Giriş | |
|
|
|
4 Şubat 2008; 15:27:32
|
|
|
yaa şimdi bu shake controlü tam olarak nasıl kullanıyoz aktifleşmesi için bi ayar var mı yoksa bişey yyapmadan öle sallıyoz mu
|
|
4 Şubat 2008; 16:21:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Miratör yaa şimdi bu shake controlü tam olarak nasıl kullanıyoz aktifleşmesi için bi ayar var mı yoksa bişey yyapmadan öle sallıyoz mu W580i ise walkman tuşuna basılı tutup sallayacaksın.
|
|
|
|
|
4 Şubat 2008; 16:24:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Miratör yaa şimdi bu shake controlü tam olarak nasıl kullanıyoz aktifleşmesi için bi ayar var mı yoksa bişey yyapmadan öle sallıyoz mu Sony Ericsson W810i'de bu özellik bulunmuyor. W580i'de W tuşun basılı tutup telefonu sallıyoruz. Çalan şarkı böylece değişiyor.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
4 Şubat 2008; 16:44:50
|
|
|
w580i için sormuştum çok sağolun yaa dediğinizi yaptım açtım herhangi bi şarkı wakman tuşuna basılı tuttum salladım ama değişen bişey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miratör -- 4 Şubat 2008; 20:12:06 >
|
|
5 Şubat 2008; 23:42:19
|
|
|
Arkadaslar bende w880i var.Güncelleyemiyorum.Cünkü sonyericcson sayfasından indirdigim uptade dosyasını kurdum ama icinde benim telefonumun stilini seciyorum sectigim stille ilgili hic bi telefon gelmiyor sadece kapaklı serileri gösteriyo digerleri yok .... bu sorunla karsılan var mı vebaska türlü yükleme sansım varmı bilgisayardan... simdiden sagolun
|
|
|
6 Şubat 2008; 22:27:07
|
|
|
benide eklersen
|
|
6 Şubat 2008; 23:37:32
|
|
|
Arkadaslar telefonumu kimsenin bakmasını istemiyorum.Yani ben telefonu kilitlemek istiyorum sifre koyup telefonum w880i bu yüzden bana acil program lazım... Böyle bi program varmı?? bilen varsa link verirse sevinirim
|
|
|
7 Şubat 2008; 0:23:03
|
|
|
ben de aranızdayım arkadaşlar sırf telefonum için üye oldum desem yeridir:) w810i kullanıcısıyım yalnız adettendir bi şey sorayım:) video dosyalarını mp4 olarak telefonda izlemek bi türlü nasip olmadı hangi programla hangi ayarlarla dönüştürüp izleyebiliriz bilgisayar programlarının acemisi değilim ancak telefonlarda pek bilgili sayılmam yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
|
|
7 Şubat 2008; 2:56:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xbox555 Arkadaslar telefonumu kimsenin bakmasını istemiyorum.Yani ben telefonu kilitlemek istiyorum sifre koyup telefonum w880i bu yüzden bana acil program lazım... Böyle bi program varmı?? bilen varsa link verirse sevinirim www.getjar.com adresinde dosya şifreleyici programlar var. quote:
ben de aranızdayım arkadaşlar sırf telefonum için üye oldum desem yeridir:) w810i kullanıcısıyım yalnız adettendir bi şey sorayım:) video dosyalarını mp4 olarak telefonda izlemek bi türlü nasip olmadı hangi programla hangi ayarlarla dönüştürüp izleyebiliriz bilgisayar programlarının acemisi değilim ancak telefonlarda pek bilgili sayılmam yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler Imtoo MPEG Encoder programını öneririm. Bitrate: 150 Frame rate: 15 Audio bitrate: 48 Sample rate: 44100 Channels: Mono
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 8 Şubat 2008; 16:22:30 >
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
7 Şubat 2008; 14:07:22
|
|
|
çok teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için bi sorum daha olacak müsaadenizle türkçe ingilizce sözlük var mı telefonumuz için?
|
|
7 Şubat 2008; 14:53:10
|
|
|
Arkadaşlar W serisinden W880i modelini almayı düşünüyorum. Sony Ericsson'un Walkman serisine bir hayranlığım var. Ama Forumlarda W880i hakkında ayrıntılı yorumlar bulamadım. Bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilirler mi acaba. Bir de en ucuza nerede bulabilirim? Acil Yardımmmmm...
|
|
|
7 Şubat 2008; 14:55:30
|
|
|
kardeş bildiğim kadarıyla cep telefonları için kvk sözlük diye bişey vardı. kardeşim W700i de kullanıyodu. nereden bulabilirsin bilmiyorum ama..
|
|
|
7 Şubat 2008; 15:34:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Dawnie_ çok teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için bi sorum daha olacak müsaadenizle türkçe ingilizce sözlük var mı telefonumuz için? Rica ederim, sözlükleri de şimdi ekledim: http://rapid*share.com/files/89870713/Sozlukler.rar.html (aradaki *'ı kaldırmanız gerekiyor indirirken)
|
|
|
7 Şubat 2008; 16:14:48
|
|
|
vallahi ne kadar teşekkür etsem azdır bi ara rapid premium şifreye ihtiyacın olursa benden isteyebilirsin kardeş dediğim gibi telefondan çok anlamadığım için bu başlık altında çok faydam olamıyor sizlere ama premium lazım olursa özelden istersin kardeşim bi de imtoo mpeg de gene sorun oldu acaba siz 3gp için mi ayarları söylediniz ben esasen mp4 sormuştum eğer elinde telefonda çalıştırdığın kısa bi mp4 video varsa yollayabilirsen sevinirim inceleyip ben detaylara ulaşabilirim esasen ama dediğim gibi mp4 3 gp değil...
|