@volkov malesef zaman darlığından panelle uğraşamadım. @alperen teşekkürler... Arka fan yuvasını kesmedim. Hava boşlukları yeterli açıklığa sahip olduğu için dokunmak istemedim. Ön fanın oraya koyduğum çerçeve sulamalarda kullanılan pimaş boru iç contası, özel yaptırsam tabir-i caizse bu kadar cuk diye oturmazdı. Benim arka fan yeride 8 lik Arkaya taktığım eksoz fan görevini gören fan TT Ufo fan 9.2 lik bir fan ancak 8-9.2 cm çevirici ile arkaya takıldı. @alpbey teşekkürler...
Bu arada yarın tatil boş vaktim olacak. Yan kapaktaki 12lik fanı işlemci fanını ve kasa içini boyadığım parlak griye boyasam mı diye düşünüyorum. Bence saydamda hoş duruyor ama dürtmeye başladı. Ne dersiniz?
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
nese başka zaman yaparsın nede olsa sen gene benden iisin ben yarın okulların başlaması nedeniyle atık sadece hafta sonları ilgilenme fırsatı bulabilecem ve onca aksilikle ,büyük sorunlarla birlikte ortada kalacak mod manyağı kasam
abicim birinciyi bilerekmi 1. sıraya koydun ya one öle kalbim olsaydı ölürdüm şimdi içim gitti valla acaba su geçiriyormudur sanki 3000li yılların bilgisayar kasasıymış gibi duruyor valla allahım one yoksa aşıkmı oluyorum
Evet 120 lik fanıda boyadım. Fotoğraflar yakında gelecek... Recep önce sana cevap vereyim. Nasıl ufak delikler kalıyor anlamadım. Şu dolgu yaptığın yüzeyi tam düzleştiremediğinden bahsediyorsun herhalde. Zımpara olarak kaç numara kullandın? Tam bi düzlük için 400 numara iyi olur diye düşünüyorum. O kadar ince ki tüm küçük prüzler yok olması lazım.
@ergin teşekkür ederim. Verdiğin linklerdeki kasalar tamamen profesyonel çalışmalar bizimkilere bakma sen biz amatör takılıyoruz. Amaç herzaman eldeki ile mümkün olanın en iyisini yapabilmek.
@mckork arkadaşım seninlede msnde bi görüşemedik. Yoğunluktan msn falan açamadım ne zamandır. Dersanede çalışıyorum haftada 48 saat dersim var. Ertesi günün hazırlıkları sorular vs... Bakalım nasıl bitecek bu yoğunluk.
@volkov Yanlış hatırlamıyorsam bu konu ile DH başlangıcını yapmıştın. Artık müdavimlerden olmuşsun.
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//