|
Blackout -> Cevap: << WALKMAN PHONES FUN CLUB (W550i/W800i/W810i/W900i) >> (20 Ağustos 2006; 4:54:15)
|
nacizhane tarafimdan kendi klasındaki tüm telefonlar ile kıyaslanarak test edildi her açıdan karşılaştırılıp onaylandı :) W810i mayıs ta çıkmasına rağmen fiyatı yüzünden alamıyordum , fiyatı düştü ve aldim gayette memnunum... illaki yeni W serilerini merakla bekleyeceğim.. K 790 da iyi, fiyatı haliyle şimdi yüksek ucuzlayacaktır... K ve W serileri tatlı bir rekabet içinde... biri sound da diğreri resimde üstün.. benim zaten çok iyi bir fotoğraf makinem var (ki 2 megapiksel bir telefon için gayette yeterli bana göre)sound özellikleri çok iyi olsun diyorsaniz W810i sizin için biçilmiş kaftan... W810i zaten kendini K750 de hissettirmişti... K750 nin o ciddi kasası ile update olmuş gibi bir görüntüsü ve buna muhteşem sound özellikleri katılmış gibi bir hali var... bir önceki kasası W800 biliyorsunuz çok genç duruyordu, bunu biraz ciddleştirmak,ağırlaştırmak,olgunlaştırmak lazımdı ve W810i de işte sony bunu yakaladı... olumsuz iki şey söyleyebilirim, ok radyosu harika ama anten kablosunu takmadan çalışmıyor ve dinleyemiyorsunuz, bu kablo her an yanınızda olamazki. inşallah yenisinde bildiğimiz o küçük radyolarda olduğu gibi anteni yukarıdan çekip çıkarıp sorunu halletmiş oluruz :) diğeri, stereo jack çıkışı içinde kabloyu takmaniz gerekiyor. bu da her an yanınızda olmayabilir. sony yakında bu kablolardan kurtulur inşallah :) bunları illaki bir gün telefonun kasası na gömecektir... bu kaçınılmaz gibi gözüküyor... bunları yaptığı zaman zaten onuda alacaz inşallah :) ikinci bir telefonum olsa W950i yi alırım :) W810i yi elinize aldığınızda harika bir görüntüsü ve harika bir dokusu olduğunu hissedeceksiniz... bir tasarım harikası, walkman consept i telefonu ayrıcaklıklı kılıyor...
|
|
|
|