Ben bunu anlamadım.Flash tema derken nasıl oluyor?flash dosyalarını tema olarakmı kullanıyorsunuz?Ben duvar kağıdı ve ekran koruyucu olarak kullanabiliyorum.
Flash tema özelliği olan telefonların menülerinin hoplama zıplama huyları oluyor. Pek bir alengilli oluyor.
Beni çıkarın listeden lütfen, 900'ü bugün sattım, aldığım fiyata..(3 gün önce almıştım) 810 varken yazık, 500 ytl fazla salak gibi fazla verdim. Şimdi yalnızca mp3 isteğimi karşılayacak bir telefon arıyorum. w950 ne zaman çıkacak bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.e.d.K.i.d -- 18 Ağustos 2006; 19:52:10 >
Kardes bende de w550i war. benide fun club'a üye yapabilir misiniz...
Üyelik kaydınız alınmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 19 Ağustos 2006; 21:38:08 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Arkadaşlar W800 için Flash tema olayı istiyorsanız R1L002 versiyonuna dönebilirsiniz.Ayrıntıları aşağıda veriyorum. R1L002 versiyonu nasıl bir versiyondur? aslında ben bu versiyonu R1AA008 e benzettim bikere çok yavaş bi versiyon değil.Resim menüleri biraz geç açılıyor.Onun dışında bi eksiği yok. Bu versiyonu yükledikten sonra seustan tekrar yeni versiyona dönebilirsiniz. UYARI:Aşağıda verdiğim custom files orijinal EMEA7 custom dosyasıdır bunu yüklemezseniz seus sorun çıkarabilir. Frimwareyi yükledikten sonra farmanagerden tpa/preset/custom dosyalarını atmayı unutmayın. Custom dosyası: >>Custom Download<< R1L002 versiyonu Download. http://r.apidshare.de/files/29892619/R1L002.rar.html Resimlerle anlatım: Eveet emea7 ninde yüklenmesi bitince çıkan ekrandan close i seçiyoruz.Fardan direk çıkıyoruz.Telefonun pilini takıp çıkarıyoruz.Gene fardan custom dosyasını atıyoruz.Farmanager nasıl kullanılır imzamda var.Hadi kolay gelsin.