arkadaslar bana amerikadan w580i geldi. daha once hic sony ericsson kullanmamistim. bu telefonun iletim raporu yok mu? mesaj yollarken bi yerde var onu da isaretleyince mesaj gitmiyor. ne bohem bir istir bu ya
kardes var var mesajlara gir > ordan mesaj ayarlarına gir 1metin mesajları >teslim raporu > açık yap
sonra nokialardaki gibi iletildi diye yeni bir mesaj gelmiyor s.e modellerindeekranda iletildi diye bir uyarı çıkıyor zaten ilk mesajını atınca fark edersin...
birde mesajlara girdiginde gönderilmiş mesajlarda o mesajın durumunu görebilirsin...
üzerinde küçük mavi bi kare varsa daha iletilmemiştir eger böyle ufak bi tik işareti varsa iletilmiştir umarım anlatabilmişimdir
kardesim gmail den yapabilirsin gmail program yukluyo telini 160 kb yaklasik 10 dk once yukledim ben... www.gmail.com dan hesap al.. .. daha sonra gmail.com/app web tarayicidan gir bi dosya yukle dicek ordan ingilizceyi sec yukle... sonra uygulamalara at sonra acilir kendi ordan mail atarsin hotmailini nasil yapcagin hakkında fikrim yok hotmail pop3. desteklemio. herhal
Arkadaşlar bende W700i var USB kablosu ve usb kablosu şarj cihazı vs. takılan telefon girişinde bir sorun var telefonu kvk ya götürdüm artık bakmadıklarını söylediler genpa bakıyormuş telefonu bayramdan sonra servise bırakmak istiyorum hiç genpa ile tecrübesi olan var mı? Tamir süresi ne kadar sürüyor.