Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Son Kasa Modum!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: Son Kasa Modum! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GöKHaN_TR

20 Ağustos 2006; 21:30:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

sana özenelim derken hdd'nin ide kablosunu fena doğradım kabloinceydi hdd'yede rw'lara kullanılan ide kablosunu kullanabilirmiyim acaba ?? bu arada diyer ide kablolarını sadece dilip banlamadım boylarıylada oynayarak kalabalıgıda bir ölçüde önledim...

BU İDELERİ NASIL BÖYLE YAPIYORSUNUZ ???

Bİ DE BÖYLE YAPTIKTAN SONRA BENDE YEŞİL RENKLİ ELEKTRİK BANTI VAR ONLA YAPIŞTIRSAM OLUR MU ???

Dh 2006 Üyeleri

supremum

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Ağustos 2006; 23:43:11 

@seventyseven
Sanırım el yapımı fan kontrolörden bahsediyorsun. O düğmeleride potansiyometreleri satan elektirkçiden almıştım malesef başka bir alternatifim yoktu o an için sonradanda kaldılar. Aslında dediğin gibi biraz büyükler daha kibar bişeyler bulabilirsem onlarda giderler.
@Volkov
Sanırım biraz acele ettin ve sonuçtaki elindeki maket bıçağı kaza çıkmaması zor. Neyse gelen ide kablosuna gelsin bilgisayarcılarda 1 ytlye satılan bir kablo yuvarlattığına değecek çünkü kalın halde çok kötü duruyorlar.
@3x0rcist
Bu gidişle o aradaki yerde dolacak galiba çünkü alttaki cdromu yukarı çıkarıp boş kalan kapağa power ve rest tuşunu konumlandırmayı düşünüyorum ama bakalım...
@mds teşekkürler.

@gökhan
Öncelikle kabloyu kasadan çıkar eline ince maket bıçaklarından al ve ide kablolarının ortalarından 2şer-3er dikine ayırmaya başla. Maket bıçağı ile yarık yaptığın zaman elinle ayırarak sonuca ulaşabilirsin. Yalnız elbetteki dikkatli olman gerekiyor yoksa volkov gibi kablo mefta olabilir. 3er-5er ayırma işlemi bittikten sonra kabloları elinle toparlayarak etrafını ne ile istersen onunla sarabilirsin.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

seventyseven

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2006; 0:11:26 

hocam bide cd romun altındakı beyazlıgı ve fankontrol katını siyaha boyasan yada o fankontrol kısmını şeffaf yapsan baya şık olur

HijackThis Virüs Temizlik... 5 dk'nızı ayırın kendiniz temizleyin

" O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir "

InTerCeptor

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2006; 0:14:21 

kadir tebrik ediyorum gerçekten çok hoş bir çalışma olmuş...eline sağlık....

cezam bitti ilk mesajım sana...

Eski Nick: xl_ocean

>>> DÜKKANDA KONUŞALIM...İÇERİYE BUYRUN.KAPI ÖNÜNDE KONUŞULMAZ... <<<
GöKHaN_TR

21 Ağustos 2006; 8:50:26 

@SUPREMUM

teşekürler

Dh 2006 Üyeleri

KIZILÖTESİİ

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2006; 9:12:15 

mükemmle

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler.
Hz.Ali (r.a)

Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
onsky

21 Ağustos 2006; 16:25:38 

ewet arkadaşım güzel olmuş senden bişi rica edicem fan kontrol ünitesi hakkında yardımda bulunucam demiştin bana nsl yaptıını parcaların isimlerini nerden aldıgını ve maiyetini bildirirmisin mümkünsse bende senin ki gibi kontrol ünitesi yapmak istiyorum ok

caner_y_86

21 Ağustos 2006; 17:50:36 

Kardeş açma kapama düğmesi için napıcam demişsin. Fikir olarak öntarafta usb yeri verya orda bi kaç düğme yapabilirsin belki hem kapağı indirince görünmez güzel olur yani O fan kontrolü hakkında bilgi verirsen de çok sevinirim

....
supremum

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2006; 18:11:17 

Ooo xl_ocean gelmiş.
Bende o kadar mod yaptık nerelerde bu adam bi yorum yazmadı diyorum.

Gizli power ve reset tuşu hoş olabilir. ÜStelik ön tarafta yine yoğun bir işçiliğe gerek kalmaz bunu düşünücem.

Fan kontrol için gerekli malzemeler fan kontrol ünitesi başına 2 ytl tutuyor. Elektirkçilerden temin edebilirsiniz.
MAlzeme listesi ve yapım aşaması ile ilgili bilgileri BURDAN alabilirsiniz. İlk etapta karışık gibi geliyor ama adım adım başlayınca kolay olduğunu göreceksiniz.
Buna rağman takılan olursa istediği yeri sorabilir.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

_GardiyaN_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Ağustos 2006; 18:36:19 

Güzel bir çalışma
black_one

23 Ağustos 2006; 18:46:33 

Hocam kasa modun süper. Tam anlamı ile konuşuyor... sürekli sizleri takip ediyorum üye olmak ve ilk mesajı atmak bugüneymiş.

Bende de Asus TA250 var şuanda işlemci olarak amd 3200+ winchester serisi var. Kasa fanları ve kuzey köprüden çok şikayetçiyim. Geceleri malesef kapatmak zorunda kalıyorum. Allahtan kasanın psu su sessiz de fanları değiştirip sesi kesme imkanımız var. Param olduğu zamanlarda ufak tefek şeyler alıp değiştiriyoruz. ilk iş cpuya pasif bi soğutucu almak vs.. tabi bir modun wazgeçilmez ve en önemli tarafı da pleksi ler

Senin kasanda hoşuma giden şey neonların. Açıkçası kalitesinden midir yoksa markasından mıdır anlamadım. Fakat diğer modlardan kullanılan neonlardan çok farklı. Diğerleri genelde ortalarından daha fazla ışık yayarak kasanın içini tam anlamı ile aydınlatmıyorlar. Fakat senin kullanmış olduğun neonlarda böyle bir sorun yok. Acaba markasını filan söyleyebilir misin ? ya da nereden aldın ?

sentanoo

23 Ağustos 2006; 19:48:23