Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: WALKMAN® PHONES CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: WALKMAN® PHONES CLUB (Paylaşım ve Teknik yardım) Sayfa: <<   < önceki  85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
travego

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 22:11:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar w610 w880 arasında kaldım bana yardımcı olun ben çok sık teelfon değiştiren biriyim ve artık bi dur demek istiyorum onun için kullanışlı ve bırakmıcam bi walkman teelfon isitorum başka tavsiyelerınızde beklıyorum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Prerogative

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mart 2008; 17:43:29 

Benide ekleyin

''Eğer zıplamışsam, o şutum isabetlidir.''
Ray Allen
Miratör

13 Mart 2008; 21:57:37 

yaa arkadaşlar bu w810i ler wma formatını açlıştırmıyo mu yaa ne biçi walkman tel bu

The club of Walkman phones
[img]www.fileden.com/files/2007/7/11/1256779/melankolia.jpeg[/img]
..Knight..

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 21:34:31 

quote:

Orjinalden alıntı: travego

arkadaşlar w610 w880 arasında kaldım bana yardımcı olun ben çok sık teelfon değiştiren biriyim ve artık bi dur demek istiyorum onun için kullanışlı ve bırakmıcam bi walkman teelfon isitorum başka tavsiyelerınızde beklıyorum

Sony Ericsson W880i'nin ekran çözünürlüğü dışında bir avantajı bulunmadığı için W610i'yi öneririm.

quote:

yaa arkadaşlar bu w810i ler wma formatını açlıştırmıyo mu yaa ne biçi walkman tel bu

Telefon, MP3 ve AAC formatındaki ses dosyalarını destekliyor.

Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
mavizaman

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 21:50:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Haythuyt

ben parçaları telefona atınca dinlerken "gıyk" "guyk" gibi parçayı bozan sesler geliyor bazı parçlarda
eskiden çizik müzik cdlerinde olduğu gibi
parça sağlam pcde telefonda öyle sebep nedir?

..Knight..

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 21:57:39 

quote:

quote:

ben parçaları telefona atınca dinlerken "gıyk" "guyk" gibi parçayı bozan sesler geliyor bazı parçlarda
eskiden çizik müzik cdlerinde olduğu gibi
parça sağlam pcde telefonda öyle sebep nedir?

Problem şarkı çalma esnasında mı yaşanıyor? Yoksa şarkı geçişlerinde mi problem var?

Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
mavizaman

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 22:01:23 

çalmada

Ghett0C0wb0y

15 Mart 2008; 12:03:06 

telefonunun sürümünü yükseltmeni öneririm.

travego

Sisteme Gözat

15 Mart 2008; 12:25:48 

bugun dukkana geldi w880 baktım kamerada boyut ayarlama diye bişey var vga 1 mp 2 mp yazıyor ama sadece vga getirince zoom yapıyorm bu neden öle acaba yardımcı olurmusunuz birde bende camera çok önemli değil w610 da karizma yok ama w880 de karizması var birde sesi çok güzel bu camera neden böle yardımcı olurmusunuz birde bu w880 de msn oluyuormu ?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Ghett0C0wb0y

15 Mart 2008; 13:44:49 

w880 e java tabanlı her programı yükleyebilirsin hatta akustik ile sesini bile yükseltebilirsin o zaman çok daha memnun kalırsın.
kamera bendede öyle ben w200 kullanıyorum çözünürlüğü düşürünce zoom yapıyor.o biraz fotoğraf boyutlamasıyla alakalı sanırsam.

travego

Sisteme Gözat

15 Mart 2008; 13:47:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

w880 e java tabanlı her programı yükleyebilirsin hatta akustik ile sesini bile yükseltebilirsin o zaman çok daha memnun kalırsın.
kamera bendede öyle ben w200 kullanıyorum çözünürlüğü düşürünce zoom yapıyor.o biraz fotoğraf boyutlamasıyla alakalı sanırsam.

bilgiler için çok teşşekürler arkadaşım

Ghett0C0wb0y

15 Mart 2008; 13:48:59 

rica ederim

travego

Sisteme Gözat

15 Mart 2008; 14:38:52 

arkadaşlar benıde kaydedın klube aldım w880 imi hadi bakalım :d

crazyvarna

Sisteme Gözat

15 Mart 2008; 18:46:34 

Ben imzanızı kayıt olmadan aldım ama benide aranıza alırsanız sevinirim

The club of Walkman phones
Telefon : Sonny Ericsson w810i
Version : CİD49 - R4EA031
Pacthler : Bir sürü
Hafıza kartı : 512mb
Cam Driver : Orginal
Acoustic : Değişiyor
Flash Tema : 5-6 Tane
..Knight..