Giriş | |
|
|
|
16 Kasım 2008; 9:51:04
|
|
|
Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?
Küçüğüm daha çok küçüğüm,Bu yüzden bütün hatalarım,Öğünmem bu yüzden,Bu yüzden kendimi,Özel önemli zannetmem,Küçüğüm daha çok küçüğüm,Bu yüzden bütün saçmalamam,Yenilmem bu yüzden,Bu yüzden hala kendime güvensizliğim,Ne kadar az yol almışım,Ne kadar az,Yolun başındaymışım meğer...
|
|
|
|
|
17 Kasım 2008; 18:46:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk quote:
Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz? kullandığın programın ismi? Telefonu yazmayı unutmuşum telefon w910i.Program derken neyi sordun anlayamadım.Sanırım telefonların işletim sistemi?
Küçüğüm daha çok küçüğüm,Bu yüzden bütün hatalarım,Öğünmem bu yüzden,Bu yüzden kendimi,Özel önemli zannetmem,Küçüğüm daha çok küçüğüm,Bu yüzden bütün saçmalamam,Yenilmem bu yüzden,Bu yüzden hala kendime güvensizliğim,Ne kadar az yol almışım,Ne kadar az,Yolun başındaymışım meğer...
|
|
|
|
|
23 Kasım 2008; 1:54:24
|
|
|
K750i nin verdiği sesi diğer modeller veremiyo.
|
|
23 Kasım 2008; 13:58:11
|
|
|
W910i kullanıyorum, arkadaşlar yeni firmware ne zaman gelecek acaba nerdeyse Mayıs'tan beri yok dimi yeni update. Arada kontrol ediyorum hep en son yazılım yüklü diyor. Walkman moduna geçişte ekranda 2 saniyelik bir bozulma oluyor ilk sayfalarda bahsedilmişti telefon ilk çıktığında. Bu sorun düzeltildimi acaba bilgisi olan arkadaşlar varmı? Yeni update'i bu yüzden bekliyorum.
|
|
|
23 Kasım 2008; 20:27:33
|
|
|
bukadar adamın içinde bi w760 kullanıpta inceleme yapacak yokmu baya hoş gözüküyor ama pek bilgim yok
|
m35
|
 |
|
|
|
|
|
27 Kasım 2008; 20:08:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii quote:
Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii Arkadaşlar dosyalarımı şifrelemem lazım ama eski kod diye bir kod istiyor daha ilk defa şifreleyeceğim yardımcı olabilir misiniz? kullandığın programın ismi? Telefonu yazmayı unutmuşum telefon w910i.Program derken neyi sordun anlayamadım.Sanırım telefonların işletim sistemi? telefonun özelliğinde şifreleme programı ilemi şifreleyeceksin şifre olarak 1234 dene bakalım yoksa başka java programlamı onu sormuştum Hayır telefonun kendinde bulunan ayarlar>güvenlik>kilitler>telefon koruması olan yer.Telefonun şifreleme programı yani.1234 denedim olmadı.Kullanma kılavuzunda da bulamadım.
|
|
|
|
|
2 Aralık 2008; 17:05:34
|
|
|
arkadaşlar selam. w810i de bekleme modundaki saati etkinleştiremedim. 2 saattir kafayı yicem. ayarını menülerin hiç birinde bulamıyorum.. r4db005 sürüm kullanıyorum acil yardım!
|
|
2 Aralık 2008; 22:34:55
|
|
|
Beni de bu geniş listeye eklerseniz sevinirim. w580i kullanıyorum. İyi forumlar.
|
|
|
2 Aralık 2008; 22:53:47
|
|
|
Benide ekle arkadaşım.
|
|
3 Aralık 2008; 17:23:26
|
|
|
arkadaslar dun w960i aldım telefon hoş güzelde kulaklıktan cok az ses gelio kullanan arkadaslar sizde de bölemi. bide update nerden yapabilirim tşkler...
|
|
3 Aralık 2008; 17:29:46
|
|
|
İsteyen herkesin üyelik kaydı alınmıştır. quote:
arkadaşlar selam. w810i de bekleme modundaki saati etkinleştiremedim. 2 saattir kafayı yicem. ayarını menülerin hiç birinde bulamıyorum.. r4db005 sürüm kullanıyorum acil yardım! Telefonda böyle bir seçenek bulunmuyor. Saati Walkman ya da ses tuşlarına basarak görebiliyoruz.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
5 Aralık 2008; 22:14:37
|
| | | |