Yeni bir üye daha. 9 aydır W810i kullanıyorum ama grubu yeni gördüm :) Son 5 yılda belki 30 kere telefon değiştirmişimdir, taaa ki W810i'yi alana kadar. 5 sene önceki 6210'umdan bu yana ilk kez bir telefonu 9 aydır kullanıyorum ve hala sıkılmadım!! Yaşa Sony Ericsson yaşa Walkman telefon!
ya arkadaşlar biraz yardımcı olurmusunuz???Ben yeni bi telefon alcam ama daha karar veremedim.w810i-w580i ve s500 arasında kaldım.Kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum hangisini daha uzun süre bıkmadan kullnabilirm???
Telefon kafasına eserse böyle çekiyorda gece çekimi rezalet program falanda bilmediğim için idare ediyorum gece yada akşam çekimi için önerisi olan varmı??
Merhaba w810i yi aldıgımdan beri simkartını çıkartmayı denememiştim. Şimdi çıkarmaya çalıştım çıkaramadım nasıl çıkarılır bu simkart farklı bir yöntemi filn mı vaR? galiba simkart takılmış.bir yere çıkmıyor oynamıyor bile yerinden.
Simkartın arka kısmına hafifçe bastırıp kartı kendine doğru çektin mi?
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500