'ın içinde görünmüyordu bende power'ın içine 12cm'lik Glacialtech 5 ytl olan fanlardan taktım. Ön taraf işçilik tamamen el emeğim zaten masraf yok.

Kablo toplama malzemesi kardeşimin 23 Nisanda kullandığı flama tarzı bişeyden kesildi. Onada para ödemedim yani.
İde kabloları toplamada A4 kağıt üzerine fosforlu kalem boya maket bıçağı ile şerit kesimi ve şeffaf bantla sarım. Masraf hanesine yazmaya gerek yok.

Fan kontrolörü kendim yaptım zaten. Gerekli malzemeler 4 ytl tutmuştu.

Yan kapaktaki fan ile çıkış fanı olan ufo fan ise piyasadan alma. Fiyatları bellidir.
E o kadarda olsun artık. Bi evde fan yapmadığım kaldı zaten.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

Ömer

12 Haziran 2007; 11:28:08 

Ev yapımı Feel 2 olsa gerek...

Güzel olmuş gerçekten...

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
Hayata dair ne varsa üzerinde
O dünyanın, başlar yok olmaya...
Kül'dür herkesin payına kalan...
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
aslankarakoc

12 Haziran 2007; 21:23:29 

blue blue ışıklar süper bence

AMFİBİ

13 Haziran 2007; 20:37:22 

Kardeş, eline koluna sağlık. Hakikaten çok güzel ve becerili çalışmışsın ve ortaya bir şaheser çıkartmışsın, tebrikler. Modifiye dediğin, böyle olur bence.
El emeği, göz nuru, bilgi, beceri, azim, istek, hepsi bir potada harmanlanmalı ve netice itibarı ile, ortaya çıkan eser, göze hitap ettiği kadar, aynı zamanda işlevsel de olmalı ki, çekilen onca zahmet bir işe yarasın..
Kasaya iki tane lâmba takmakla modifiye yaptığını iddia edip, konu açan arkadaşlar, bu gibi konuları iyi takip etmeli bence..
Saygılar...

Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
supremum

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Haziran 2007; 5:24:12 

Mustafa abi teşekkür ederim.
Elimden geldiğince el emeği olan bişeyler yapmaya çalıştım. Bu yaz aynı kasa üzerinden birkaç yeni projem daha olacak nasipse.
Hele memlekete bi döneyim. Sayende şu plexy işinide halledince kırık olan yan cam pencereyi değiştirerek başlayacağım işlere.
Sonrası Allah kerim.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

AMFİBİ

14 Haziran 2007; 21:14:43 

Böyle bir şaheserde benim de bir katkımın olacağını bilmek, şimdiden mutlu etti beni hocam..
Hazır olduğunda beni haberdar edersen, plexy nin en kısa zamanda elinde olacağına emin olabilirsin..
Saygılar...

Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
dalakci

16 Haziran 2007; 2:09:43 

hımm güzel olmuş....aynı kasa bendede mevcut ve modlamış bi vaziyette...ama içime sinmeyen birkaç nokta var ve tabi ki eklemek istediklerim var....bitirdiğim zaman işimi burdan yayınlarım,tartışırız:)

ama senin kasa gerçekten hoş olmuş

p4 1,8 @2,5...gigabyte GA648..512 ddr333@384...60gb samsung,300gb WD..LG DVDRW...LEADTEK FX5700...
SpawnslayeR

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 11:18:30 

Hmm gayet güzel bi çalışma valla :)
bende şu kabloları bi toplayabilsem güzel olucak canımı sıkıo o kablolar her taraf kablo !

Losing Yor Mind !
ylpc

Sisteme Gözat

17 Haziran 2007; 17:40:17 

çok güzel olmuş bende yapacam o ön fan olayını
ama yinede feelmesh cool kasa olcam

Dh_ylpc@hotmail.com
uA_sonsuz

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2007; 16:01:08 

bana kaça sataarsın

ya da bana da yapsan

eline salıkk

ROOT SABOTAGE FORCE
St Batuhan

Sisteme Gözat

19 Ağustos 2007; 11:48:39 

süper bi kasa tebrikleeeeeeeeeeeer

dalakci

19 Ağustos 2007; 12:28:52 

yav usta nerdeyse aynı olmuş kasalarımız ama benimkinin içi kırmızı......çok yakın zamanda yayınlayacam...

p4 1,8 @2,5...gigabyte GA648..512 ddr333@384...60gb samsung,300gb WD..LG DVDRW...LEADTEK FX5700...
alienahmet

1 Eylül 2007; 11:57:57 

çok güzel olmuş galiba hala o tuşlar için yer bulamamışsın bi de cd bölümünün kapağı yok feellerde o kapaktan var ama yine de benzemiş

Sadece v kasa bass yaptırmak için oks de 97.33 net yapan varlık.
my last fm
Blackblue

1 Eylül 2007; 16:23:11 

o pütür yerleri törpüleyince düzgünleşir mi?

Geleceğin BT Proje Yöneticisi
Öss nedeniyle eskisi gibi online olmuyorum.Pm atarsanız cevaplarım.
Barısİnce

Sisteme Gözat

1 Eylül 2007; 23:01:09 

Kadir eline koluna sağlık dostum güle güle kullan ben olsam ölene kadar saklarım o kasayı ilerde cocuklarına werrsin ama ne kadar urastıını canlı canlı görmedikleri için değer bilmezler harbiden eline koluna sağlık

Adagio For Stings..!!

İntel Pentium 4 HT 631 [Cedar Mill // 65nm // Cache 2 Mb] 3.0 @ 4.20 [Def.Voltage & Stock Fan] // Asrock 755DUAL-VSTA [Bıos V:2.90 Update] // Msı RX9200SE // Kingston 1Gb DDR2 533 Ram // Western Digital 8Mb 160 Gb İde Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Everest Modding Case // Aopen 300W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Creative Usb Sound Blaster 24-Bit //Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1) // 30 Cm UnıversaL 170W Rms Bass // Benq V772 17'' Crt