|
Salur -> Cevap: The Club of Walkman Phones ! ! ! (18 Ağustos 2006; 12:12:10)
|
quote:
Orjinalden alıntı: realgs Eeeee bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun.Sen o siteye giremezsen yaşayamazsın,nefes alamassın,dünyan yıkılır [8D][8D][8D] Boşverino herifleri,biz işimize dönelim..... burda hep tellerimizi konuşuyoruz,orası öyle,burası böyle vs diye kritik ediyoruz ama hiç SE TRden bahsetmiyoruz.Tellerimiz bilenler arasında hak ettiği yeri buldu ve iyi bir satış trndi yakaladı ama hala atgözlüklü kişiler SEnin ne olduğunu bilmiyor.Toplumun büyük bir kesimi sürekli aynı marka kullanıyor vazgeçmiyor. Peki iszce SE TR yeterli çalışma yapıyormu promosyon ve destek konularında.Topluma yeterli ulaşıyormu? Yada varolan müşteri portföyü (bizler oluyoruz) için yeterli ilgi,destek gösteriyormu.HAdi birazda bunu kritik edelim ve çıkan sonucu,genel fikirlerimizi CEBİTte kendileriyle paylaşalım. ben aslen yaptıklarını yeterli hatta yeterlinin üstünde buluyorum (promosyonel) ama malesef toplumun önyargılarını kıracak kadar etkili değiller.Nokta atışı yapamıyorlar.Varolan portföylerine (bizlere) ise tam bir kabus yaşatıyorlar.Aksesuar konusunda yanıltıcı ve yanlış davranıyorlar.....isteyene örnek verebilirim...... Sonyericsson k790 hakkında bilgi almak için mail attım resmi sitesine ve yarım saat içinde mail im cevaplandı, aynısını n73 için yaptım nokianın resmi Türkiye sitesinde hala cevap gelecek[8D] Diğer bi husus SE lerin malzeme ve kasası beni düşündürüyor, ama nokia nınkiler objektif olalım sağlam bi kaçı istisna
|
|
|
|