Giriş | |
|
|
|
18 Ocak 2008; 11:03:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: burgazboys arkadaslar kulaklık üzerinden sarkı degistirme programı var mı?? Bir patch vardı. Cevaplama tusu yerine sarkı atlatma tusu olarak kullanılmasına yarayan bir patc.internette görmüştüm ama unuttum adını, nerede gördüğümü.Araştırabilirsin.
|
|
|
|
|
18 Ocak 2008; 12:54:46
|
|
|
W810 ile W610um arasinda nokia N80 aldim. kayar kapakli modelleri sevmen genelde, ancak ozellikleri acisindan alabilecegim tek tel oydu. isletim sistemi, wireless falan. kamerasi da autofocus'suz 3.2 MP. ne yazikki ne fotolarini begendim, ne de ses kalitesini (ozellikle megabass olayindan sonra). kalinligindan ve agirligindan bahsetmiyorum bile hic. sonucta autofocusun faydalarini W810da gordukten sonra, yine autofocuslu bir walkmanphone almaya karar vermistim. tekrr w810 almamak icin w610 aldim
|
|
|
18 Ocak 2008; 12:57:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: colourofthelife quote:
Orjinalden alıntı: burgazboys arkadaslar kulaklık üzerinden sarkı degistirme programı var mı?? Bir patch vardı. Cevaplama tusu yerine sarkı atlatma tusu olarak kullanılmasına yarayan bir patc.internette görmüştüm ama unuttum adını, nerede gördüğümü.Araştırabilirsin. O patch radyoda da ise yariyor muydu, hatirliyor musun? Eger oyle ise kumandayi (nerdeyse) bosuna aldik demektir...
|
|
|
18 Ocak 2008; 18:38:47
|
|
|
beni neden eklemediniz grupa
|
|
18 Ocak 2008; 20:08:49
|
|
|
arkadaşlar sony ericsson w810i yi alalı tam 8 ay oldu telefonu aldığıma okadar mutluyum ki çoğu nokıa dan daha kullanışlı cep telefonu almak için 1000 ytl ayırsamda giderim tekrar sony w810i alırım ve telefondan sıkılmak elde değil şuana kadar en ufak sorun çıkarmadı teşekkürler sony
|
|
|
18 Ocak 2008; 20:28:35
|
|
|
kesinlikle haklisin dostum :)
|
|
|
19 Ocak 2008; 9:32:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ^Biotech^ W810 ile W610um arasinda nokia N80 aldim. kayar kapakli modelleri sevmen genelde, ancak ozellikleri acisindan alabilecegim tek tel oydu. isletim sistemi, wireless falan. kamerasi da autofocus'suz 3.2 MP. ne yazikki ne fotolarini begendim, ne de ses kalitesini (ozellikle megabass olayindan sonra). kalinligindan ve agirligindan bahsetmiyorum bile hic. sonucta autofocusun faydalarini W810da gordukten sonra, yine autofocuslu bir walkmanphone almaya karar vermistim. tekrr w810 almamak icin w610 aldim Kayar kapak konusunda aynı fikirdeyim. Hem kullanması nispsten zor hem de kapak mekanizması bozulmaay çok uygun. N80 bana tasarımı hoş gelmemişti. Dediğin gibi de foto çekimi çokiyi değil. Wi-fi olması en büyük avantajı. Tabii ne kadar verimlidir onu bilemem. Kalınlık ve ağırlık Nokianın göbek adıdır Evet bir de autofocuslu walkman telefon bulmak zor gerçekten. O hatayı W810da yaptılar. Sonra da autofocusu kaldırdılar walkmanlerden Evet patch hem şarkı atlatıyormuş hem de radyoda kanal değiştiriyormuş. Ben çok ilgilenmediğim için patch, akustik, cam driver vs. üstünde durmamıştım fazla ama güzel olurdu telefona dokunmadan kumanda edebilmek. @ dost..:), Aynı fikirdeyim. Gerçi symbiana alışanlar için sıkıcı gelebilir ama java için de sayısız program oyun ekleme vs. mevcut artık. Yani arayıp da javada bulamadığım olmadı. Dahası aradıklarımdan çok çok daha fazlasını buldum. W810i' nin tek eksiği belki çıkalı epeyce olduğu için yeni teknolojileri desteklememesi. O da sorun değil fazla benim için
|
|
|
|
|
22 Ocak 2008; 0:46:29
|
|
|
Knight iyi forumlar öncelikle acaba walkman serisi telefon listesini falan ilk sayfada düzenleme yapıp son moselleride ekleyecek misiniz?
