arkadaşlar bende w850 ve w810 var .. fakat ikisininde kulaklık hoperleründen az ses gelior özellikle 850 den. karşı tarafı duymak çok zor bazen. bunu nasıl çözebilirz yardımlarınız bekliorum.sırf bu yuzden 850 yi satmayı düşünüoyurm
Ahize sesini en yüksek konuma getirdiniz mi?
quote:
ha biri bana nası resim yükleniyor söyleyebilirmi acaba??? siz çok memnun ederim.iyi bi fotoğrafçıyım dır
www.imageshack.us adresine girin. Yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin ve çözünürlüğü maksimum 800x600 olarak ayarlayın. Upload seçeneğine tıkladıktan sonra en altta ''direct link to image'' kısmındaki linki forumda [image]..[/image] arasına yapıştırın.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Ayrıca ilk sayfada tüm modeller için imza bulunmuyor. Ortak imzamınızı kullanabilirsiniz.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
arkadaşım dedini yaptın ana sayfa ya girdim ama orda telefon modelimi seçmem gerektiğini söyleyen bi yer ya da bi marka butonu yok ki::nolur a yardımcı olun
arkadaşım dedini yaptın ana sayfa ya girdim ama orda telefon modelimi seçmem gerektiğini söyleyen bi yer ya da bi marka butonu yok ki::nolur a yardımcı olun
İlk sayfada imza kodları bulunuyor. O kodlardan istediğinizi profilinize girip imza kısmına yapıştırmanız gerekiyor.
bende n95 var oğluma vercem ama beyfendi beğenmiyor ses kalitesi ii deilmiş nokianın 5610 modelini gormüş çok beğenmiş ses olarak ve ebat olarak ben sony modellerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum müzik için ama hiç kullanmadım
sizden ricam walkman serisinden hangi modeli tavsiye edersiniz 5610 dan daha mı iyidir !!! (5610 ebatlarında)
abicim.şunu söyleyebilirim ki son yıllarda sony nin çıkardığı hiçbir telfonla nokıa rekabet edemez bence.gerek ses kalitesi gerekse kamera ve kullanış özellikleri bakmndan.ve bence oğlun haklı gerçektende n95 in ses kalitesi şu an elimde bulunan w580i modelli cihazın ses kalitesini n yandan bile geçemez.süper bi cihaz.ışıkları sesi ve ekran kalitesi ile (bi de şu koşu ve yürüyüş modu ile salla kontrol et özelliği çok ama çok güzel)tıpkı bi portatif disco gibi.ben de w810i var sesi de çok net (w580i arakadaşımın) .özellikle kamera sı iyi olsun derseniz w810 iyi tavsiye ederim. ama oğlunu ikna et 5610 gıcık ötesi bi telefon.
abicim.şunu söyleyebilirim ki son yıllarda sony nin çıkardığı hiçbir telfonla nokıa rekabet edemez bence.gerek ses kalitesi gerekse kamera ve kullanış özellikleri bakmndan.ve bence oğlun haklı gerçektende n95 in ses kalitesi şu an elimde bulunan w580i modelli cihazın ses kalitesini n yandan bile geçemez.süper bi cihaz.ışıkları sesi ve ekran kalitesi ile (bi de şu koşu ve yürüyüş modu ile salla kontrol et özelliği çok ama çok güzel)tıpkı bi portatif disco gibi.ben de w810i var sesi de çok net (w580i arakadaşımın) .özellikle kamera sı iyi olsun derseniz w810 iyi tavsiye ederim. ama oğlunu ikna et 5610 gıcık ötesi bi telefon.
cevap için teşekkürler w580i güzel gorunuyor bide 910i var hangisini secmeliyim
birde wifi olan model yokmu (kayar kapaklı) acaba teşekkürler