Hocam şole bişe var biz far olayıyla telefonlarımıza w900i-w800i sentez ses dosyası yükledik ve gerçektende çok kalitesli ve yüksek ses elde ettik eğer fifty_ de öyle yapmışsa ve daha snra w810i ye geçip dinlediyse sesi o yüzden az gelmiş olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer
Arkadaşlar w810 benim sürümüm CX1250316-R4CE012 bu sürümde ses kalitesi yüksek anladığım kadarıyla @fifty_boss arkadaşımızla da bu konuyu konuştuk...Ben telefonu aldığımda vardı bu sürüm ve w800 den daha yüksek ses verdiğini iddaa ediyorum..(dışarıya verdiği sesten bahsediyorum).. Bu sürümü bulan arkadaşlar w810 kullanıcılarına faydalı olacaklardır... bi site buldum ama anlayamadım bi bakın isterseniz http://www.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-293133-p-1.html
Geçmiş olsun, kazasız belasız (ç)alıntısız forumlar diliyorum; özellikle @KNİGHT586 (Sorunun hallolduğuna sevindim)
Çok teşekkürler...
Bu arada bilgiboard.de adresine mesaj yazıp haksızlığı ortaya çıkaran herkese de teşekkür ederim.
@ Speedy
Walkman Phones Fun Club'a kaydın alındı...
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
SONY ERICSSON W810i FLASH TEMA PROBLEMİNİN ÇÖZÜMÜ (Speedy'den alıntıdır...)
W810i Firmware Yüklenmesi (Flash temalar için)
1-) Arkadaşlar öncelikle söylemem gereken belki farklı yöntemlerle de oluyordur (örneğin direkt son versiyonu yüklemek) ama ben garanti olsun diye bu şekilde yaptım.
2-) Ben ilk olarak Davinci üzerinden denedim fakat sürekli flash ta problem çıktı ve başımı çok ağrıttı daha sonra www.wotan server.com adresinden hallettim size de onu şiddetle öneriyorum hem davinci'den daha ucuz.
3-) Ben eski firmware'i yükledikten sonra yenisinide Wotanserver aracılığıyla yüklediğim için bana 14 euro ya patladı ama verdiğim her kuruşa deydiğini düşünüyorum.
İşlemleri kısaca anlatmak gerekirse...
1-) Telefonunuzun şarjını full doldurun. Sim kartınızı ve memorystick'i çıkarın (MS çıkarılmasını hızlı bir işlem için öneriyorlar,anladığım kadarıyla şart değil ama ben çıkardım)
2-) Wotanserver'dan programını indirin ve boş bir klasöre açın, 7 euro ya 1 log accountu satın alın (ben paypal ile aldım ve 5 dk içinde account şifre ve username içeren bir mail geldi)
3-) Programı çalıştırın şifreyi ve username'i gerekli yerlere yazın daha sonra klasik olarak yaptığınız "c" tuşuna basarak telefonu usb kablosuna bağlayın.
4-) Start a basın program, program telefonun bölgesini otomatik olarak okuyacak ve en son firmware' i seçecek; yalnız buraya "dikkat" ben flash temaların yüklenmesinden emin olmak istediğim için önce en eski firmware'i (R4CE012) seçtim ve bölgeyi de kendim tayin ettim (mesela benim telefonum Genpa'dan alınma ve Asia_C (central) olarak geçiyor / Turkey Generic). İsterseniz siz şansınızı deneyip direkt son firmware'ı yükletin.
5-) Yaklaşık 30 mb civarı firmware dosyalarını program otomatik indirdikten sonra amr ve surprass camera sound'u tikleyin ve flash işlemini başlatın.
6-) Flash işlemi Main' de 343 block FS' de 161 block tan oluşuyor (tabi bende böyleydi). Yaklaşık 5 dk sürüyor ve finished diye bir ibare çıkıyor (hemen altında kaç dakikada yapıldığı falan yazıyor)
7-) Telefonu kablodan çıkartın programı kapatın. Pili çıkarıp sim kartınızı yerleştirip tekrar takın (memory stick i çıkarttıysanız onuda geri takın) ve telefonu açın.
8-) Telefon açılırken 1 dakika civarı bir yükleme yapıcak ve sonra normal bir şekilde açılıcak
9-) Üstüne SEUS'tan veya WOTANSERVER'dan (davinci yi hala önermiyorum dikkat ettiyseniz) yeni versiyonu yükleyebilirsiniz flash temalarınız hala aktif kalıcaktır.
Dikkat edilmesi gerekenler hususlar:
- Flash işleminden sonra telefonunuzun tüm ayarları sıfırlanacak wap,gprs,mms ayarları dahil. Bu ayarları ücretsiz SE'nin internet sayfasından alabiliyorsunuz.
- Şahsen ben R4CE012'yi (ilk firmware olur kendileri) yükleyip telefonu açıp kapattıktan sonra R4DB005'i (ki kendileri şu an için son firmware olur) wotanserver aracılığıyla yükledim. Öğrendiğim kadarıyla seus ile bu yüklemeyi yapınca flash temalar kalıyomuş ama amr ve kamera sesi kapatma olayı (surprass camera sound)iptal oluyomuş.
Evet arkadaşlar elimden geldiğince durumu anlatmaya çalıştım sorularınıza cevap verebilirim. Kolay gelsin, bu arada başınıza gelebilcek problemlerden sorumlu değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNİGHT586 -- 19 Ağustos 2006; 14:53:42 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500