| | Opel Corsa 2008 1.4 90hp NJ-SP 5K | | | | Metin GÜNGÖR | Q6600 2.4ghz | Sapphire HD4850 512/256 | DFI Lamparty DK X48 T2RS | OCZ 2gb 800mhz DDR2 | Seagate 500gb 7200.11 Sata2 32mb | RC690 Cooler Master | Samsung 223BW 22" 5ms Dvi+Vga | Logitech Lx8|Logitech X-540 |
|
|
|
|
|
22 Ocak 2008; 2:04:17
|
|
|
Bir süre sonra konuyu güncellemeyi düşünüyoruz. Üye sayımız 600'e ulaştı.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
22 Ocak 2008; 14:40:06
|
|
|
arkadaşar hepinize s.a ben cuma günü walkman telefonlu oldum w810i aldım telefonun şarj konusunda tereddüte düştüm sanki çok az dayanıyomuş gibi geliyo iki dakka müzik dinliyom %10 falan azalıyo hemenn bir de dışarı verdiği sesi az buldum bu konularda bana yardım eder ve benide klübünüze alırsanız çok sevinirim lütfen yardımcı olun bunların dışında telefon harika çok memnunum valla iyi ki de almışım
|
|
22 Ocak 2008; 15:29:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Miratör arkadaşar hepinize s.a ben cuma günü walkman telefonlu oldum w810i aldım telefonun şarj konusunda tereddüte düştüm sanki çok az dayanıyomuş gibi geliyo iki dakka müzik dinliyom %10 falan azalıyo hemenn bir de dışarı verdiği sesi az buldum bu konularda bana yardım eder ve benide klübünüze alırsanız çok sevinirim lütfen yardımcı olun bunların dışında telefon harika çok memnunum valla iyi ki de almışım Sarj tüketen aktivite sonucu sarj düşer ama sonra gene yükselir. 3 gün kadar gidiyor beni ve oldukça yoğun kullanıyorum. Dışarı verdiği ses az doğru. Akustik falan atıp arttırıyorlar ama kalitesi nasıl olur tartışılır.
|
|
|
|
|
23 Ocak 2008; 16:58:53
|
|
|
sağol kardeşim ayni şarj az dayanıyo falan gibi bişe yok de mi
|
|
23 Ocak 2008; 18:25:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Miratör sağol kardeşim ayni şarj az dayanıyo falan gibi bişe yok de mi Telefonun bataryası normal kullanımda 4-5 güne kadar; yoğun kullanımda ise 2.5-3 güne kadar dayanıyor. Bu durum kullanıcıdan kullanıcıya değişebilir.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|
|
23 Ocak 2008; 18:57:37
|
|
|
Şarkı dinlerken ekran ışığının yanıp yanmaması epey farkettiriyor, ayrıca ilk başta mesela %10 düştü görünüyor sonra %5-6 falan düşüyor, sanırım o kullanımda ne kadar kaldığını gösteriyor, bir süre sonra kullanmadığınızda bakıldığında daha yüksek oluyor, şarj performansı kullanıma göre değişir ama bende 4 günü bitiriyor ve gayet iyi bence müzik dinleyip, az da olsa fotoğraf çekiyorum, kısa telefon görüşmeleri de var tabii... Ayrıca dışarı ses konusunda; bazı Acoustic'ler çok fazla artırıyor ve hem kalite bozuluyor hem de uzun vadede hoparlörde kalıcı cızırtı oluşturabilir. Ben TVH Mix V6 ile başka bir Acoustic'i karıştırarak yaptığım bir Acoustic kullanıyorum, bu şekilde ses normal halinden epey yüksek, evdeki U600, S88 gibi telefonlarla kıyasladığımda da rahat farkedilebilir bir şekilde yüksek olduğunu gördüm ve kalite de diğer çok yüksek hoparlör sesli Acoustic'lerdeki gibi kötü değil, yani iş Acoustic'te bitiyor.(Şarkının kalitesi ve desibeli de etkili tabii ki)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 23 Ocak 2008; 19:01:55 >
|
|
|
23 Ocak 2008; 19:37:42
|
| | | |